Nový bazár
-
hopkok
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový bazár
pride mi to take roztrusene a najpodstatnejsia vec je neupozornovanie na nove prispevky ak som do temy prispel
-
audiotrack
VIP
tak choď kupovať/predávať inde, kde ti pošlú mail alebo sms
Ak si autor inzerátu, tak ti upozornenie príde. Ak iba reaguješ, je v tvojom záujme sledovať si či na tvoju ponuku predávajúci reaguje
a triedenie podľa kategórii je roztrúsené? Keď bolo všetko vo fore a miešali sa jablká s hruškami tak to bolo organizované? To je zaujímavé
a triedenie podľa kategórii je roztrúsené? Keď bolo všetko vo fore a miešali sa jablká s hruškami tak to bolo organizované? To je zaujímavé
nejde to otvoriť, kvôli tomu rovná sa v názve ...
-
hopkok
Star
pre mna bolo ovela podstatnejsie upozornenie mailom ako nejake triedenie hrusiek jablk kvosiek a neviem este cohoaudiotrack napísal:tak choď kupovať/predávať inde, kde ti pošlú mail alebo smsAk si autor inzerátu, tak ti upozornenie príde. Ak iba reaguješ, je v tvojom záujme sledovať si či na tvoju ponuku predávajúci reaguje
tolko moj nazor
P.S: neboj inzerujem aj inde
tak musím aj ja priznať že predchádzajúci systém bol tiež nepriehľadný ale určite viac ako tento,vôbec by som nebol proti keby sme sa vrátili ku starému bazaru 
//edit určite menej ako tento
pomýlil som sa
//edit určite menej ako tento
pomýlil som sa
@audiotrack - nepodceňuj pocity
To máš ako v politike ľudia radšej volia niekoho z koho majú dobrý pocit ( hoci je to magor ) ako nejakého odborníka , ktorý sa vyzná napríklad v ekonomike.
- Predáva aj obal - staré známe pravidlo ... a prečo nevyužiť výhody starého bazáru a nového ?
- Pre mňa ako predávajúceho nemá počet novo pridaných inzerátov absolútne žiadnu hodnotu. Mňa zaujíma len jedna hodnota a to koľko tých vecí ktoré sa tu inzerujú bolo aj skutočne predaných. Znovu je to len pocit
, ale čo tak čítam jednotlivé inzeráty , tak sa mi zdá , že tých vecí sa predá menej.
- Čo tak zaviesť povinný email ( samozrejme neviditeľný ) ? Tým by sa bazár otvoril aj pre neregistrovaných a zvýšila by sa návštevnosť bazáru. Nie každý je ochotný sa zaregistrovať na fóre , len kôli tomu aby mohol odpovedať na inzerát. Priznám sa , že ani ja neudávam svoj email keď dám inzerát ...
Dosť bolo pocitov a teraz konkrétne pripomienky. Niečo som tu už možno aj písal ...
Začnem tým čo na mňa pôsobí zmätočne - ako by povedal A.M.Húska
- rozdelenie riadku na dve farby horná polovica slabo modrá , dole biela ? Mne to pripadá ako päsť na oko , celá stránka by podľa mňa pôsobila sympatickejšie keby bol celý riadok biely a riadky oddelené nejakou čiarou.
- malé obrázky pôsobia rušivo. Sú tak malé , že poriadne nevidím čo na nich je. Buď nech je to poriadne vidno čo na tom obrázku je , aj za cenu zmeny výšky riadku , alebo by som privítal keby sa dalo nastaviť úplné vypnutie tých náhľadov alebo ešte lepšie naopak zoomovanie-zväčšenie , keď naň nabehnem myšou , myslím náhľady na stránke nie vo vnútri inzerátu
- font písma by som privítal o niečo väčší , teraz si dávam zväčšenie celej stránky v prehliadači na 180% aby sa mi to pohodlne čítalo
- posledný stĺpec Info - v ktorej kategórii sa daný inzerát nachádza , neviem načo je to dobré , keď je tu filtrovanie a aj tak si najprv kliknem na filter , takže viem v ktorej kategórii sa práve nachádzam. Namiesto toho by tam mohla byť nejaká ikona , ktorá by farbou signalizovala , že niekto odpovedal na inzerát.
Fakt sa nedá pridať to tlačítko a farebné rozlíšenie zelené-modré , prečítaných a neprečítaných ako na fóre ?
Mohlo by sa volať napríklad Označiť všetky inzeráty v tejto kategórii ako prečítané
A keby pribudol nejaký komentár , tak by riadok zozelenel. To isté zelené-modré riadky aj keby som klikol na Aktívne inzeráty
- Oľúbené - niekto to tu už písal , že sa to dá pridať do záložiek prehliadača , ale ten komfort zelená-modrá nebude v Mozille alebo v Opere nikdy možný.
- Alebo to je skoro to isté ako obľúbené, tlačítko Zobraziť inzeráty s vašimi príspevkami
Nevidím do programovania , takže netuším či to je vôbec možné a aké je to časovo náročné. Takže to berte ako námety do budúcnosti ak bude nejaký Nový bazár 2
Teraz sa už asi budeme musieť zmieriť s týmto čo je a dúfať , že sa to poriadne rozbehne.
To máš ako v politike ľudia radšej volia niekoho z koho majú dobrý pocit ( hoci je to magor ) ako nejakého odborníka , ktorý sa vyzná napríklad v ekonomike.
- Predáva aj obal - staré známe pravidlo ... a prečo nevyužiť výhody starého bazáru a nového ?
- Pre mňa ako predávajúceho nemá počet novo pridaných inzerátov absolútne žiadnu hodnotu. Mňa zaujíma len jedna hodnota a to koľko tých vecí ktoré sa tu inzerujú bolo aj skutočne predaných. Znovu je to len pocit
- Čo tak zaviesť povinný email ( samozrejme neviditeľný ) ? Tým by sa bazár otvoril aj pre neregistrovaných a zvýšila by sa návštevnosť bazáru. Nie každý je ochotný sa zaregistrovať na fóre , len kôli tomu aby mohol odpovedať na inzerát. Priznám sa , že ani ja neudávam svoj email keď dám inzerát ...
Dosť bolo pocitov a teraz konkrétne pripomienky. Niečo som tu už možno aj písal ...
Začnem tým čo na mňa pôsobí zmätočne - ako by povedal A.M.Húska
- rozdelenie riadku na dve farby horná polovica slabo modrá , dole biela ? Mne to pripadá ako päsť na oko , celá stránka by podľa mňa pôsobila sympatickejšie keby bol celý riadok biely a riadky oddelené nejakou čiarou.
- malé obrázky pôsobia rušivo. Sú tak malé , že poriadne nevidím čo na nich je. Buď nech je to poriadne vidno čo na tom obrázku je , aj za cenu zmeny výšky riadku , alebo by som privítal keby sa dalo nastaviť úplné vypnutie tých náhľadov alebo ešte lepšie naopak zoomovanie-zväčšenie , keď naň nabehnem myšou , myslím náhľady na stránke nie vo vnútri inzerátu
- font písma by som privítal o niečo väčší , teraz si dávam zväčšenie celej stránky v prehliadači na 180% aby sa mi to pohodlne čítalo
- posledný stĺpec Info - v ktorej kategórii sa daný inzerát nachádza , neviem načo je to dobré , keď je tu filtrovanie a aj tak si najprv kliknem na filter , takže viem v ktorej kategórii sa práve nachádzam. Namiesto toho by tam mohla byť nejaká ikona , ktorá by farbou signalizovala , že niekto odpovedal na inzerát.
Fakt sa nedá pridať to tlačítko a farebné rozlíšenie zelené-modré , prečítaných a neprečítaných ako na fóre ?
Mohlo by sa volať napríklad Označiť všetky inzeráty v tejto kategórii ako prečítané
A keby pribudol nejaký komentár , tak by riadok zozelenel. To isté zelené-modré riadky aj keby som klikol na Aktívne inzeráty
- Oľúbené - niekto to tu už písal , že sa to dá pridať do záložiek prehliadača , ale ten komfort zelená-modrá nebude v Mozille alebo v Opere nikdy možný.
- Alebo to je skoro to isté ako obľúbené, tlačítko Zobraziť inzeráty s vašimi príspevkami
Nevidím do programovania , takže netuším či to je vôbec možné a aké je to časovo náročné. Takže to berte ako námety do budúcnosti ak bude nejaký Nový bazár 2
-
audiotrack
VIP
lenže predávajúci je jeden z trojice. Prečo sa nepozreš aj na rolu kupujúceho:ramaya napísal: - Pre mňa ako predávajúceho nemá počet novo pridaných inzerátov absolútne žiadnu hodnotu. Mňa zaujíma len jedna hodnota a to koľko tých vecí ktoré sa tu inzerujú bolo aj skutočne predaných. Znovu je to len pocit, ale čo tak čítam jednotlivé inzeráty , tak sa mi zdá , že tých vecí sa predá menej.
1) teraz si ľahšie vyfiltruje iba to, čo ho zaujíma. V starom musel prehladávať plno "odpadu" kým našiel výrobok o ktorý má záujem
2) vidí fotky náhľadu už pred otvorením inzerátu
3) vidí cenu už pred otvorením inzerátu
a možno by sa dalo pokračovať. Ďalším článkom v reťazci sme my, ako správcovia webu. Prečo by sme mali dať anonymnú možnosť odpovedať na inzerát? Takých nám netreba. Kto chce, nech sa registruje. Takých nám treba. Potom je omnoho väčšia šanca že sa zapojí aj do fóra, a tiež máme jeho ip a mail a ostatné info v prípade podvodu.
k tým veciam čo si spísal sa pokúsim v priebehu nasledujúcich mesiacov dostať, ale nič nesľubujem lebo treba robiť hlavne na diplomke a učiť sa na štátnice
Máš pravdu napísal som to totálne zle , že to nemá žiadnu hodnotu. Hodnotu to samozrejme má. Mal som napísať , že to má oveľa menšiu oproti počtu predaných vecí ...
1 a 3 s tebou plne súhlasím.
2 tiež to bude super a prínos oproti starému bazáru , keď to bude na tých fotkách poriadne vidieť. Zatiaľ mi to pripadá ako ikony , v každom riadku iná.
Neviem prečo , ale mal som dojem , že chcete postupne bazár úplne osamostatniť od fóra
Niekto tu spomínal topovanie ( možno ako žart ? ) a to je si myslím nereálne dosiahnuť len s účastníkmi fóra to potrebuje širšiu základňu. Pretože tých registrovaných čo využívajú bazár je zdá sa mi , drvivá menšina. Možno by to chcelo nejak zaujímavo spropagovať bazár medzi zaregistrovanými účastníkmi fóra
To riziko podvodu tu stále je , ľudia sú rôzny. Uznávam , že je to bezpečnejšie keď môžu bazár používať len registrovaný.
1 a 3 s tebou plne súhlasím.
2 tiež to bude super a prínos oproti starému bazáru , keď to bude na tých fotkách poriadne vidieť. Zatiaľ mi to pripadá ako ikony , v každom riadku iná.
Neviem prečo , ale mal som dojem , že chcete postupne bazár úplne osamostatniť od fóra
To riziko podvodu tu stále je , ľudia sú rôzny. Uznávam , že je to bezpečnejšie keď môžu bazár používať len registrovaný.
.. ked by niekto potreboval len zistit cenu,info o cene pripadne predaj ako to bolo pri starom bazare I , I/P ?? tento prefix uz neni v ponuke .. je na to daka ina tema na fore alebo to uplne zaniklo..
-
lekoklatik
VIP
patex ty si retardovaný alebo farboslepý?
Prefix je v názve témy vždy prvý a červeným.
Tiež môžeš filtrovať medzi len predaj, len kúpa, len výmena atď...
Prefix je v názve témy vždy prvý a červeným.
Tiež môžeš filtrovať medzi len predaj, len kúpa, len výmena atď...
-
audiotrack
VIP
no ale on sa pýta na info. To tam teraz nie je, a je to riešené tak, že dáš svojmu inzerátu prefix p alebo k (predám prípadne kúpim podľa toho prečo sa na cenú pýtaš) a cenu dáš orientačnú ako si predstavuješ. Do inzerátu potom dopíš že dohodou
-
lekoklatik
VIP
Aké info?
Informácia o tom koľko niečo stojí?
Prosto že človek sa príde do bazáru opýtať koľko by asi tak stála táto vec?
Príde si niečo nechať zhodnotiť?
Informácia o tom koľko niečo stojí?
Prosto že človek sa príde do bazáru opýtať koľko by asi tak stála táto vec?
Príde si niečo nechať zhodnotiť?
-
audiotrack
VIP
áno, to sa v starom bazáre tiež tuším robilo. Lebo bol súčasťou diskusného fóra.
Podľa mňa by sa to mohlo riešiť v poradni pri kúpe, ktorú by sme príp. mohli premenovať na Poradňa pri kúpe a predaji.
-
Sphinx
Addict
chcem sa spytat preco boli moje inzeraty vymazane ? jednalo sa o nepouzite kluce na hry AC2 a Burnout paradise-UB
lekoklatik: ty si co zrana pojedol ked hned urazas? 2x poriadne citaj potom pis daco .. a ano ako vravi audiotrack pytal som sa to preto lebo to v tom starom bazare bolo a vnovom som to nenasiel .. tak ma to zaujalo ze teda ako je to ponovom...
Sphinx: Tie kľúče si mal odkiaľ?
-
Sphinx
Addict
1 vyhral v sutazi a 1 ku krafickej karte
Predaj takýchto kľúčov je proti pravidlám bazáru. Preto ti boli tvoje inzeráty zmazané.