Call of Duty 7: Black Ops
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Najvacsia sranda je v tom ze tento mesiac by mal byt vypusteny prvy teaser na MW3 - som zvedavy kolki ludia si to kupia ked sa dozvedia ze v novembri prichadza nove pokracovanie.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neboj tych bude vela .. je to COD mania .. aj keby to malo len 1 hod SP a 3 MP mapy tak je to najpredavanejsie hra
-
chlapec10
Addict
Ako, nedavno ma drblo... uz som myslel ze mam stary a pomaly pocitac ked Blops mi seka aj na najnizsich nastaveniach, a a hen, spustim Crysis 2, a ten ide bez trhnutia na vysokych nastaveniach(nie tie ultra najvyssie)
A to som si este blops kupil originalku, lebo som sa tesil na MP
A to som si este blops kupil originalku, lebo som sa tesil na MP
-
Kok
Light Professional
nj, optimalizacia BO je na velmi zlej urovni a zalezi na danom kompe ako to pobezi, proste nemas iste aj s ultra pocitacom ci to nebude stutterovat alebo podobne sracky
-
chlapec10
Addict
mi hovor.... 
-
Sphinx
Addict
zdroj TiscaliActivision včera oficiálně potvrdili stažitelný přídavek Escalation pro střílečku Call of Duty: Black Ops. Jak si možná vzpomenete, první kusé informace o tomto rozšíření se ven dostaly jen skrze uniklý leták z obchodu GAME, a tak museli novináři obsah trochu odhadovat. Ve skutečnosti se to má následovně: balíček je přímo designovaný s ohledem na variabilitu prostředí i náplně a obsáhne celkem pětici nových map, z nichž čtyři si zahrajete v multiplayeru a v případě té páté půjde o přestřelku se zombíky. Třeba mapa s názvem Hotel se má odehrávat na střeše luxusního kubánského hotelu a zároveň kasina v historické části Havany.
Na mapě Convoy budete bojovat na blízko a v bezprostřední blízkosti obklíčeného amerického vojenského konvoje, mapa Zoo vás vezme do opuštěné sovětské zoo a na mapě Stockpile navštívíte vzdálenou ruskou farmu, kde se tajně vyrábí zbraně hromadného ničení. Pátá zombie mapa s názvem Escalation, po níž je přídavek pojmenovaný, zatím zůstává bez bližšího popisku. Escalation DLC vyjde 3. května na Xbox Live a autoři doufají, že překoná úspěch prvního stažitelného přídavku First Strike - ten zlomil rekord, když se jej během prvních čtyřiadvaceti hodin prodalo víc než 1,4 milionu kusů. Pro majitele PC a PS3 verzí hry zatím přídavek oznámen nebyl, všeobecně se ale očekává, že po vzoru rozšíření First Strike cca měsíc po xboxovém vydání zamíří i na tyto platformy.
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2011, 5:30)
News: We are shooting for mod tools release in May. #codblackops #pc konecne .. ale moznost vyuzitia je otazna kedze niesu to prave dedic servery
Nove interview: http://www.oxm.co.uk/27524/news/black-o ... -treyarch/
Takze Josh Olin tvrdi ze pridavat nove zbrane do hry je nemozne, pretoze nie vsetci by si dane zbrane stiahli a potom by sme mali hracov na serveri ktori by pobehovali s novymi zbranami a hraci by neboli rovnocenni.
Akoze nechapem naco je potom autoupdate.. Na steame by to mohli pridat formou patchu - rovnako aj na PSN a XBL. Ked to daju formou patchu tak sa to stiahne automaticky kazdemu - cize je to len uboha vyhovorka.
Dalsia vec: hovori ze je to nemozne pretoze uz nemaju volnu pamat k dispozicii. Samozrejme mysli na konzoly. Ale zas nechapem aku pamat ma na mysli. Ved keby pridali do hry napr. 3 nove zbrane. Tak patch sa ulozi na HDD a normalne na mapach by sa hralo rovnako ako doteraz. Skor mal na mysli to ze maju bandu neschopnych programatorov, ktory nevedia pridat ani par novych textur do hry.
A samozrejme ze ide o prachy. On velmi dobre vie ze sa to da spravit - no za patch nemozu pytat peniaze. Vyje*ana banda.
Takze Josh Olin tvrdi ze pridavat nove zbrane do hry je nemozne, pretoze nie vsetci by si dane zbrane stiahli a potom by sme mali hracov na serveri ktori by pobehovali s novymi zbranami a hraci by neboli rovnocenni.
Akoze nechapem naco je potom autoupdate.. Na steame by to mohli pridat formou patchu - rovnako aj na PSN a XBL. Ked to daju formou patchu tak sa to stiahne automaticky kazdemu - cize je to len uboha vyhovorka.
Dalsia vec: hovori ze je to nemozne pretoze uz nemaju volnu pamat k dispozicii. Samozrejme mysli na konzoly. Ale zas nechapem aku pamat ma na mysli. Ved keby pridali do hry napr. 3 nove zbrane. Tak patch sa ulozi na HDD a normalne na mapach by sa hralo rovnako ako doteraz. Skor mal na mysli to ze maju bandu neschopnych programatorov, ktory nevedia pridat ani par novych textur do hry.
A samozrejme ze ide o prachy. On velmi dobre vie ze sa to da spravit - no za patch nemozu pytat peniaze. Vyje*ana banda.
veď nech spravia DLC za prachy kde budú zbrane
caute... idem si kupovat novu hru a newem co si mam vybrat Call of Duty alebo Homefront...
ktore je asi lepsie?
ktore je asi lepsie?
-
chlapec10
Addict
no, Black ops je ako tak fajn, ALE, len ak ti pojde bez problemov
lebo u mna je nehratelne trhana a to mam dostatocne vykonne PC.... AK uz, tak by som mozno odporucil Crysis 2, da sa kupit za smiesnych 15 eur, a je v pohodoe SP aj MP
no ja crysis 2 nechcem... mne sa ta hra nepaci... a mam 4jadrovy PC amd athlon II x4 640
ati radeon hd 5570... ale idem si kupit Nvidiu geforce GTX460...
ati radeon hd 5570... ale idem si kupit Nvidiu geforce GTX460...
-
chlapec10
Addict
To ti este nic neznamena
BLOPS bol tym velmi specificky ze na vykonnych PC to islo veeeelmi zle ;D
PS: ja mam X4 955 + HD4890 a ide to
PS: ja mam X4 955 + HD4890 a ide to
no ja si hry pozeram podla stranky Can You Run It?... a zatial nesklamala 
-
chlapec10
Addict
aj ja som si pozeral
zdaleka splnam vsetko pre doporucene poziadavky a smola.... ja ta len informujem, co mas ocakavat
lebo ako vidis mam vykonnejsi PC ako ty, a mozem si aj tak piskat, a napr Crysis 2 mi ide bez trhnutia....
EDIT: Specialne pre teba, pozri foto
EDIT: Specialne pre teba, pozri foto
No vybral som si... zoberiem si ten Homefront 
-
Sphinx
Addict
mam aj homefront aj black ops ani jedno nie je zle ale na MW1 sa to nechyta
ak by sa ti chcelo cakat na toto http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=14006 ma to byt udajne peckaPuky98 napísal:No vybral som si... zoberiem si ten Homefront
Son-Goku napísal: ak by sa ti chcelo cakat na toto http://www.abcgames.cz/?p=hry_zobraz&id=14006 ma to byt udajne pecka
no ved viem.... aj si to objednam... bude to okolo novembra tusim
CoD 4.Puky98 napísal:caute... idem si kupovat novu hru a newem co si mam vybrat Call of Duty alebo Homefront...
ktore je asi lepsie?
tu mam na PS3... ale objednal som si medal of honor