The Prodigy
The Prodigy
Sú tu nejaký priaznivci Prodigy? Boli ste už na ich koncerte? Aké to bolo? Ktorá je vaša oblúbená pesnička od nich? A neviete či pripravujú nový album? 
Re: The Prodigy
Tu sme
Na koncerte som nebol, lebo bud boli daleko alebo som akurat nemal peniaze, takze moja smola. Ale inak mam ich tvorbu rad od albumu The fat of the land, tie skladby predtym mi akosi nesedeli (az na par vynimiek). Vsetko novsie si pustam skoro pravidelne, ked mam naladu.
A najoblubenejsi track? No je ich viac - Voodoo people (este lepsi je remix od Pendulum), Smack my bitch up, Invaders must die, Spitfire, You'll Be Under My Wheels a vela dalsich
A najoblubenejsi track? No je ich viac - Voodoo people (este lepsi je remix od Pendulum), Smack my bitch up, Invaders must die, Spitfire, You'll Be Under My Wheels a vela dalsich
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Jeden sa poctivo hlasi. Naposledy som bol, ked boli na Pohode v Trencine. Nepamatam si presne rok .. 2006? Kazdopadne si ale pamatam atmosferu. Tesne pred koncertom zacalo HROZNE prsat a blyskat sa. Aj napriek tomu zacali hrat. Bolo nas pred podiom ... 50? Mozno aj prehanam to cislo, ale ta ATMOSFERA!!!! Jeden z najlepsich koncertov, ktore som zazil. Domov som isiel rovno z koncertu, lebo som bol premoknuty ako mys, ale nezabudnem na to nikdy.
-
mr_margera
Medium Professional
Prodigy som videl 3x, koncert na Pohode bol 100% najlepší. Prvé 3 albumy sú výborné, pesničky skvelé, prepracované, celkovo je z nich cítiť dosť rebéliu a avantgardu. Album Always Outnumbered, Never Outgunned bol už taký viac menej o ničom aj keď má pár dobrých trackov. Invaders Must Die je podľa mňa totálny krok mimo, absolútny humus.
Pre mňa je od Prodigy najlepšia pesnička jednoznačne Climbatize
-
seth82
Darca
Taktiež, fičal som na nich ešte na základnej škole na starom dobrom Experience. Hoci nové albumy sa mi nepozdávajú tak, ako stará produkcia. Naživo som ich videl (alebo skôr časť ich koncertu) pred dvoma rokmi na Global Gatheringu. No a najobľúbenejší song asi z Music for the Jilted Generation - Break and Enter.
Ozaj, a neviete kedy budú znova na slovensku?
-
Soviet
Darca
Kvalitka ako sa patri cele Prodigy. Zatial som ich zazil len raz ked boli v PKO v BA, ale isiel by som este minimanlne par krat. Neskutocna atmosfera. Spoteny som siel ako 5 certov z koncertu. Uslo to ako voda.
Snad este niekedy budu niekde pobliz.
stve ma ze mi nevychadza chodit na koncerty mojich oblubenych skupin... casovo... alebo financne... kazdopadne Prodigy uz oddavna pocuvam a hadam raz ten koncert vyjde...
co sa tyka albumov - popravde ani neviem ktory mam najradsej... ako prvy som pocul Music for Jilted Generation a z neho samozrejme Break and Enter ... to som mal asi 8 rokov, ked sa to CD objavilo doma.... potom zo songov samozrejme klasiky ako Smack my Bitch Up, Firestarter, Voodoo People, Out of Space atd atd... co sa najnovsieho albumu tyka - tak sa mi 2x nepaci, ale uplne mi to vynahradzaju songy Invaders Must Die a Omen....
co sa tyka albumov - popravde ani neviem ktory mam najradsej... ako prvy som pocul Music for Jilted Generation a z neho samozrejme Break and Enter ... to som mal asi 8 rokov, ked sa to CD objavilo doma.... potom zo songov samozrejme klasiky ako Smack my Bitch Up, Firestarter, Voodoo People, Out of Space atd atd... co sa najnovsieho albumu tyka - tak sa mi 2x nepaci, ale uplne mi to vynahradzaju songy Invaders Must Die a Omen....
-
jin
VIP
p4ra napísal:Jeden sa poctivo hlasi. Naposledy som bol, ked boli na Pohode v Trencine. Nepamatam si presne rok .. 2006? Kazdopadne si ale pamatam atmosferu. Tesne pred koncertom zacalo HROZNE prsat a blyskat sa. Aj napriek tomu zacali hrat. Bolo nas pred podiom ... 50? Mozno aj prehanam to cislo, ale ta ATMOSFERA!!!! Jeden z najlepsich koncertov, ktore som zazil. Domov som isiel rovno z koncertu, lebo som bol premoknuty ako mys, ale nezabudnem na to nikdy.
Tak to už sme tu traja, čo zažili tento koncertmr_margera napísal:Prodigy som videl 3x, koncert na Pohode bol 100% najlepší. Prvé 3 albumy sú výborné, pesničky skvelé, prepracované, celkovo je z nich cítiť dosť rebéliu a avantgardu. Album Always Outnumbered, Never Outgunned bol už taký viac menej o ničom aj keď má pár dobrých trackov. Invaders Must Die je podľa mňa totálny krok mimo, absolútny humus.
Doteraz si úplne jasne pamätám ako šľahali blesky, keď sa hralo "Smack my Bitch Up" - neskutočne silný zážitok, aj koncert a celá pohoda ´05 bola parádna
Prodigy, ako také si občas rád vypočujem v aute, vždy ma to fajn nakopne. A najviac mám rád asi najväčšiu klasiku - Breathe.
prodigy mam rad ale tie klipy niektore su strasne
Ďalší fanúšik sa poctivo hlási.Práve o tom sú tie klipy že sú úplne o niečom inom ako tie komerčné plné samých ženských zadkov. Na koncerte som ešte nebol ale určite niekedy chcem ísť. Posledný album smrdí komerciou ale aj tam sú kvalitné pesničky. Inak celý album Fat of the land je výborný a z iných najmä Spitfire a Babys got a temper.
Tiež sa hlásim.. Žiaľ nemala som ešte tú možnosť ísť na ich koncert (a to som už bola na dosť koncertoch aj festoch) ale ak by tu na SVK dačo bolo , už aj idem
Mne sa náhodou tie ich klipy páčia, a môj najoblúbenejší je klip k pesničke baby's got a temper, kde hneď na začiatku klipu sa páni privezú na škodovici
kým ale pôjdem na koncert, tak si zatiaľ ešte pár krát pozriem toto a navnadím sa
Taktiež sa hlásim k priaznivcom tejto originálnej kapely. Najradšej mám ich starú tvorbu (v poličke mi stále zapadá prachom originálka The Fat of the Land), ale nájdu sa aj novšie skvosty, ktoré si veľmi rád a s chuťou vypočujem.
Z tej novšej tvorby sa mi najviac páči Girls. No, ťažko nazvať novou, keď singel vyšiel v roku 2004, ale ja som radšej klasik. Narayan!
aj ja sa hlasim do miestneho fanklubu
nazivo som na nich nebol ale musi to byt zazitok na cely zivot
Prodigy moze byt, ale na ten koncert na Pohode som pocula skor kritiku.
Prodigy? To je mňamka
Na koncert som sa nedostal, zrovna na tú Pohodu, kde boli som sa nedostal a do PKO mi tiež niečo prišlo...
Počúvam ich od takého 96-97 roku, ešte na základke. Najobľúbenejší album je Fat Of The Land, ktorý radím aj do (mojich) TOP10 albumov danej dekády.
Moja veľká chuťovka je Break & Enter, osemminútová nakladačka.
Na koncert som sa nedostal, zrovna na tú Pohodu, kde boli som sa nedostal a do PKO mi tiež niečo prišlo...
Počúvam ich od takého 96-97 roku, ešte na základke. Najobľúbenejší album je Fat Of The Land, ktorý radím aj do (mojich) TOP10 albumov danej dekády.
Moja veľká chuťovka je Break & Enter, osemminútová nakladačka.
Prodigy je aj mojou laskou. Taky smack my bitch up za blyskania sa musi byt orgazmus. Najolubenejsia od nich: breathe
ja som bol len na koncerte co bol v ramci tmusic city, vela si nepametam 
The Prodigy
http://www.worldsonfire.tv/ toto mi prišlo mailom 
-
Soviet
Darca
Mne toho tolko prislo emailom..Vsak je to linka na ich album a? Ci akoze o tu sutaz ti ide?