hladam wifi na mobil nokia x3 klasik
hladam wifi na mobil nokia x3 klasik
hladam wifi na mobil nokia x3 klasik.....asi tento WiFi / UMA / UPnP....neviem kde ho mám stiahnuť
Re: hladam wifi na mobil nokia x3 klasik
sak to nemá wifi hej a to sa stiahnut nedá.. .
aha dík..ale niekde som čítal že sa to tam dá dať, ale je to dosť náročne, trochu sa pohrať a naprogramovať:)..dík za odpoveĎ:)
clovece to nenaprogramujes... cital si zle... to je ako keby si z "ntbku chcel naprogramovat auto....".... pokial viem tak wifi nieje sw vec ale hw... dobre vravim? 
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
dobre vravis ale z ntbk sa auta chipuju alebo diagnostikuju...inac pamatam pripojny fotak....ale vydrzal rok potom sa to dalo dnu do mobilu.....teraz napr tento prispevok pisem cez mobil a wifi to uz maa v sebe ,tym chcem povedat ze ked raz to uz vedia integrovat tak to nedaju ako pripojne
s tym autom a ntbkom som to myslel inac... ze z ntbku spravis auto.... pointa ze z niecoho proste len tak nieco ine nespravis ak ide o hw... a tiwz fungujem na wi-fi mobile...
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jo ja som chcel povedať ak to neexistovalo doteraz externe pripojne wifi k mobilu tak už to nikdy asi nespravia ak to vedia zaviesť do mobilu tak istá značka už wifi má hľadaj mobil s wifi ak chceš wifi...ešte k tomu č oviem už ked vopchali wifi do obyčajného symbian mobilu moc to nebolo 100% ale terajšie androidy....windows mobily ale aj terajšie symbian nokie majú fajn prístup...ale k veci...to wifi nikdy asi nedostaneš formou pripojenia k mobilu..:DD
ok..dík za odpovede...ale skúsikm to aj tak
Tak skúšaj, skúšaj...
Keby sa ti to podarilo, tak ti prídem osobne zagratulovať
Keby sa ti to podarilo, tak ti prídem osobne zagratulovať
Podrobny navod:
-vyber z ntb wifi kartu (cim mensi notebook, tym lepsie) s kablami si nerob starosti, ak zavadzaju odstrihni ich.
-Otvor mobil, vytiahni baterku, SIM a do soltu pre SIM sa snaz dat kartu, ak to nejde rukami pouzi kladivo.
-Ak sa nevojde baterka, nevadi, spoj 3 kontakty pri baterke, a napoj na nabijacku.
-zaloz kryt a veselo surfuj
Alebo: zober USB PCI kartu a tu sa snaz spojit s USB pripojenim na mobil, ak to nejde podobrom, skus pozlom
-vyber z ntb wifi kartu (cim mensi notebook, tym lepsie) s kablami si nerob starosti, ak zavadzaju odstrihni ich.
-Otvor mobil, vytiahni baterku, SIM a do soltu pre SIM sa snaz dat kartu, ak to nejde rukami pouzi kladivo.
-Ak sa nevojde baterka, nevadi, spoj 3 kontakty pri baterke, a napoj na nabijacku.
-zaloz kryt a veselo surfuj
Alebo: zober USB PCI kartu a tu sa snaz spojit s USB pripojenim na mobil, ak to nejde podobrom, skus pozlom