licencia na Win 7
-
sillyounguy
Amateur
licencia na Win 7
Ahojte, mám otázku. Odpoveď som cez google nenašiel, tak sa pýtam tu. Mám legálne licenčné číslo na Win 7 professional 64 bit. Chcem ale nainštalovat 32 bitovú verziu. Je možné toto licenčné číslo použiť len na spomínanú konkrétnu 64 bit verziu? Alebo pofrčí aj s Win 7 professional 32 bit. Vopred Ďakujem
Re: licencia na Win 7
Najlepšie by bolo asi zavolať na zákaznícku podporu.
-
javatar
Hardcore addict
pojde a legalne to je, v byvalej praci sme riesili tento problem zavolanim na zakaznicku podporu a dozvedeli sme sa toto
-
sillyounguy
Amateur
skvele! dakujem, toto som potreboval počuť. Takže už len zohnať ISO na WIN 7 professional 32 bit, neviete mi poradiť nejaký download link? Nechcem žiadne cracky, čiste len ISO. Predpokladám, že s ISO suborom 64 bit mi 32ku nedovolí nainštalovať.
Toto sa tu nerieši.
Inak pôjde ti to, ako už bolo povedané. Už som takto raz preinštaloval Win zo 64bit na 32bit a ide v pohode
Inak pôjde ti to, ako už bolo povedané. Už som takto raz preinštaloval Win zo 64bit na 32bit a ide v pohode
-
sillyounguy
Amateur
ďakujem, ja nechcem nejaký warez. Proste originál ISO súbor. Nechápem, prečo ho microsoft nedovolí z oficiálnej stránky, napríklad ako trial verziu, stiahnuť
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
btw win 7 sa da downgradovat napriklad aj na win xp