Ex priatelka :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ex priatelka :(

Príspevok od používateľa SRneC »

www.qark.net

sekcie o rozchode a opatovnych navratoch ... nic viac ;)
Jokerx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jokerx »

SRneC napísal:http://www.qark.net

sekcie o rozchode a opatovnych navratoch ... nic viac ;)
diky za stranku je tam par dobrych tipov, urcite precitam :)
Staford_88
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Staford_88 »

Zabudni na ňu(je fakt že keď už príde rozchod ok ale ak sa to stane viac krát tak ten vzťah nemá aké také kvality), ako už bolo povedané užívaj si mladosti , rob to čo ta baví , udržiavaj si pár skvelých kamarátov (aj do života) , a celkovo mi nehovor že z tých 3,5 miliárd žien čo žijú na našej modrej planéte nieje ani jedna tak dosť dobrá ako bola ona :) ... Chlape vzchop sa a hlavu hore , urči si ciele,výzvy,sny a hneď to pôjde ľahšie :) Spoznať krásu života môžeš aj sám, aj keď vo dvojici je to krajšie :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jokerx: Dal som si tú námahu a prečítal to tu celé. Riaď sa prosím tým, ako si nazval túto tému. Kľúčové sú hlavne písmená EX.
Nenechaj si ňou pokaziť najkrajšie roky strednej školy. Nebudeš mať priateľku? No a? Nutne ju potrebuješ? Buď s partiou, chodievajte von, na akcie - proste uži si strednú. Na všetko máš čas a tieto dillemy a problémy ešte vôbec nemusíš riešiť.
Na bývalú sa vybodni. Viem, že Ťa to za ňou stále ťahá, občas sa vídavate a vtedy Ťa to opäť zdrapne. Postupne to však opadne. Ja som si v podstate prešiel niečim podobným. Tiež na strednej a trvalo to cca 18 mesiacov a potom CUT, skrátka to skončilo. Podobne to predpokladám bude prebiehať aj v Tvojom prípade, vylížeš sa z toho. Prípadným bonusom bude, pokiaľ si dokážeš nájsť v tomto období priateľku - len skús loviť mimo školských vôd, alebo teda minimálne triednych.
Jokerx
Amateur
Amateur

Staford_88 napísal:Zabudni na ňu(je fakt že keď už príde rozchod ok ale ak sa to stane viac krát tak ten vzťah nemá aké také kvality), ako už bolo povedané užívaj si mladosti , rob to čo ta baví , udržiavaj si pár skvelých kamarátov (aj do života) , a celkovo mi nehovor že z tých 3,5 miliárd žien čo žijú na našej modrej planéte nieje ani jedna tak dosť dobrá ako bola ona :) ... Chlape vzchop sa a hlavu hore , urči si ciele,výzvy,sny a hneď to pôjde ľahšie :) Spoznať krásu života môžeš aj sám, aj keď vo dvojici je to krajšie :)
snazim sa zabudnut no nejak to proste nejde, hovori sa ze na prvu lasku nikdy nezabudneme, ja len na nu nechcem mysliet, ale stane sa ze niekedy nemozem byt s kamosmi alebo ked som sam tak to pride.. mas pravdu, budem mat 18 cim sa mi otvoria nove moznosti, a mozem si splnit vela veci :) diki :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

a preto je dolezite drzat svoju mysel zamestnanu aby nemohla mysliet na hluposti - v prvom rade je vhodna spolocnost a zabava a ked nie su tie tak si najdi akykolvek konicek... pocitacove hry tiez nie su zla naplast
Jokerx
Amateur
Amateur

jin napísal:Jokerx: Dal som si tú námahu a prečítal to tu celé. Riaď sa prosím tým, ako si nazval túto tému. Kľúčové sú hlavne písmená EX.
Nenechaj si ňou pokaziť najkrajšie roky strednej školy. Nebudeš mať priateľku? No a? Nutne ju potrebuješ? Buď s partiou, chodievajte von, na akcie - proste uži si strednú. Na všetko máš čas a tieto dillemy a problémy ešte vôbec nemusíš riešiť.
Na bývalú sa vybodni. Viem, že Ťa to za ňou stále ťahá, občas sa vídavate a vtedy Ťa to opäť zdrapne. Postupne to však opadne. Ja som si v podstate prešiel niečim podobným. Tiež na strednej a trvalo to cca 18 mesiacov a potom CUT, skrátka to skončilo. Podobne to predpokladám bude prebiehať aj v Tvojom prípade, vylížeš sa z toho. Prípadným bonusom bude, pokiaľ si dokážeš nájsť v tomto období priateľku - len skús loviť mimo školských vôd, alebo teda minimálne triednych.
ide o to ze asi ani nepotrebujem :D neviem preco no taha ma to knej, asi ta jej osobnost, mozno potrebujem takeho cloveka pri sebe, ako kamaratku alebo priatelku to je jedno.. keby ze som snou chodil tak by ma to preslo, no aj ked to viem proste ma to taha, chcem to co nemozem mat.. diki ze si si to cele precital a diki za odpoved, asi mas pravdu ze potrebujem este cas. diki :)

//autoeditácia príspevku (15 Apr 2011, 14:39)
javatar napísal:a preto je dolezite drzat svoju mysel zamestnanu aby nemohla mysliet na hluposti - v prvom rade je vhodna spolocnost a zabava a ked nie su tie tak si najdi akykolvek konicek... pocitacove hry tiez nie su zla naplast
no ved prave, idem sa do niecoho pustit aby som nema cas mysliet na nu :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jokerx napísal:ide o to ze asi ani nepotrebujem :D neviem preco no taha ma to knej, asi ta jej osobnost, mozno potrebujem takeho cloveka pri sebe, ako kamaratku alebo priatelku to je jedno.. keby ze som snou chodil tak by ma to preslo, no aj ked to viem proste ma to taha, chcem to co nemozem mat.. diki ze si si to cele precital a diki za odpoved, asi mas pravdu ze potrebujem este cas. diki :)
Myslím, že sám veľmi dobre vieš, že pokiaľ by si stúpil už štvrtý krát do tej istej rieky dopadlo by to rovnako. Naviac veľmi dobre vieš, že takých osobností, ako má ona sa môže pohybovať po svete ešte X. A stále platí to, čo som povedal - izoluj sa od nej. Nenásilným spôsobom, skrátka nevyhľadávaj jej spoločnosť. Po istom čase sa Tvoje pocity ustália, znormalizujú a po nejakom čase už na ňu nebudeš ani toľko myslieť :wink:
Jokerx
Amateur
Amateur

jin napísal:Myslím, že sám veľmi dobre vieš, že pokiaľ by si stúpil už štvrtý krát do tej istej rieky dopadlo by to rovnako. Naviac veľmi dobre vieš, že takých osobností, ako má ona sa môže pohybovať po svete ešte X. A stále platí to, čo som povedal - izoluj sa od nej. Nenásilným spôsobom, skrátka nevyhľadávaj jej spoločnosť. Po istom čase sa Tvoje pocity ustália, znormalizujú a po nejakom čase už na ňu nebudeš ani toľko myslieť :wink:
ano viem ze to by bola chyba, budem sa snazit nemysliet no 2 roky je dost dlha doba a neviem ci este potrebujem cas alebo skusit nieco ine
SRneC
Addict
Addict

Na to, ze si si zalozil druhy ucet a na to, ze vies , ze to nikam nevedie, podla mna vies co mas robit, len si to chces potvrdit :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

toz s EX sa dokopy nikdy nedavaj...aj tak sa skor ci neskor rozidete. ked ta to k nej stale taha skus prerusit kontakt, neskorsie na to zabudnes a ked ste mali kludny rozchod tak po nejakom case budete kamarati. TRUE STORY
Jokerx
Amateur
Amateur

SRneC napísal:Na to, ze si si zalozil druhy ucet a na to, ze vies , ze to nikam nevedie, podla mna vies co mas robit, len si to chces potvrdit :)
viem ze to nikam nevedie no neviem co mam robit, nebudem jej pisat ani nic, no len by ma to naozaj mrzelo keby som ju stratil ako kamaratku :/

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2011, 13:18)
Peter_Retep napísal:toz s EX sa dokopy nikdy nedavaj...aj tak sa skor ci neskor rozidete. ked ta to k nej stale taha skus prerusit kontakt, neskorsie na to zabudnes a ked ste mali kludny rozchod tak po nejakom case budete kamarati. TRUE STORY
no ved to, viem ze by to nevyslo a bolo by to to iste co predtym, ani jej nepisem a som off, len ze som cakal ze to bude trochu skor a ze to uz bude v pohode
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

stvrty krat do toho isteho hovna nestupis, alebo sa mylim? bol by si naozaj hlupy... rob, ako ti radia ostatni, odvsadial si ju zmaz, bav sa s kamosmi, zabudni na nu... zbytocne sa trapis
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

zabudnut je riesenie zbabelcov a ani sa to uplne neda, akoby ti povedali studovany psychologovia alebo psychiatri, podvedomie je silna vec
Aj po usili to obcas podvedomie vrati, ako mudro spieva Elan prva laska skonci a v nas dalej trva, lebo ziadna ina, nebude uz prva.

lepsie je sa s tym vyrovnat, nato musis byt dost silny, ak nie si, radsej to vazne potlacaj, nahovaraj si, ze to nebolo (v zivote budes musiet aj tak vselico potlacit, ak sa s realitou nebudes vediet vyrovnat seriozne)
Seriozne sa vyrovnat so skutocnostou, to comu sa hovori pozerat sa zivotu do oci, je ovela narocnejsie.

Inak dalsi priklad, preco sa 15rocne decka maju venovat skole a nie veciam, na ktore nie su zreli.
SRneC
Addict
Addict

no neviem podla mna je lepsi zruinovany 15rocny fagan ktory od 15stky vie ako to s laskami chodi ako 20+ ... smutny pohlad niekedy
sarita
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sarita »

ahojte som tu nova no hadam mi pomozete alebo sem mi dava svoj nazor....ja som sa cerstvo rozisla s priatelom.chodili sme rok aj pol spolu,bolo vsetko fajn mali sme o com kecat,proste skvele..len sme boli denne spolu,zabudali sme na okolie priatelov.potom hadky a nakopilo sa toho vela.ja som tiez robila dusno,tlacila som na neho a doslo to k stadiu,aby bol koniec,co aj on navrhol.2tyzdne sme sa dotahovali o konci,no on je rozhodnuty,ja som sa zamyslela nad sebou kde bola chyba,ale vieme to obaja....piseme si,no teraz je to v takom stadiu,ze sme sa porozpravali,zabudli na vsetko a stretavali sa...jednoducho nas neriesit..suhlasil s tym,ze radsej ako vypisovat sto smssiek a cinknut si a v pohode ist dakam..ja s tym problem nemam,ja ho lubim stale.....ale to on vie.....pokaslala som to,no pykam....ale preco vlastne suhlasi aby sme sa stretavali?aj ked piseme,tak proste o rodine a inych veciach,povie mi kde bol...nemam slov....ja sa v tych chlapoch nevyznam....
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Poradím ti: Založ si vlastnú tému, a skús to napísať viac, ako človek... :)

Mimochodom čo keby si sa to spýtala jeho a nie nás ? My do jeho hlavy nevidíme... BTW - Asi, keď sa chce s tebou stretávať tak ťa nechce stratiť ? Alebo mu ide iba o sex ? Hmm neviem tvoj vek... ale podľa písania asi na ten sex zabudni :roll:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

sarita... to sa teraz chvalis alebo stazujes??
.
a mohla by si aspon orientacne uviest vek..
sarita
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sarita »

ja 30 mam...a vies co janio?nemusis sa vyjadrovat k mojmu prispevku dobre?nikoto do nikoho hlavy nevidi,mne len o nazor islo nic viac..aj tak si vzdy clovek urobi podla svojho....
lumir?no neviem ci stazujem alebo chvalim....to sa asi uvidi ked sa stretneme....teraz tazko vraviet....vek som uviedla.no je tazko odpovedat,ked nik nevidi do nas nepozna nas aki sme....
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ach co by bolo keby, ista cesta do pekla .. btw sa vravi ze, zide z oci zide z mysle, vecsinou to aj funguje
Napísať odpoveď