Bezohladni tupci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
anderson
Expert
Expert

Bezohladni tupci

Príspevok od používateľa anderson »

Zaujima ma, ako riesi ta slusnejsia cast populacie stretnutia s 'egoistami'

Aby ste mali od nich klud im vsetko tolerujete alebo im date pocitit co si zasluzia?

Samozrejme, vyjadrenia tupcov, co by chceli urazene kricat, ma nezaujimaju.
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Bezohladni tupci

Príspevok od používateľa silmarill »

definuj "bezohľadného tupca".
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tu tu, hlasim sa :) ja som bol pokial viem prvy exemplar ktoreho takto anderson nazval ;) juuuu, tema o mne bezo mna :D
anderson
Expert
Expert

preco bez teba, ved bolo jasne, ze sa zapojis ;)
druhy kandidat je mirak2 a rad spoznam aj dalsich bezohladnych kretenov.. ale nech pisa aj ta mudrejsia cast obyvatelstva, bolo by to neprehladne, ked diskutuje jeden inteligent naraz s desiatimi dementmi.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Myslim ze ty vpohode zastupis aj 10 dementov, takze nemaj obavy.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mne obycajni zakriknuti trtkovia, ktori nepoznaju svoju cenu a tak su pre nich vsetci ostatni egoistami nevadia :-P :-P :-P
Maki
Darca
Darca

hm, silmarilla a norda za dementov nepovazujem, takze zatial som tu iba ja, ako zastupca "mudrejsej casti obyvatelstva", okoloiduci sedy priemer ktoreho sa tato tema netyka, a ty s mooshom za stranu demencie.... cakam teda na dalsich 8... :) potom sa mozme zacat bavit
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..teraz nebudem riesit zabo-mysie vojny tu na fore..
.
ale vo vseobecnosti pre mna osobne existuju 2 typy ludi:
- ti, na ktorych mi zalezi (a aj na ich nazoroch)
- ti ostatni.....

..a pokial na tych ostatnych nezavisi tvoj zivot (napr. sef, kolegovia, rodina).. tak navrhujem ignoraciu a ist si svojim smerom
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Janio sa hlási :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

co je toto za drbnutu temu, kazdy clovek je egoista z genetickeho hladiska ide o to ci minimalny alebo maximalny. :roll:
anderson
Expert
Expert

Janio kam sa hlasis?:)

Je jedno ako si to nazves, ked chces si to nazvi aj tak, ze o postoj tych minimalnych k maximalnym.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja s takymi echt-sebcami v kontakte niesom takze to neviem posudit, nakolko sa mi zda ze aj ja som dost sebecky clovek od podstaty, ale bojujem s tym hlavou :lol: (jeden z mnohych prikladov: najviac ma vie nasrat ked chce niekto zuvacky odomna, no o dve sekundy sa zamyslim kolkokrat som si uz aj ja pytal a potom uz nemam problem rozdat aj pol balika, len ten prvotny strih je tam zakodovany)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

bezohladny tupec a egoista su dve rozdielne veci....

ja sa netajim tym ze som egoista - konam tak aby som vzdy nieco vytazil, ziskal alebo dosiahol, ale zaroven beriem ohlad aj na city inych ludi a snazim sa ich neranit.
anderson
Expert
Expert

Ty si bol dalsi kandidat, ale nie az tak moc ako Maki a mirak2.

To co pises, nejde moc dokopy. Som egoista, vzdy musim nieco ja vytazit, ale zaroven nechcem ranit a beriem ohlady na inych.

Mimochodom, kto berie ohlad na inych, nie je bezohladny, ze. Aj pre silmarilla, je to po slovensky.

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2011, 13:38)
Srnec, ty si v tej slusnejsej casti obyvatelstva, takze radsej ako pocuvat kretenske chvalenie tych troch debilov, by bolo zaujimavejsie vediet ako by si riesil ak narazis na tych, co ty nazyvas echt-sebcami...
Lumir takisto vravel ignorovat, ale este nepovedal co by robil v pripade, ze su to jeho sef/kolegovia/v rodine...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

anderson napísal:Aby ste mali od nich klud im vsetko tolerujete alebo im date pocitit co si zasluzia?
záleží od situácie. Ale táto téma mi príde ako založena v návale hnevu na niekoho, čomu svedčia aj tvoje vyjadrenia a reakcie na ostatných, tak sa láskavo zkľudni.
Peter_Retep
VIP
VIP

preto som ti napisal ty vsevedko ze egoista a bezohladny tupec su 2 rozidielne veci (slovom: DVE). to ze blizkych nechces ranit nevylucuje moznost ze niekto je egoista.
anderson
Expert
Expert

audiotrack: co tebe ake pride a ake mas ty pocity je asi fuk :)

Peter_retep: na slovickach nezalezi. kludne si to nazvi bezohladny egoista. uz vies o koho ide? Podla dalsieho vyjadrenia sa zda, ze ty take individua povazujes za uspesnych.
Peter_Retep
VIP
VIP

co chces dosiahnut touto temou? ako nebyt zamindrakovany z okolia z dovodu ze inym sa dari a tebe nie? ozrejmi mi prosim zmysel tejto temy lebo ani v prvom poste ho nenachadzam. diky.
Maki
Darca
Darca

ja by som rad vedel, ako si vlastne prisiel na to ze ja a mirak sme bezohladni tupci?

1) ako vies ze som bezohladny? poznas ma? nie... pasli sme spolu husy? nie? pili sme spolu? nie... vies ako sa chovam v realnom svete a v kritickych situaciach? nie... ja sa snazim voci ludom byt mily, dobry, privetivy a pomoct... pokial sa v nich nesklamem... akonahle sa v nich sklamem, vtedy zacnem na nich byt tvrdy a bezohladny... ale v principe tam musi byt nejaky impulz.... ako si na to prisiel ty z mojich 2 pripsevkov v teme "co vas dokaze odradit na opacnom pohlavi" to uz netusim... asi si taky uzasny psychoanalytik/psycholog a psychiater v jednom, ze by sa samotny Freud mohol ist skryt...

2) podla coho usudzujes ze som tupec? ze s tvojimi nazormi nesuhlasim? ze ich mam opacne? pocul si uz o slove diverzita? zaujimave, ze ked so mnou niekto nesuhlasi, ale jeho nazor dava zmysel, tak si poviem ok a zoberiem na vedomie, ze existuje aj iny pohlad na vec... ked so mnou niekto nesuhlasi a mam od viacerych ludi objektivne potvrdene, ze ten moj nazor je spravny alebo aspon spravnejsi ako toho dotycneho - vtedy si poviem ze to je debil.... co mi z tohoto plynie? ty si prisiel na hojko s tym, ze tu budes rozkazovat ostosest a vsetci budeme pocuvat, lebo iba tvoj nazor je ten spravny? uz si to preukazal vo viaerych prispevkoch - pritom si si tu ani nevybudoval reputaciu aby si si take nieco mohol dovolit, ani si nepreukazal ze na to mas pravo, ani ze mas skutocne pravdu.... skusil si sa pozriet do zrkadla? podla mna by sa z neho na teba pozeral prave taky bezohladny tupec, akym oznacujes mna... pritom ja nikomu nekazem aby do temy nepisal, alebo aby zmizol, aby drzal hubu - ako to robis ty... ja sa stale snazim skor pisat k veci a svoje dosiahnut tym, ze sa pokusim napisat nieco rozumne, co dotycneho donuti premyslat...

3) preco som podla teba tupec vol II. - heheeej, idem sa ohanat vzdelanim... tupci sa pokial viem nezvyknu dostat ani cez zakladnu skolu (vid taky Riťmus), nieto odmaturovat a ist studovat mimo SR na najlepsiu informaticku fakultu v strednej europe + jednu z najlepsich v europe, stihat 2 prace(sice iba externe, ale predsa), makat na bakalarke, ktora ma beznu dlzku trvania 2-3 semestre a spravit ju za jeden + o 2 mesiace sa hrdit titulom Bc. pred menom.... toto tupci nedavaju pokial viem...

4) pokial mas nejaky existencny problem s egoistami - vzdy boli pred tebou, mas kvoli nim traumu z detstva, alebo neviem co este a kvoli tomu si zatrpknuty idiot, ktory hned ako mu niekto ukaze ze ma navrch tak zacne stekat a neprizorne urazat vsetko co sa okolo mihne, tak mi je ta uprimne luto, ale ries si to laskavo niekde inde a nie na mne...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Anderson - čo tak čítam tvoje príspevky, je od teba maximálne pokrytecké volať niekoho bezohľadným tupcom a tiež som toho názoru, že táto téma má hlavne nejaké provokačné zámery a dospeje sa ňou len k hore flamu.

K téme - bezohľadných egoistických tupcov sa snažím ignorovať, ako to len ide. V duchu sa zasmejem nad tým, čo vravia a tým to pre mňa padne.
Zamknuté