Golf
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Golf
Je tu niekto kto ma moznost hravat golf??? Mne sa tento sport velmi paci, vzdy si rad pozriem na Eurosporte turnaj, paci sa mi najma to prostredie v ktorom sa hrava. Pozeral som aj slovenske golfove ihriska, niektore vyzeraju super, avsak aj ceny su tomu podobne. Napriklad v Piestanoch to vychadza na 900 korun za den, od piatku je to 1500, co je slusna palka, avsak na celu sezonu su niektore ihriska uz za 30 000.
len taka perlicka...existuje este jeden sport s nazvom golf...princip je v podstate ten isty ako pri klasickom, ibaze namiesto jamky su take kose a nepouziva sa palica a lopticka ale lietajuci disk
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=DU6Nm2hSwIEPohodovy sport a na viacerych miestach Slovenska uz aj cenovo pomerne dostupny (napr. Cierna voda- Hotel Kamila). Je dobre zacinat s osobnym trenerom, ktory nauci zaklady, kedze chyby zo samoucby sa odstranuju pomerne tazko (trener, s ktorym som mal skusenost mi hovoril, ze 1 hod. samoucby predstavuje 6 hod. odstranovania chyb). Zo zaciatku je to teda len ucenie sa zakladov techniky, potom dlhe hodiny odpalovania lopticiek na driving range, no a nasledne cibrenie technik na ihrisku. Vystroj sa da dat dokopy uz od 10-13 tis.,... zelena karta 10-12 tis. Pokial ti nejde o nejaku klubovu snobarinu, v konecnom dosledku ta to vyjde na menej ako lyzovanie. Ku golfu som pricuchol len nedavno a zatial toho za sebou vela nemam, no je uzasny pocit, ked sa ti podari odpalit lopticku cca 150 metrov. Nikdy by som si nemyslel, ze sa da na golf tak rychlo namotat.
-
piston
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
moji rodici sa na to tento rok strasne namotali, a ja som to asi dva tyzdne tiez skusal. Celkom ma to bavi a uz to naozaj nieje ani tak financne narocne, ale problem je v tom ze na to treba dost vela casu co sa mi nechce obetovat, ale ked budem bohaty stary pan a budem mat kopu volneho casu tak to so svojou mladou milenkou urcite budem hravat 
Prvy krat som golf hral minuly tyzden na Taloch.
Bol som skepticky lebo golf som povazoval za nudnu snobsku hru. Ale ked to hrate s ludmi, ktori to hraju rovnako mizerne ako vy, tak je to sranda a dobre sme sa pobavili.
Bol som skepticky lebo golf som povazoval za nudnu snobsku hru. Ale ked to hrate s ludmi, ktori to hraju rovnako mizerne ako vy, tak je to sranda a dobre sme sa pobavili.
Re: Golf
no vidim ze malo ludi sa zaujima o Golf... ja som tomu prepadol nahodou, jedno piatkove poobedie sme nemali co robit s kamaratmi a teraz piatok pobode nerobime nic ine len golf. V toulouse je 18 jamkove ihrisko, krasne... rozmyslam toto leto ze si zaobstaram zelenu kartu... clovek si udrie, treba vediet ako hlavne
a aj ma moznost pokecat a stravit cas v nadhernej prirode, no co si viac zelat... odporucam kazdemu