FB blocker, ide to obísť???
FB blocker, ide to obísť???
tu som vytvoril malicky fb blocker, treba mat mozzilu s greasemonkey alebo google chrome, na IE to nejde a na ostatnych neviem.
co myslite, da sa to obist?
http://userscripts.org/scripts/show/101192
co myslite, da sa to obist?
http://userscripts.org/scripts/show/101192
Re: FB blocker, ide to obísť???
Myslis, ze je taky problem vypat GM? alebo odinstalovat ten doplnok z mozilly?
Obide ti to aj 5 rocne detsko.
FB blocker rieseny cez userscript
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
toto je goool
dnes ma nič tak dobre nepobavilo ako táto téma.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja sa na toto uz nemozem pozerat.
Toto ti obide aj dvojrocne decko ,tak ze si sputi IE.
Do buducna, skus najskor rozmyslat, potom googlit a az potom pisat na forum.
Toto ti obide aj dvojrocne decko ,tak ze si sputi IE.
Do buducna, skus najskor rozmyslat, potom googlit a az potom pisat na forum.
Nechajte ho - konečne niečo dotiahol do konca! Založil o tom len jednu tému, ktorá bola zároveň jediná, pri ktorej som pochopil, čo chce spraviť a nemenil každým postom ciele "programu"
K otázke - z vyššie spomenutých dôvodov hodnotím kladne a máš pravdu - je to neprelomiteľné...
//BX: tú tému som myslel - v tejto sa len chváli hotovou prácou
K otázke - z vyššie spomenutých dôvodov hodnotím kladne a máš pravdu - je to neprelomiteľné...
//BX: tú tému som myslel - v tejto sa len chváli hotovou prácou
Ako chces prosim ta vypnut GM, ked na to nemas opravnenia? ako to pls chces odinstalovat s GOOGLE chrome ked na to nemas opravnenia?
ako chces ist cez IE, ked ho nemas a na nainstalovanie nemas prava? ten script je pre taketo pripady, ne pre pripady administratorov.
ako chces ist cez IE, ked ho nemas a na nainstalovanie nemas prava? ten script je pre taketo pripady, ne pre pripady administratorov.
Nemáš pravdu http://www.hojko.com/chyba-fb-blocker-j ... 57991.htmlkonyk87 napísal:Založil o tom len jednu tému
Inak robiť userscript, nastavovať oprávnenia, odinštalovávať kilo kravín a zamedziť aj tomu, aby som si tam nainštaloval, resp. spustil hociaký iný (napr. portable) prehliadač? Alebo si vo VB nakódim vlastný, že redge?
To si si rovno mohol urobiť proxy server, mal by si to asi rovnako zložité
oprávnenia už nastavené sú, userscript taktiež, použiť jeden software, ale napr. do pocitacov kde to vsetko je sa to hodi.
alebo si nakodim vlastny(citas mi myslienky)

alebo si nakodim vlastny(citas mi myslienky)
ako zabranis aby clovek nemohol pristupit k tomuto a proste to vypat?
to je pravda, na to by musela byt mozzila.
a v mozille to ako spravis?
Ja neviem čo riešite a čo rieši on ... však tu dostal správne riešenie jeho "problému" ... http://www.hojko.com/post1633273.html#p1633273
ja som len chcel vediet, ci sa to neda obist nejakym scriptom.
Ale no to hádam nie?! Takúto chabú ochranu? A myslieť na to, či sa to nedá obísť scriptom? Keď už na to sadne človek natoľko zručný, aby vedel napísať script, tak ti to obíde určite - hociako.
c-ice ale to my vsetci vieme.
ale ja napr. stale neviem ako dokaze obmedzit uzivatelovi firefoxu menit nastavenia
ale ja napr. stale neviem ako dokaze obmedzit uzivatelovi firefoxu menit nastavenia
-
pipiak
Medium Star
A co to akoze ma robit:D ? Taketo veci sa riesia cez win sluzby, ktore nezastavis, alebo len tazko ako bezny uzivatel bez prav. Ale toto je odveci totaaaal
-
audiotrack
VIP
ale veď ho nechajte. Asi objavil greasemonkey tak si chcel spraviť skript. Je to jednoduchá podmienka, v ktorej mal na prvýkrát hneď 3 chyby. Zrejme mal radosť tak to sem hodil v domnení že spravil niečo skvelé. Pravdu už počul, viac nevidím v tejto téme zmysel. Obísť sa to dá veľmi jednoducho, či už vypnutím gm, či vypnutím js v prehliadači, či zmenou prehliadača alebo v krajnom riešení chodením na fb cez proxy.
presne, celkom pekna vec ten grease monkey.audiotrack napísal:ale veď ho nechajte. Asi objavil greasemonkey tak si chcel spraviť skript. Je to jednoduchá podmienka, v ktorej mal na prvýkrát hneď 3 chyby. Zrejme mal radosť tak to sem hodil v domnení že spravil niečo skvelé. Pravdu už počul, viac nevidím v tejto téme zmysel. Obísť sa to dá veľmi jednoducho, či už vypnutím gm, či vypnutím js v prehliadači, či zmenou prehliadača alebo v krajnom riešení chodením na fb cez proxy.
hmmm.