internetovy obchod help

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
doimart
Novice
Novice

internetovy obchod help

Príspevok od používateľa doimart »

ahoj chcel by som sa opýtať či niekto máte skúsenosti s týmto shopom http://www.kicksfly.com/index.asp?currency=EUR
pretože sa mi zdajú byť ceny vcelku zvláštne a chcel by som stade niečo objednať.. čo si o tom myslíte ?
mam informaciu z druhej ruky že jeden typek si stade vecy objednaval a vždy mu prišli..
chlado
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: internetovy obchod help

Príspevok od používateľa chlado »

Ahoj,

podľa recenzií na internete, je to e-shop, ktorý naozaj posiela veci. Žiaden "FRAUD, SCAM "...a pod, že pošleš peniaze a nepošlú ti tovar.

ďalej ale rozoberali či sú to originály. Tie ceny sú tam naozaj nízke ... naozaj pochybujem, že to bude originál.
Ak ale nepotrebuješ originál,..ideš čisto len po cene, potom by si mal byť spokojný.
doimart
Novice
Novice

nj už som zistil že stadial chodia fejky.. znamena to že? :D že sa mi boty rozpadnu za mesiac? :D
rufus59
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Určite sú falošné, keď tak kúp a dáš nám vedieť aké sú :D
chlado
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa chlado »

záleží fakt na tom ako "kvalitné" tie fejky sú :D ...skúsiť najprv na jednej veci. Kúp si triko za 10-15dolarov,... očekuj jeho kvalitu a pravdepodobne v podobnej kvalite môžeš očakávať aj ostatné produkty.

ale myslím si, že málo ľudí nosí tenisky viac ako 2 roky, stále tie isté denno-denne ...
to by sa ti zodrali aj neviem aké kvalitné značkové boty ...

osobne mám zatiaľ (našťastie) len kladné skúsenosti s takýmto fejkovým tovarom ...
radšej si kúpim 3 veci v tretinových cenách originálu, ktorý vydrží tretinu používania (zatiaľ všetko čo mám, drží ako originál :) )...
doimart
Novice
Novice

jasne že by som to vyškušal ale triko za 30€? to si kupim u nas v predraženom shope mass triko ;) fakt že tie boty by som chcel ale mne boty vydržanie max 3-4 mesiace originaly a to vnich každy den beham, hravam basket, a chodim po naročnejšich terennoch..
takže neviem a tie "trištvrtaky" ? to by sa možno aj oplatilo nie? :O
rufus59
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Ja by som tiež chcel kúpiť nejaké tričko s toho shopu ale keď som videl tie ceny tak ma to hneď tiež prešlo :) A boty neviem nemám s nimi žiadne skúsenosti stými fejkmi nejak.
Chlado a kde si nakupoval tak kvalitné fejky nejaký overený zdroj ?
Napísať odpoveď