Bezohladni tupci
Re: Bezohladni tupci
Podľa mňa je toto krásna téma. Všetky trafené husy rad radom zagágali. Nechápem že niekto môže povedať že je egoista a kope iba za seba. Janio to pekne vystihol. Tým že pomáhate iným predsa pomôžete aj sebe. Bodajby sa na vás v kľúčovej chvíli niekto vykašlal, nech si poriadne rozbijete hubu svojou namyslenosťou
Táto téma vystihla dnešnú dobu: zo zlých vlastností sa stávajú cnosti.
Hnus.
Hnus.
a keby aj zagagali, co tym dosiahol, co sa tym vyriesilo - no prd, si vdaka tejto teme vstupili do svedomia a teraz su z nich lepsi, uvedomelejsi ludia? len zbytocne zvady, nic viac ..rainbow napísal:Podľa mňa je toto krásna téma. Všetky trafené husy rad radom zagágali. Nechápem že niekto môže povedať že je egoista a kope iba za seba. Janio to pekne vystihol. Tým že pomáhate iným predsa pomôžete aj sebe. Bodajby sa na vás v kľúčovej chvíli niekto vykašlal, nech si poriadne rozbijete hubu svojou namyslenosťou
vies, ak chcem niekomu priblizit ze v urcitych veciach robi chybu, treba najst inteligentny sposob, pretoze tadeto, zakladanim pod. tem cesta urcite nevedie
detto, uz ma vrcholne nebavia tieto hry na ego, aby sa clovek bal ozvat lebo hned trafena vrana zakrakala -kazdy clovek ma pravo sa ohradit, resp vyjadrit, ved na to presne sluzi verejna diskusia
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 11:45)
hej mas pravdu hughito, viem ze ty si dost uvedomely clovek, ale konkretne tato tema podla mna robi viac skody, nez uzitku ..
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
...a jejda ithory teba som tu uz fakt davno nevidel
ja ze si uz zaliezla nazad do tej diery odkial si prisla...uplne suhlasim s rainbowom sak to co tu citam snad ani neni mozne...som si o niektorych ludoch nemyslel zeby boli schopni robit veci pre seba na ukor druhych....od toho je uz len krok k zmyslaniu ze ak vam dakto stoji v ceste tak ho jednoducho zabijete
...ja si naopak najviac vazim ludi co dokazu niekomu pomoct v nudzi a nie tych co sa dokazu dostat vysoko na ukor ostatnych. v zivote to je tak ze raz si hore raz si dolu, a ked budete mat VY problem tak budete este radi ze existuju ti ludia ktorym sa tu doslova smejete, a ktori vam raz mozno pomozu....a k teme by som dodal ze ludia o ktorych sa tu pise ma nezaujimaju, ale liezt inemu "po mojom chrbte" rozhodne nedovolim
....btw neviem preco ale mam taky pocit ze je len otazkou casu kedy to tu pride nas frajer na zaver, superman Goten zamknut
Nuž keď niekto nevie povedať "kamarát môj dáš mi stupáka potrebujem ísť tam hore" ale rovno mu vylezie po chrbte tak by sa potom nemal čudovať keď tí čo mohli byť priateľmi budú doma dýky brúsiť. Ale to je každého osobná filozofia či chce byť ten priateľský alebo ten čo len o sebe vraví aj na cudzom pohrebe. 
ale ved schyzo ok kvitujem, keby kazdy rozmyslas v intenciach co je dobre pre nas a nie iba co je dobre"pre mna" mali by sme tu raj na zemi
a teba nekomentujem, ty si pod moju uroven
a teba nekomentujem, ty si pod moju uroven
-
Hotwire
Addict
pod moju uroven su zas prave ti ludia co myslia len na seba 
pod moju su aj velkohubi trtkovia na nete, lebo viem ze do oci by mi nepovedali
asi tak:)
ale deti moje karmujuce za bod 3 v mojom dlhsom prispevku... ironia? zeby? vravim, ze sa budem titulom hrdit, nie ze si ho pred meno budem pisat ked viem ako sa Bc. tu v okoli berie... nemozem zato, ze na slovensku sa Bc. dava za dochadzku(v trencine aj Mgr.) a teda ten titul nema vlastne ziadne opodstatnenie... len som chcel poukazat na to, ze nema pravo nazyvat ma tupcom... mozno som zvolil zly styl, ale chapem - z internetu nieje mozne vycitit intonaciu a zafarbenie hlasu...
a ako hrdinstvo alebo sprostost? ze ani vlastne meno neviete napisat ku karme, hlavna vec, ze kopa mudrych reci - to vas v skole (tu kopu bakalarov) nenaucili?....
// berte tento post ako vykrik do tmy za ucelom druheho tohtorocneho k- zberu...
a ako hrdinstvo alebo sprostost? ze ani vlastne meno neviete napisat ku karme, hlavna vec, ze kopa mudrych reci - to vas v skole (tu kopu bakalarov) nenaucili?....
// berte tento post ako vykrik do tmy za ucelom druheho tohtorocneho k- zberu...
-
audiotrack
VIP
myslím že v tejto téme ešte veľa negatívnej karmy a nadávok padne
-
Hotwire
Addict
velku hubu mas ty v tych tvojich sprostych temachithory napísal:pod moju su aj velkohubi trtkovia na nete, lebo viem ze do oci by mi nepovedali
maki: z legalneho hladiska ma pravo nazvat ta tupcom, ale pravdaze v reali ta nepozna takze je to len jeho sprostost a predpojatost...ale zas na druhu stranu z toho co pises som si urobil nejaky obraz aj ja...ale nehodnotim lebo ta nepoznam.... ps karma is for pussies
edit: ja verim ze vsetko co robite vas raz dostihne
-
lollo
Professional
vsetko co robim ma zastihne
len to dobre?! suhlasim!!! to aby som zacal uz teraz
autor temy je hlupak(subjektivny nazor) cela tema je hlupost, z prveho prispevku ani sa neda povedat co autor povedat chce, na druhej strane tu osocuje ludi z fora
ja zasnem
anderson, vypni komp a chod vonku lebo ti to dobre je*e na gebulu ti to je*e (to by ti pato zaspieval keby si to precital)
vyjadrovat sa k teme? ved tu ani nie je co povedat, chces omielat jednu a istu vec dookola? ci co chces nabudit? aby ludia neboli taki hnusni? egoisticki? aby konali len dobro?
ved to by bolo potom nudne a tak aspon vies, ze zijes.
PS chod medzi ludi lebo ti to na gebulu sakramentsky je*e
autor temy je hlupak(subjektivny nazor) cela tema je hlupost, z prveho prispevku ani sa neda povedat co autor povedat chce, na druhej strane tu osocuje ludi z fora
anderson, vypni komp a chod vonku lebo ti to dobre je*e na gebulu ti to je*e (to by ti pato zaspieval keby si to precital)
vyjadrovat sa k teme? ved tu ani nie je co povedat, chces omielat jednu a istu vec dookola? ci co chces nabudit? aby ludia neboli taki hnusni? egoisticki? aby konali len dobro?
PS chod medzi ludi lebo ti to na gebulu sakramentsky je*e
takto zmyslaju vsetci pravnici na Slovensku? pekne. a to este nie si ani na vysokom poste (predpokladam)Peter_Retep napísal:anderson: ze sa niekto dostane hore po chrbtoch inych osob hore....a co na tom vadi??? wtf? chcem sa mat v zivote dobre a proste ma nebude zaujimat nejaky anderson ak ho vyuzijem k niecomu z coho ziskam prospech a nejaky postup ci uz profesionalny alebo osobny. Ked nebudes v zivote schopny prekusnut urcite veci tak sa nediv ze skoncis v robote ktoru budes robit 40 rokov a nikam sa neposunies.
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 20:54)
dufam, ze ti raz tvoje deti podakuju, do akej dzungle si ich priviedol. dajte si rovno heslo: "egoisti vsetkych druhov spojme sa!"Grim napísal:...ako to riešia tí ohľaduplní ma nezaujíma...ja som jedným z egoistov, lebo ak nebudeš egoista, tak ťa tento svet zomelie ani si neprdneš...celý život je o tom, že lezieš nahor po chrbtoch iných ľudí a zároveň si dávaš pozor, aby niekto nevyliezol po tom tvojom vyššie...ostatným egoistom v tejto téme (Maki, Peter_Retep atď.) sa nečudujem že sú egoisti a želám im v živote veľa úspechov (ak sa k nim nedostanú po mojom chrbte), narozdiel od teba...lebo úspech bez egoizmu je iba sen...
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 21:02)
anderson
mam taku kvazi zasadu, ze "nasilie" uplatnujem len v pripade druhych - slabsich. inak plati: nedaj sa premoct zlom, ale dobrom premahaj zlo. ked sa nezastanem slabsieho, beriem to ako svoju zbabelost. ked niekto "ide po mojom chrbte", beriem to ako skusku pokory.
-
Grim
Darca
kathleen napísal:takto zmyslaju vsetci pravnici na Slovensku? pekne. a to este nie si ani na vysokom poste (predpokladam)
...ja nemám problém spojiť sa s rovnakým egoistom ako som sám, ak z toho obaja budeme mať prospech...a ak v živote niekedy budem potrebovať právnika, tak dúfam, že to bude taká sviňa ako Peter_Retep (ak nie rovno konkrétne on)...lebo len sviňa ako ja dokáže obhajovať moje konanie...kathleen napísal: "egoisti vsetkych druhov spojme sa!"
dusevni proletari vsetkych krajin spojte sa...
-
Peter_Retep
VIP
kathleen: ked v mojom odbore nebudem svina tak nebudem mat klientelu, ked nebudem mat klientelu skapem od hladu. okrem toho prvoradou ulohou pravnika je hajit prava jeho klienta az do morku kosti. Ak dosiahnem spravodlivost napr. tym ze budem egoisticka svina, koho to trapi? spravodlivost som dosiahol a tento svet som urobil o kusok lepsim.
jeden mudry clovek raz povedal: Ucel svati prostriedky!
btw este k detom co spominala kathleen: Vychovam z nich slusnych ludi (ano, nezda sa ale aj ja som slusny clovek), ale naucim ich aj to ze tento vet je prehnita dzungla a ak chcu v zivote nieco dokazat budu musiet byt egoisti. Nechcem mat z mojich deti len dalsich clenov tohto slovenskeho stada (nenarazam na nikoho z fora, poukazujem len na dnesnu ovcovitu spolocnost)
jeden mudry clovek raz povedal: Ucel svati prostriedky!
btw este k detom co spominala kathleen: Vychovam z nich slusnych ludi (ano, nezda sa ale aj ja som slusny clovek), ale naucim ich aj to ze tento vet je prehnita dzungla a ak chcu v zivote nieco dokazat budu musiet byt egoisti. Nechcem mat z mojich deti len dalsich clenov tohto slovenskeho stada (nenarazam na nikoho z fora, poukazujem len na dnesnu ovcovitu spolocnost)
-
Hotwire
Addict
nikto tu nehovori o tvojom odbore tj o takom spravani sa v pravnickej praxi, ale o takom spravani sa v beznom zivote a to je troska rozdiel
Peter Retep: A vieš aj, kto to povedal ? Z toho človeka by som si určite vzor nebral, lebo hovoril aj iné veci. A vôbec, účel prostriedky nesvätí.
-
Peter_Retep
VIP
schyzo: reagoval som len na kathleen a jej post
hughito: Machiavelli, a bol to excelentny pravny teoretik, jeden z prvych ktory priniesol prvu koncepciu moderneho statu. takze ano viem kto to bol
hughito: Machiavelli, a bol to excelentny pravny teoretik, jeden z prvych ktory priniesol prvu koncepciu moderneho statu. takze ano viem kto to bol
Ja sa vyjadrím k téme radšej keď vidím skoro 3 strany flamu 
Za bezohladného tupca ani egoistu nepovažujem ale myslím, že niekedy je lepšie byť egoistom ako byť tu pre každého...
Kedysi som bol taký naivný, že som každému pomohol aj keď to možno boli len maličkosti. Keď som potreboval pomoc ja tak pomoc nikde.
Myslím, že každý človek, ktorý chce v živote niečo dosiahnuť v živote musí byť tak trochu bezohladný tupec/egoista.
Keď niekto má potrebu byť dobrým človekom a pomáhať každému No problem, je to jeho/jej vec. Ja tiež napríklad často pomôžem staršej susede napr. s nákupom... Ale nepovažujem sa preto ani za lepšieho ani za menej sebeckého.
Proste v tomto svete človek bez určitej dávky egoizmu skončí tak ako skončí.
Kathleen myslím že grimovi viac deti poďakujú keď im povie ako to v tomto svete chodí ako keď budú naivne veriť, že každý čaká tam vonku aby im pomohol
Good night
Za bezohladného tupca ani egoistu nepovažujem ale myslím, že niekedy je lepšie byť egoistom ako byť tu pre každého...
Kedysi som bol taký naivný, že som každému pomohol aj keď to možno boli len maličkosti. Keď som potreboval pomoc ja tak pomoc nikde.
Myslím, že každý človek, ktorý chce v živote niečo dosiahnuť v živote musí byť tak trochu bezohladný tupec/egoista.
Keď niekto má potrebu byť dobrým človekom a pomáhať každému No problem, je to jeho/jej vec. Ja tiež napríklad často pomôžem staršej susede napr. s nákupom... Ale nepovažujem sa preto ani za lepšieho ani za menej sebeckého.
Proste v tomto svete človek bez určitej dávky egoizmu skončí tak ako skončí.
Kathleen myslím že grimovi viac deti poďakujú keď im povie ako to v tomto svete chodí ako keď budú naivne veriť, že každý čaká tam vonku aby im pomohol
Good night