Ex priatelka :(
Re: Ex priatelka :(
no chyba je aj v nas babach,ze moc sa zavesime na chlapa a nedame mu dychat ako sa povie....a potom saozaj nedivim,zeto ukoncia.....trebalo viac volnosti,v tom bol problem...no rozisli sme sa,ale nie v zlom...stale sme v kontakte momentalne po par tyznoch odlucenia,sme sa dohodli,ze ak sa stretneme,takbudeme debatovat o hocicom inom.ja som si chybu uvedomila,no neviem ci to dame este dokopy......mozno bol problem v poslednom case v komunikaciii....no som zvedava ako to cele dopadne....bud alebo.....zavisi len od nas dvoch....hlavne je to o komunakiaciii....ak s achcete vyjadrit,tak cakam....
sarita.. rok a pol je uz celkom dlha doba a rozumny clovek 2x zvazi, ci ich len tak zahodi za hlavu. A ak tvrdis, ze ostatne veci vo vasom vztahu boli OK, tak existuje dost dobra sanca, ze sa date opat dokopy
.
ak by som bol ja tvojim partnerom, tak by som z tvojej strany ocakaval nasledovne:
- poukazanie na vsetko dobre, co sme spolu prezili
- priznanie, ze si to s tym "dusenin" trochu prehanala
- na odlahcenie situacie pochvalit skvely sex (hold, ego je ego:) ..a aspon trochu odlahcis situaciu
- vyjadrenie toho, co citis a ze mas zaujem pokracovat vo vztahu
- nechat cas na rozhodnutie.. nech uz bude akekolvek
....potom by to bolo tak 60:40, ze by som hodil stare nesvary za hlavu
Je to cisto moj pohlad.. ako by som reagoval. Nezarucujem uspech
.
ak by som bol ja tvojim partnerom, tak by som z tvojej strany ocakaval nasledovne:
- poukazanie na vsetko dobre, co sme spolu prezili
- priznanie, ze si to s tym "dusenin" trochu prehanala
- na odlahcenie situacie pochvalit skvely sex (hold, ego je ego:) ..a aspon trochu odlahcis situaciu
- vyjadrenie toho, co citis a ze mas zaujem pokracovat vo vztahu
- nechat cas na rozhodnutie.. nech uz bude akekolvek
....potom by to bolo tak 60:40, ze by som hodil stare nesvary za hlavu
Je to cisto moj pohlad.. ako by som reagoval. Nezarucujem uspech
dikes za tvoj nazor....cas ukaze....hlavne ze som prisla na to,kde som urobilachybu....a je rad na mne...jasne ze sa do toho bezhlavo nebudem rutit,ale necham veciam volny priebeh...este vcera mi pisal,ze aj on je rad ze budeme normal komunikovat....a ved volame a piseme....neviem ci je rada na mne,napisat navrhnut ci sa stretnem,e....chcem mu dokazat,ze som si uvedomila veci...ale urcite to hned na neho nevytiahnem,bo uz aj on na plnu hlavu toho.....ale rada som si nazor vypocula....pre lumira.
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 13:29)
do jeho hlavy nevidim,to nikto.....nechcem si nahovarat ocakavat od toho nieco.....nech to akokolvek dopadne,asi to takmalo byt.....a mozno sa so mnou stretne len tak.....inak on nie je ten typ,ze s ex sa stretava.....uvidime..ale kazdopadne sa tesim na neho,ze budem mat tu sancu sa s nim stretnut....neviem ci mu napisat,ale sme stale v kontakte...takci napisat mu?bo cakat ci on?
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 13:29)
do jeho hlavy nevidim,to nikto.....nechcem si nahovarat ocakavat od toho nieco.....nech to akokolvek dopadne,asi to takmalo byt.....a mozno sa so mnou stretne len tak.....inak on nie je ten typ,ze s ex sa stretava.....uvidime..ale kazdopadne sa tesim na neho,ze budem mat tu sancu sa s nim stretnut....neviem ci mu napisat,ale sme stale v kontakte...takci napisat mu?bo cakat ci on?