Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Ja som si dal dnes
XXL(click)
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Posledne 2 tikety fakt stoja za to

Omg už aj ja som pochopil ze takéto tikety sú blbosť dávať načo si dal napr to čo je kurz 1.01 ved to je totalny prd... riziko z minimálnym ziskom.
dzuri: rovno si povedz Bye bye tiketu
Si myslis ze v tom tikete nebude Xko ? bude a nielen jedno 
dzuri: rovno si povedz Bye bye tiketu
Nič si s toho nerob Acid mne včera odišiel 1,11 kurz. Dzuri u teba to vidím na 2x X minimálne 
Raz za cas si nieco take mozem dat aspon
si ceknem nejaky ten futbalik
a keby nepodam tak presedim cely den za pc
-
Betarik
Professional
Aj ja som dal samozrejme na detroitNie, dal som na Detroit, a ako sa ukázalo bola to správna voľba, aj keď Detroit svojou nedisciplinovanosťou daroval tuším 7 presiloviek a tak som sa musel bať o výsledok![]()
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 023VrHU%3D
btw. Boston je už v peknej kaši, Halákové majstrovstvo prešlo na Pricea, ktorý "gumuje" strelcov Bruins.....tiež som váhal nad ponukou PHI - BUF +5,5 pri kurze 2,37...ak by som neváhal, tak v prvej tretine by bolo zarobené.
-
t0m4s3
Admin
a potom nezabudni vyplakavat, ze ti ten tiket nevysieldzuri napísal:Raz za cas si nieco take mozem dat asponsi ceknem nejaky ten futbalik
a keby nepodam tak presedim cely den za pc
-
guess.whoo
Redeemer
radsej vam dam cislo mojho uctu a ked budete mat potrebu minut euro alebo 50c tak mi to poslite 
-
acid
Light Star
dnesny:
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 2BIY1j0%3D
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 13:39)
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... 2BIY1j0%3D
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 13:39)
uz na prvy pohlad vidno 3 zapasy ktore na 90 % nevidu..
No napis ktore potom
sa pozrieme ci si dobry tiper 
-
acid
Light Star
ved sa dozvies jak dohraju..je naivne mysliet si ze uhadnes tolko zapasov naraz, hlavne tretia talianska liga..
Ja viem ze je tam 1% sanca ze tento tiket bude OK ! 
Dzuri Hibernianu sa nejak nedarí. 
Načo preboha dávate také tikety
rodičia Vám dávajú peniaze, aby ste ich takto rozflákali
Ked si otvorim nejaký ten tiket, tak tu mam zápasov, že musím 5 minút čítať o čo ide v akej ponuke...LOL
Betarik - dnes v NHL je toho viac než dosť, len ked máš zbytočný kapitál, ak nie, tak musíš zvažovať na akú možnosť stavíš....sam uprednostňujem čiste stavky 1 alebo 2, žiadne x2, 1x a pod.
Dnes vyzerá dobre duel Nashville - Anaheim, ale !
sú tu viacmenej dva aspekty, ktoré si treba zvážiť
1, proti Nashvillu ide to, že hrajú doma a sú pod tlakom, lebo sa očakáva víťazstvo (to očakávam aj ja) a je otázkou, ako sa s týmto tlakom vysporiada mužstvo, ktoré nemá skúsených hráčov na play-off a prvýkrát môžu reálne postupiť do druheho kola, lebo ich obrana je zatiaľ lepšia ako útok Anaheimu a získali výhru na ľade súpera.....
2, proti Anaheimu hovorí to, že dnes nebude môcť pre disciplinárny trest nastúpiť člen prvého útoku a autor dvoch golov z druhého zápasu - Bobby Ryan, čiže trenerovi Carlyleovi vyvstáva otázka dať ku Perrymu a Getzlafovi Selanneho ? ak ano, tým odpíše zbytok mužstva čo sa produktivity týka, ak nie, koho k ním dopasuje a nenaštrbi produktivitu prvého útoku - toho útoku, ktorý zariadil víťazstvo v druhom zápase ??
Nashville má výbornú defenzívu a navyše na play-off sa zobudil kritizovaný Mike Fischer..vzadu je skvelý brankár Pekka Rinne, dnes by mal trpezlivou hrou zozadu potvrdiť domáce prostredie.....Anaheim v poslednom zápase nedal hrať Jarkko Ruutua, navyše Parros a Winchester odohrali iba 3:22 sekúnd a tak ked to spočítam tak Anaheim hraje v skutočnosti len na 10 útočníkov, odratam si neskúsených a dostanem číslo 6, ktorí sú schopní v ťažkých dueloch niečo rozhodnúť....naopak káder Nashvillu je podľa mňa vyrovnanejší čo sa jednotlivých formácii týka.......teraz si treba už iba premyslieť, či staviť, za koľko a na koho
Betarik - dnes v NHL je toho viac než dosť, len ked máš zbytočný kapitál, ak nie, tak musíš zvažovať na akú možnosť stavíš....sam uprednostňujem čiste stavky 1 alebo 2, žiadne x2, 1x a pod.
Dnes vyzerá dobre duel Nashville - Anaheim, ale !
sú tu viacmenej dva aspekty, ktoré si treba zvážiť
1, proti Nashvillu ide to, že hrajú doma a sú pod tlakom, lebo sa očakáva víťazstvo (to očakávam aj ja) a je otázkou, ako sa s týmto tlakom vysporiada mužstvo, ktoré nemá skúsených hráčov na play-off a prvýkrát môžu reálne postupiť do druheho kola, lebo ich obrana je zatiaľ lepšia ako útok Anaheimu a získali výhru na ľade súpera.....
2, proti Anaheimu hovorí to, že dnes nebude môcť pre disciplinárny trest nastúpiť člen prvého útoku a autor dvoch golov z druhého zápasu - Bobby Ryan, čiže trenerovi Carlyleovi vyvstáva otázka dať ku Perrymu a Getzlafovi Selanneho ? ak ano, tým odpíše zbytok mužstva čo sa produktivity týka, ak nie, koho k ním dopasuje a nenaštrbi produktivitu prvého útoku - toho útoku, ktorý zariadil víťazstvo v druhom zápase ??
Nashville má výbornú defenzívu a navyše na play-off sa zobudil kritizovaný Mike Fischer..vzadu je skvelý brankár Pekka Rinne, dnes by mal trpezlivou hrou zozadu potvrdiť domáce prostredie.....Anaheim v poslednom zápase nedal hrať Jarkko Ruutua, navyše Parros a Winchester odohrali iba 3:22 sekúnd a tak ked to spočítam tak Anaheim hraje v skutočnosti len na 10 útočníkov, odratam si neskúsených a dostanem číslo 6, ktorí sú schopní v ťažkých dueloch niečo rozhodnúť....naopak káder Nashvillu je podľa mňa vyrovnanejší čo sa jednotlivých formácii týka.......teraz si treba už iba premyslieť, či staviť, za koľko a na koho
-
guess.whoo
Redeemer
no to je taky zapas, ze tazko nieco tipnut. ci uz vitaza alebo pocet golov. mozno by som tipol tiez skor na nashville.
-
Betarik
Professional
no skusil som za 15e na ten neshville
uvidime a jose dakujem k+
-
guess.whoo
Redeemer