Zdravotné problémy po skúsení marihuany

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zdravotné problémy po skúsení marihuany

Príspevok od používateľa hrban »

Tak ako mne sa už tiež stalo, že po strávenom víkende v Amsterdame ma ešte niekedy len tak z ničoho nič chytilo v piatok v robote ale aspoň mi bolo fajn, ale to sa bavme o viac ako marihuane takže neviem posúdiť :D
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

jediný problém spôsobený marihuanou je nasledujúce ráno...:DD kedže dostanem po užití GASTRO ...tak sa napučím šeckým čo zbadám a potom to tak ráno aj vyzerá ta nakladačka na toalete:DD ale ináč neverím že okrem pamäti neják vážne škodí marihuana...:DD
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

hrban napísal:Bože, všetci čo húlite marihuanu a potom ste vysratý, že čo príde... točí sa mi hlava, všetko mám precitlivené, búšenie srdca.... bojíte sa toho ako čert kríža, veď o to ide, užívajte si to, nie sa klepať a schovávať sa do kúta s tým, že och bože, och bože, niečo sa deje čo to je, presne o to ide, tak si povedzte, tak to má byť..., nehúlím preto aby som sa triasol od strachu ale aby som otupil mozog a užil si ten stav, keď ma nič netrápi ....ale už bolo dosť prednášky o správnom húlení :D
Sorry ale nemel blbosti. Si myslis, ze 481, Korag alebo ja sme tahali s tym, ze jak mi bude zase zle, budem sa bat atd?
Si myslim, ze ked si niekto ide dat :smt033 tak prave preto aby sa zabavili. Keby som chcel aby mi bolo zle tak zerem bagety zo stanicneho bufetu, je to lacnejsie.

Chcel by som vidiet teba jak si uzivas stav ze ta nic netrapi ked sa ti toci hlava, busi ti srdce, je ti zle na zaludok a vobec a to tak ze sa vies sotva postavit :/
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

A urcite ste fajcili travu? A nie nejaku p*covinu z tych crazy shopov?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Co sa mna tyka, bolo to este pred par rokmi, v tej dobe nikto o crazy shopoch nechyroval. Partia ktori mali z tej istej problem nemali, normalne sa bavili.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

fabo ty ma asi nechapes. Ja sa vobec neboij travy je mi z nej dobre a uzivam si to :D, ja vobec nemyslim len na to zle. Zle si to pochopil ja az teraz v poslednom som strasne citil busenie srdca, preto sa pytam....vobec to neni kvoli tomu ze by som sa toho bal. Ja len tak ze pred tym som to nemal.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Korag precitaj si koho citujem a komu odpovedam, bohati :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

busenie srdca? ja som myslel ze mi ho vyrve z hrude cez hrdlo
Korag
Professional
Professional

ale aj ked uz nie si sfajceny? Mne proste stale, ci som alebo nie.

//autoeditácia príspevku (17 Apr 2011, 21:15)
Fabo napísal:Korag precitaj si koho citujem a komu odpovedam, bohati :D
to co som napisal :oops: ...sry nejsom uplne pri zmysloch :D chapes? :smt033
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak ti treba ;) Nemáš robiť somariny a takých debilov, ako ty mi ani vôbec nie je ľúto

// áno som inteligent, aspoň na toľko, že nebudem húliť... Ak nevieš čo so sebou, daj si facku :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

janio, hlavne ze ty si inteligent... inak ja som hulil prvykrat travu mi nic nebolo, ani parkrat po tom, moj prvy stav z travy bol asi taky ze 15 minut klasika smiechy etc ale potom som sa dorigal :D ted uz v pohode.. ale ket sme pri buseni srdca... ket som bol maly, tak 8-9 rokov, tak som sa casto budil na to ze mi srdce mlatilo 1500x za sekundu no priserne daco som myslel tiez vzdy ze uz skapem... behal som po vseliakych doktoroch, srdciar mi povedal ze mam doje*** srdce, ze to chce operovat, poslal ma do blavy na vysetrenia, tam povedali ze operovat to netreba ze sa to vekom urobi, co je ale haluz, som nebral na to srdce ziadne lieky, a odkedy som bol v tej blave odvtedy som uz ani raz nemal take busenie srdca... vsetko moze byt o psychike si myslim...
inak ste si isti ze ste fajcili travu a ne nejaku salviu divinorum 80x extrakt prip. nejaky durman alebo co?? :D
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

ked som bol mladsi a palil som tak 2. - 3. krat, tak som pocitoval aj ja take busenie srdca, no teraz uz to ani nevnimam a chillujem :)
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stigmar »

mas to len v hlave . Kebyze ti dam jednu tabletku nemyslim placebo , ale co ja viem Tramal alebo striekackou Morfium a poviem ti ze ti strpnu svaly a cely ochrnies , ten morfium zacne posobit a ked prestane tak to uz len tvoja hlava ti sugeruje to ze nevies ovladat svaly . To bol ako priklad , ktori mam aj otestovany . Marihuana je nic , je to uplne neskodna vec pokial s nou niekto vie zaobchadzat a neprehanat . Keby si si dal hocico ine si debil , ale marihuana ... .
Korag
Professional
Professional

uz to pomaly prechadza :D. Zaujimave ze po tom pohary kvalitneho vina to busenie uz vobec nevnimam.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Fabo napísal: Sorry ale nemel blbosti. Si myslis, ze 481, Korag alebo ja sme tahali s tym, ze jak mi bude zase zle, budem sa bat atd?
Si myslim, ze ked si niekto ide dat :smt033 tak prave preto aby sa zabavili. Keby som chcel aby mi bolo zle tak zerem bagety zo stanicneho bufetu, je to lacnejsie.

Chcel by som vidiet teba jak si uzivas stav ze ta nic netrapi ked sa ti toci hlava, busi ti srdce, je ti zle na zaludok a vobec a to tak ze sa vies sotva postavit :/
neviem s čím ste do toho išli alebo čo ste húlili ale zožeňte si kvalitný matroš a nebude vám tak ako vám je. Som už asi rok v holandsku, tak mi nedávaj rady ohľadom toho ako si to ja (ne)užívam :D
Btw nikdy sa mi nestalo, že by som mal nejaké záchvaty úzkosti, búšenie srdca, alebo točenie hlavy, skôr sa jedná o úplný orgazmus tela a mozgu :P :smt033
ŠtyriOsemJeden
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ŠtyriOsemJeden »

Píšem po veľmi dlhej dobe sem a vytvoril som túto tému . Ak osa darí tým , čo mali podobný problém ako ja ? :-) Mne stav pretrváva , ale fakt len vtedy , keď sa na to sústredím a uź to ani nieje stav ale také úzkostlivé miesto vo vedomí , čiže mi nič asi nieje , lebo cez tú dobu by som sa už z toho asi zbláznil , ale istý som si tým , že cez dobu , kým som sem posledný krát napísal som ani raz marihuanu neskúsil ;-)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

fuuha, niektorych ludi take veci napadaju...

cely problem tohto sveta je veci sa zakazuju a zo zakazanych veci su ludia posrati... ako tu uz niekto pisal, keby si zozral dve cokolady alebo vypil pat piv a potom je ti 2 tyzdne blbo tak nikoho ani len nenapadne to zvalovat na to pivo ci cokoladu.

aj keby si toho vyhulil mrte vela tak viac ako 24 hodin z toho stavy mat nemozes... som toho uz vyhulil, raz sme dokonca sutazili ze kto vyhuli viac.

jedina moznost aku spojitost s travou by to mohlo mat je ze je to nejaky shit chemicky postrekovany alebo co. ked nevies co hulis, nehul to.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

aacid. Myslím že pôsobenie trávy je u každého dosť individuálne.
Na mňa napríklad tráva pôsobí neskutočne silne. Ja si dám jedného, jediného práska, ktorého poriadne natiahnem do pľúc, z ktorého si klasicky pár krát zakašlem, nakoľko ma až páli a viem, že budem spečený jak riť. Vždy je to u mňa tak, niekoľko krát sa mi to potvrdilo nech som už "zjedol" akýkoľvek matroš.
Napríklad včera sme prišli zo stanovačky a šli sme sa ešte ráno naštartovať vínom, vodkou a neviem čím všetkým. Na obed som sa k filmu spiekol a cítim debilitu ešte aj dnes.
Raz sa mi dokonca stalo že mi ani spánok nepomohol a jediné čo ma prebralo bola ďalšia dávka a následný krutý spánok.
Nehovorím že som spečený 3 dni v kuse, ale "dozvuky" má u mňa tráva v akomkoľvek množstve dlhé...
Mám vážne podozrenie, že som už tak neskutočne sprostý, že mi tú trávu nemá čo v tele brzdiť a tak tomu podľahnem akoby nič a tie "perly" čo sa mi honia hlavou sú až na zaplakanie. Nuž toto je však tiež individuálne a záleží to od ľudí a prostredia v ktorom sa tak spečený pohybujem.

Keď sa necítiš na to byť "v inom svete", nehul to.
Awrey
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Awrey »

Ja mam presne tie stavy kedy je mi vsetko jasne ... v hlave riesim kvantovu mechaniku :lol: no bohuzial vtedy si moja pamät nevie zapamätat nic z tych myslienok :)
Ach keby bol k tomu nejaky pristroj na zachytavanie pamäti na tie moje stavy.Zboznujem ... :smt033 :sly:
cargosk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cargosk »

SRneC napísal:busenie srdca? ja som myslel ze mi ho vyrve z hrude cez hrdlo
Aj mám v poslednej dobe rovnaké príznaky krúti sa my hlava ale čo je hlavné srdce my búši ako by my išlo vyskočiť z hrude.
Napísať odpoveď