Autosalon Bratislava
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Autosalon Bratislava
Nejakú lacnú diskusiu ohľadom autosalonu v BA ?..bol tam niekto?..chcel tam niekto isť? nejaké postrehy čo vás pobavilo čo sa vam páčilo ...čo sa vám nepáčilo...ohodnotenie autosalónu..? ..všetko ohľadom... 
-
Suffel
Guru
Re: Autosalon BA 2011
ja som sa chystal aj som bol v BA ale casovo mi to vobec nevyslo takze som tam nakoniec nebol.. co aj trocha lutujem ale tak co uz o rok bude zase..
inak tiez by ma zaujimalo ako tam bolo a co sa tam nove objavilo..
-
RATZINGER666
Darca
v skratke: nic tam nebolo, cele sa to dalo prejst za pol hodinu... a to sa netyka len vystavovatelov a znaciek, ale aj cateringu a inych sluzieb... mam pocit, ze kazdym rokom je to len horsie a horsie... ani sa niet co divit, ze napr. skoda a bmw sa na nom odmietli zucasnit a ucast prislubili iba v nitre, kde sa bude vystava konat na prelome septembra a oktobra tohto roku...
-
Suffel
Guru
aha takze potom fajn
aspom som neminul zbitocne peniaze.. na ten Nitriansky sa tesim dufam ze to bude stat zato kedze minuly rok nebol..
-
mato951
Star
Suffel napísal:aha takze potom fajnaspom som neminul zbitocne peniaze.. na ten Nitriansky sa tesim dufam ze to bude stat zato kedze minuly rok nebol..
Ten nitrianský autosalon už nie je to čo volakedy.Minulý rok sa tam muselo platiť za vstup aby si mohol vidieť tie exkluzivne autá a chýbali tam nieaké značky teraz neviem presne ale sa mi zdá že tam nebola ani audi a ešte neviem čo.
-
RATZINGER666
Darca
fuuuha, to vazne tam od Teba pytali peniaze??mato951 napísal:Minulý rok sa tam muselo platiť za vstup
... inak minuly rok autosalon v nitre nebol, takze neviem, kde si bol tie auta pozerat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
popravde som nevedel, ze nejaky bratislavsky "autosalon" vobec je ... pre mna je na slovensku jediny salon ten v Nitre, ten sem - tam este oslovi 
-
mato951
Star
RATZINGER666 napísal: fuuuha, to vazne tam od Teba pytali peniaze??zaujimave, pravdepodobne vystavisku nestaci sadzba 150e za meter stvorcovy vystavnej plochy, este musia takto zdierat ludi
... inak minuly rok autosalon v nitre nebol, takze neviem, kde si bol tie auta pozerat
Sry za omyl tak predminulý
//tu ešte pridám pár komentov aby si veril že ozaj sa tam platilo http://motoride.sk/?P=phorum&tema=lentak&tid=37815
-
Suffel
Guru
Ja som bol poslednych 6 rokov asi na kazdom jednom autosalone v nitre takze viem ake to tam je.. je pravda ze ta uroven o nieco klesla ale aj tak je to stale v pohode..mato951 napísal:Ten nitrianský autosalon už nie je to čo volakedy.Minulý rok sa tam muselo platiť za vstup aby si mohol vidieť tie exkluzivne autá a chýbali tam nieaké značky teraz neviem presne ale sa mi zdá že tam nebola ani audi a ešte neviem čo.
-
RATZINGER666
Darca
mato: my Ti verime, ze sa platilo, iba som si trochu robil srandu
toto je totizto uz beznou praxou...
suffel: niet divu, ked v Nitre byvas
na jesen sa teda vidime u Vas 
suffel: niet divu, ked v Nitre byvas
ja som bol v NR naposledy pred dvoma rokmi....ale bolo to tam vsetko tak slabe ze som si povedal viac nie.....mam dojem ze z roka na rok je to slabsie a slabsie...ved vonku po cestach behali krajsie a zaujimavejsie kusky ako vo vnutri......
snad to bude tento rok lepsie
snad to bude tento rok lepsie
No ja som Inchebu navstivil v sobotu, pretoze som sa nechal ukecat na to, ze BA autosalom je teraz uz lepsi ako nitriansky 
Ako bolo spomenute, dalo sa to prejst velmi rychlo, my, co sme sa zadrbavali pri kazdej druhej znacke a kazdej hosteske sme to zbehli za necele dve hodiny, ale dalo sa to prejst hadam aj za hodinu. Mne sa najviac pacil stanok Citroen, najma DS3
bolo tam este par milych prekvapeni (i40,...), ale inac nic moc. A k tomu, kedze bola sobota, bolo dost ludi, kym sa mi nieco podarilo odfotit, tak som skoro aj porodil, lebo sa mi vkuse niekto pretrcal popred objektiv...
Ako bolo spomenute, dalo sa to prejst velmi rychlo, my, co sme sa zadrbavali pri kazdej druhej znacke a kazdej hosteske sme to zbehli za necele dve hodiny, ale dalo sa to prejst hadam aj za hodinu. Mne sa najviac pacil stanok Citroen, najma DS3
-
Clean_Up
Professional
Nič moc, kto nebol nech nelutuje a nech čaká na Nitru, kde sa chystá pomerne viac ludí a na ktorý sa teším aj ja osobne.
Kto nechcel ísť na autosalón sám a vzal si zo sebou aj frajerku/manželku a bol natolko pohodlný
že došiela autom, tak hneď bol lahší o 15€ len na vstupe.
Atmosféra z velkolepých salónov, ako napr. Frankfurt, Paríž, Ženeva na Slovensku nikdy nebude a teda kto chce ísť na poriadny autosalón, tak nech na nejaký slovenský ani nemysli. 
-
D_I_C_K
Light Professional
no ja som dal len do cestovneho 20 € ...a bolo ich škoda...nič tam nebolo..pred 3 rokmi som bol v Nitre a fakt lepše to bolo aj bolo na čo kukať a tu nebolo dokopy nič okrem EXLUSIVE miestnosti tam skoro nebolo na čo pozerať a to myslím aj na ženské pri autách fakt neviem že z kade tam také nič moc povyberali...
(
tak musis ratat vzdy s tym ze to nebude zadarmo....ale ked ta bavia auta tak tych par € sa da ozeliet....
akurat teraz robia dost vyje*ane tahy a niektore najlepsie pavilony spristupnuju este + za priplatok...
taktiez platene parkovisko, za tych zopar hodin zapytaju taku sumu ze kazdy to potom pcha kade tade po internatnych parkoviskach a co ja viem kde a cela Nitra je razom tak prepchata ze kolony su od mlynov az po N-ko
docela sa tesim tento rok na ten zhon
akurat teraz robia dost vyje*ane tahy a niektore najlepsie pavilony spristupnuju este + za priplatok...
taktiez platene parkovisko, za tych zopar hodin zapytaju taku sumu ze kazdy to potom pcha kade tade po internatnych parkoviskach a co ja viem kde a cela Nitra je razom tak prepchata ze kolony su od mlynov az po N-ko
-
Suffel
Guru
od N-centra po mlyny su kolony kazdy den naobed aj vecer bez toho aby bola nejaka vystava.. takze to nieje nic nove.. nitra je aj bez nejakej vystavy dost prepchata kedze zatial nema ziaden obchvat.. s parkovanim to vela ludi riesi pri cinziakoch aby nemuseli platit alebo potom v nitra centre.. aj tak je to este dost daleko takze uvidime..
-
mato951
Star
Header napísal:tak musis ratat vzdy s tym ze to nebude zadarmo....ale ked ta bavia auta tak tych par € sa da ozeliet....
akurat teraz robia dost vyje*ane tahy a niektore najlepsie pavilony spristupnuju este + za priplatok...![]()
My sme parkovali nad N-centrom a tam sa vždy najde voľne či je to autosalon alebo aj gardenia ktorá tuším dnes konči
tak zase netvrdim ze kazde jedno miesto je uplne zaplnene....ale musis sa teda nahladat aby si nasiel
hore na streche byva v pohode ale ked je nieco na vystavisku tak je aj tam pomerne napchato
hore na streche byva v pohode ale ked je nieco na vystavisku tak je aj tam pomerne napchato
-
R@mon
Medium Expert
Tak ta druha fotka chalan

Najlepsi autosalon bude tak o 5rokov, ked tam uz budu len hostesky a auta ziadne
Najlepsi autosalon bude tak o 5rokov, ked tam uz budu len hostesky a auta ziadne