Používam Ant Movie Catalog na evidenciu filmov a data sťahujem z csfd.cz. Okolo 7.2.2011 urobili redizajn stránky a prestalo fungovať z tejto stránky načítavanie dát.
Upravil som si script csfd.cz.ifs aby po redizajne sťahoval data ako predtým. Nič nie je ako predtým, lebo niektoré položky premenovali, zmenili a .... Môj amatérsky pokus ale funguje a stačí si nahradiť povodný script csfd.cz.ifs novým, ktorý si môžete stiahnúť tu:
http://www.upnito.sk/subor/56bae47b5169 ... ce2a3.html
Do pola orginálneho názvu vkladám názov filmu, pod ktorým je na databáze. Ak to niekomu vadí, stačí si vyeditovať stiahnutý súbor a z riadku SetField(fieldOriginalTitle, Org + '; '+EN); jednoducho zmazať Org + '; '+. Zostane tam len EN - anglický názov.
Za tých pár dní som veobjavil všetky zmeneny ale mne to funguje.
Ant Movie Catalog a csfd.cz po redizajne 2/2011
-
blacksheep
Novice
Re: Ant Movie Catalog a csfd.cz po redizajne 2/2011
Ahoj,
perfektna praca. Len sa ta chcem opytat, ze ako docielim aby mi to tahalo aj obrazok k filmu. Ani za nic ho tam neviem automaticky dostat, jedine ked si nejaky stiahnem z webu a importnem ho tam rucne.
perfektna praca. Len sa ta chcem opytat, ze ako docielim aby mi to tahalo aj obrazok k filmu. Ani za nic ho tam neviem automaticky dostat, jedine ked si nejaky stiahnem z webu a importnem ho tam rucne.