Markiza v 3D? čo nato hovoríte?
Markiza v 3D? čo nato hovoríte?
markiza od pondelka vysiela v 3d čo nato hovorite? je to dobra vec a oplati sa 3d? http://www.zive.sk/spravy/markiza-3d-vy ... fault.aspx
Re: Markiza v 3D? čo nato hovoríte?
Je to obyčajná prerábka z 2D na 3D pri čom sa rapídne znižuje kvalita obrazu.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmmm, pozerať odpad v 3D, to je to po čom som vždy túžil 
Nemam 3D tv.
-
Kok
Light Professional
hovorim na to asi tolko ze aj tak ten trash nebudem pozerat
presneRacius napísal:hmmm, pozerať odpad v 3D, to je to po čom som vždy túžil
celé 3D nech ide niekam. ešte nie je ani HD štandardom a už by sa tlačili do 3D... ešteže telku nepozerám
Najskor to upscaluju do hd rozlisenia a potom este prerataju na 3D, proste kvalitka 
este ma zaujalo ako to opisovali v Telerane
ani Jobs by to nedokazal ospevovat lepsie
Absolutna chu****, aspon ze sa uz konecne zmiernila ta 3D masaz zo vsetkych stran lebo uz ma to skutocne znervoznovalo. Je samozrejme ze to tlacia vsade, lebo im na to kazdy serie a nepradavaju sa im 3D telky. V skutocnosti ale neexistuje rozumny dovod preco by sa predavat mali takze na to tlacia este viac az kym ludia nekricia 3D v noci zo sna. Uboja snaha aspon trocha boostnut predaje 3D TV...
och bože aby som mal Ďurianovu priamo v obývačke? čo som komu urobil, že by som mal byť takto trestaný...
vzdy som si pri predstave 3D Janka Tribululu na konikovi v Tatrach, ci pohodenych kusoch tiel z autonehody pred telkou ucvrkaval... potom som radsej prestal pozerat telku... takze aj ked zacnu vysielat tak, ze Jankov konik bude v mojej obyvacke smrdiet, tak aj tam mi je to ukradnute...
Vela ludi to nepochopilo. Tu nejde o 3D vysielanie ako take, ale skor o prestiz.
Prestiz firiem Orange a Markiza. Preco? Lebo chceli byt prvi. Byt prvi znamena, ze sa o nich bude pisat a "vediet". To potrebuju.
3D vysielanie? Lol... 3D tv mam a jedine co sa da pozerat v 3D su BD disky. Konverzia 2D na 3D je na rit.
Prestiz firiem Orange a Markiza. Preco? Lebo chceli byt prvi. Byt prvi znamena, ze sa o nich bude pisat a "vediet". To potrebuju.
3D vysielanie? Lol... 3D tv mam a jedine co sa da pozerat v 3D su BD disky. Konverzia 2D na 3D je na rit.
-
JohnFrusciante
Star
aj keby som mal telku z uhlopriečkou meter dvadsať a markíza by vysielala full HD 3D tak stále by to bolo málo na to aby som to zapol
3D je fajn na pár viac filmov a to stačí.. ani hry sa mi nejako nepáčia v 3D (i keď je pravda, že som nehral v 3D ešte žiadnu PECKU!)
3D je fajn na pár viac filmov a to stačí.. ani hry sa mi nejako nepáčia v 3D (i keď je pravda, že som nehral v 3D ešte žiadnu PECKU!)
Už je 3D-STV1. Na pozicii 182.