Via ovladac pre zvukovu kartu VIA AC97 Enchanced audio Contr
Via ovladac pre zvukovu kartu VIA AC97 Enchanced audio Contr
Ahojte mam taky problem s ovladacom pre tuto zvukovku, problem je ten, ze nemam cd s ovladacom, keed cez Everest dam download, po kliknuti na zvukovku da ma to na stranku Via ale ten ich downloader a kotrloler tychto veci je spoplatneny, nedate pls nejaku radu ako a co dalej, lebo koly jednemu ovladacu nebudem predsa tolko platit... Dik vopred
Re: Via ovladac pre zvukovu kartu VIA AC97 Enchanced audio Contr
Máš dve možnosti. Alebo nájsť to CD, ktoré bolo v dodávke, alebo prekutrať net s pomocou Googla. Isto to je aj inde. www výrobcu je gratis.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pozri si v device manageri Hardware id danej zvukovky a uz len kusok pogoogli..nemal by byt najmensi problem.
no na stranke vyrobcu to praveze bohuzial nie je gratis, id karty cez device manager? ok skusim, ja som aj vo windowsoch uplne mimo, pretože som 10 rokov robil v Mac OsX a v živote som taketo niečo tam nepotreboval 
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2011, 19:43)
driver som nasiel, Realtek Via AC´97 Enhanced Audio Controller, nainštalujem driver ale stale mi to na ovladacom paneli ked dam tu ikonku kde je audio, absolutne nevidi...čo teraz ?
//autoeditácia príspevku (19 Apr 2011, 19:43)
driver som nasiel, Realtek Via AC´97 Enhanced Audio Controller, nainštalujem driver ale stale mi to na ovladacom paneli ked dam tu ikonku kde je audio, absolutne nevidi...čo teraz ?