Hokej dres cena
-
dr.house11
Medium Expert
Hokej dres cena
Zdravím páni viete mi poradiť kde a za koľko by som mohol predať dres Sekeru podpísaný (výhra v súťaži) dik
-
dr.house11
Medium Expert
Re: Hokej dres cena
dik
skôr by som chcel vedieť prehlad o cene aby som sa vedel zorientovať
85 - 130€
Podľa toho či je to dres z NHL alebo repre, a podľa toho aký veľký je ten podpis a na akom mieste...
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2011, 19:40)
To je hodnota ktorú to má. Ale či sa u nás alebo v zahraničí nájde zberateľ Sekeru...
Podľa toho či je to dres z NHL alebo repre, a podľa toho aký veľký je ten podpis a na akom mieste...
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2011, 19:40)
To je hodnota ktorú to má. Ale či sa u nás alebo v zahraničí nájde zberateľ Sekeru...
Záleží hlavne aký dres je to. Ak je to originál výrobok tak cenu to bude mať do 150 € aj s podpisom.
Ak je to len nejaký unofficial resp. vyslovene šmejd, tak cena rapídne klesá na úroveň "buď rád, že to predáš".
Ak je to len nejaký unofficial resp. vyslovene šmejd, tak cena rapídne klesá na úroveň "buď rád, že to predáš".
-
dr.house11
Medium Expert
dres je samozrejme originál a je to dres za Buffalo
tie ceny sú zaujímavé dres bol ako cena v hodnote 400 € ale človek si nenavyberá 
Takže vychádzajúc z predpokladu, že ide o official NHL dres Reebook v cene cca 100€ +/- 5€, tak prihoď k tomu cenu autogramu Sekeru (50€ ?) a aj tých 150€ sa mi zdá veľa. Prepáč, ak som ťa sklamal 
-
dr.house11
Medium Expert
ok dik sklamať si ma nesklamal
Len som potreboval zistiť koľko zaň pýtať dik
Skus nejaku europsku fanusikovsku stranku Buffala, resp. fanclub. Mozno sa najde nejaky zberatel. Myslim si, ze taki svedi, fini, rusi, by tych 300€ aj dali 
Za dres Sekeru?