mcdonald radio
mcdonald radio
dalo by sa niako zistiť aké piesne tam hrávajú ? dáky playlist alebo čo ?
-
lekoklatik
VIP
Re: mcdonald radio
Neviem kde žiješ, ale napríklad v Mcdonalde v Ostrave majú pustené buď rádio, alebo len veľmi výnimočne nejaké ich CD s hudbou.
Neviem o tom že by mali nejaké vlastné rádio. Možno áno, ale zdá sa mi to zbytočné.
Neviem o tom že by mali nejaké vlastné rádio. Možno áno, ale zdá sa mi to zbytočné.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj men sa zdá že v BA naposledy v auparku keď som bol tak hrala Europa 2
-
Silmer
Darca
snopy napísal:dalo by sa niako zistiť aké piesne tam hrávajú ? dáky playlist alebo čo ?
chod do McDonaldu a spytaj sa ich, oni ti najlepsie poradia
-
zuzkazuzka
VIP
Keď som robila v US vo fast foode, mali sme tiež vlastnú hudbu. Sú na to spoločnosti, ktoré poskytujú tzv. interné rádio. Signál je prijímaný satelitom a len si zvolíš niektorý z kanálov. Podobne je to aj v nákupných centrách - napr. pred Vianocami máš špeciálny vianočný kanál, ktorý hrá určité percento vianočnej hudby, aby sa ľudia dostali do vianočnej nálady.
Ak by to aj tvoj konkrétny McDs takto prijímal, asi len tak nezistíš, ako to majú poriešené a ku konkrétnemu playlistu sa nedostaneš...
Ak by to aj tvoj konkrétny McDs takto prijímal, asi len tak nezistíš, ako to majú poriešené a ku konkrétnemu playlistu sa nedostaneš...
snopy to nemáš plný internet hudby na akú si len človek spomenie - ale chceš počúvať odrhovačky z fastfoodu? džízuskrajst 
aby bolo jasné chcel som len zistiť konkrétnu pesničku čo som tam počul ... ďakujem za vysvetlenie zuzkazuzka
-
D_I_C_K
Light Professional
no tak to si skús preletieť Express Europu2 Funradio šecky majú playlist na nete no síce asi len Europa má taký že si môžeš pozrieť aj týžden vzad playlist...