nVidia GTX 570 - potrebujem radu
nVidia GTX 570 - potrebujem radu
Čaute. Potreboval by som poradiť
Práve som v jednej súťaži vyhral nVidiu EVGA GTX 570. Problém je v tom, že neviem či ju použiť, alebo predať.
Moja zostava je:
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz taktnuty na 3.5Ghz
RAM: 4GB (2x2GB) DDR2 Patriot Extreme 1066Mhz
GPU: nVidia Gigabyte GTX 260 OC 896MB
MB: Gigabyte GA-EP45-DS3L
Neviem či má zmysel meniť GTX260 za GTX570, či ju mám vôbec rozbalovať, aby som ju prípadne mohol bezproblémovo predať.
Neviem či by pri mojej zostave bol nejaký nárast výkonu v hrách. Či ma nebude brzdiť HW, keď mám dvojjadro a DDR2.
Druhá otázka. Dá sa zapojiť 260 a 570 do SLI? Malo by to nejaký význam?
Práve som v jednej súťaži vyhral nVidiu EVGA GTX 570. Problém je v tom, že neviem či ju použiť, alebo predať.
Moja zostava je:
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz taktnuty na 3.5Ghz
RAM: 4GB (2x2GB) DDR2 Patriot Extreme 1066Mhz
GPU: nVidia Gigabyte GTX 260 OC 896MB
MB: Gigabyte GA-EP45-DS3L
Neviem či má zmysel meniť GTX260 za GTX570, či ju mám vôbec rozbalovať, aby som ju prípadne mohol bezproblémovo predať.
Neviem či by pri mojej zostave bol nejaký nárast výkonu v hrách. Či ma nebude brzdiť HW, keď mám dvojjadro a DDR2.
Druhá otázka. Dá sa zapojiť 260 a 570 do SLI? Malo by to nejaký význam?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: nVidia GTX 570 - potrebujem radu
Ja by som ju použil. Zapojiť do SLI sa nedá. Môžeš použiť GTX570 ako hlavnú kartu a GTX260 pre physX.
Čiže ak chcem použiť jednu pre grafiku a druhú na physx, nemusia byť prepojené?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ale pozerám že moja MB má iba jeden slot. No uvidím. Na jednej strane 570 je docela výkonná, no na mojej GTX 260 OC mi na 22" monitore s 1680x1050 idú všetky hry na vyských detailoch s 4xAA. úplne v pohode.
ak by si chcel mám práve na predaj zakladnú dosku , akurat pre teba ak niečo napiš mail alebo SS
Mňa by skôr zaujímalo, či je ten predaj len taký jednoduchý. Vyhrám a predám?
Myslím, že som niekde čítal (alebo mi to niekto hovoril), že to až tak ľahko nejde.
Myslím, že som niekde čítal (alebo mi to niekto hovoril), že to až tak ľahko nejde.
vyhras predas, ak je drahsia tak vyherca plati dan z vyhry (neviem od akej sumy)
Vyhral som ju v jednej grafickej súťaži. Tento týždeň mi ju majú poslať. Čo už s ňou ja urobím je snáď moja vec. Akurát k nej nebude záruka 
Každopádne zatial nič nepredávam. Chcel by som skôr poradiť či sa mi ju oplatí pchať do mojej zostavy. Zasa tak zlá nie je, ale čo potom s tou 260tkou. 250 eciek alebo kolko za tu 570ku viem zúžitkovať aj inak. Poistka na auto, olej, emisna...
Každopádne zatial nič nepredávam. Chcel by som skôr poradiť či sa mi ju oplatí pchať do mojej zostavy. Zasa tak zlá nie je, ale čo potom s tou 260tkou. 250 eciek alebo kolko za tu 570ku viem zúžitkovať aj inak. Poistka na auto, olej, emisna...
Problém je ten že by som musel zakúpiť nový procesor, ramky... A na to teraz nemám peniaze.EmTeK napísal:ak by si chcel mám práve na predaj zakladnú dosku , akurat pre teba ak niečo napiš mail alebo SS
šlahni si tam 570tku a 260tku predaj ... ale ak použivaš komp na facebook
tak predaj 570tku ...ak teda zaťažuješ a zaleži ti na grafike tak nerozmyšlaj a daj si ju
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja by som ju použil. Je to do budúcna. Výkon bude o dosť väčší. Trochu ju bude brzdiť procesor ale výkon bude stejne väčší o dosť. V Cuda a physX sa rozdiel ešte viac prejavý.
Máte pravdu. Každopádne ak ju použijem, nikto mi ju nezoberie. 260tka ide v inzeratoch po 90-100€. Ak ju za 80 predám a v lete zarobím na brigáde, nie je vylúčené že kúpim nejakú i5ku, 8GB DDR3 a MB.
http://www.hojko.com/graficka-karta-do- ... 58016.html čekni tunaka .. borec rozmyšla o kupe možno by ste sa dohodli