Vybehnem isto niekde na hory, kedze hlasia pekne.. Istotne tam bude aspon prazdnejsie kvoli sviatku..
Veľká noc
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Veľká noc
No ja ako aj minuly rok mimo rodinu..Mam tento sviatok dost v pazi, takze som len a len rad, ze si oddychnem od celej tej frasky s oblievanim a podobne.. Na chate som sa zresetoval cez vikend, takze popijat mi netreba.. 
Vybehnem isto niekde na hory, kedze hlasia pekne.. Istotne tam bude aspon prazdnejsie kvoli sviatku..
-
aruN
Professional
pre mna obycajny den, pustim sa do kolacov, nieco popijem mozno a potom bezny stereotyp 
Už nejaký ten rok tento sviatok nijako neriešim, časy, keď som šibal, sú dávno preč. 
No Nic klasika, najem sa kolacov
. A sibat, ked uz tak asi len rodinu.
-
mfp
Medium Star
Kedze nie som veriaci, a oblievacky sibacky a podobne zalezitosti nejak neriesim, tak su to pre mna dni ako kazde ine
ako vzdy: oficialne som u babky, neoficilane doma 
neviete niekto či budú trhy teraz v sobotu 23.4.2011 v Nowom Targu?
a šalát si kde nechal?Pascalwb napísal:No Nic klasika, najem sa kolacov. ...
okrem pojedania vsemoznych dobrôt asi tiez stravim velku noc ako bezne dni
nejake zdvorilostne navstevy znamych atd a je to za nami
alebo ako v poslednych rokoch casto, nebudem ani doma
este zalezam vsetkym dievcatam, zenam ktorym hrozne vadi voda pevne nervy
nejake zdvorilostne navstevy znamych atd a je to za nami
alebo ako v poslednych rokoch casto, nebudem ani doma
este zalezam vsetkym dievcatam, zenam ktorym hrozne vadi voda pevne nervy
Nemám tieto sviatky vôbec rada, už len kôli tomu že malé deti a chlapci čo ani nepoznám ku nám chodia...ale kedže som opäť ako každý pondelok v "službe" tak žiadne šibanie ani polievanie, ani nič podobné sa konať nebude...Upečiem nejaké dobrotky keď príde rodina..a tým to tak aj hasne...aspoň budem mať viac času spraviť bakalárku 
-
Fabo
Hardcore addict
Salat? Nepleties si sviatky?Shwollo napísal:a šalát si kde nechal?
Ja si teda dam v pondelok povinne kolo po blizkej rodine, porovnam kto ma ake udene, chren, borovicku, kolace a podobne srandy a ak sa mi podari do vecera odburat (vlani sa podarilo) tak mozno sadnem do auta a pojdem na kofolu s ludmi zo strednej.
-
Silmer
Darca
velkonocny salat = zemiakovy salatFabo napísal:
Salat? Nepleties si sviatky?
Ja si teda dam v pondelok povinne kolo po blizkej rodine, porovnam kto ma ake udene, chren, borovicku, kolace a podobne srandy a ak sa mi podari do vecera odburat (vlani sa podarilo) tak mozno sadnem do auta a pojdem na kofolu s ludmi zo strednej.
tak tak... bez neho si to predstaviť neviemSilmer napísal:
velkonocny salat = zemiakovy salat
-
javatar
Hardcore addict
mne sa konecne vrati priatelka z erazmu tak mam o program postarane

-
Grim
Darca
...nemám rád tieto sviatky so sexuálnym podtónom...samé vajcia a šibáky...nemám rád tieto brutálne a diskriminujúce sviatky...samé pitie alkoholu a mlátenie bezbranných žien do ktorého nútime aj deti pod zámienkou odmeny...aký príklad im dávame?...a potom sa čudujeme, prečo je každá piata žena v domácnosti týraná sadistickým alkoholikom...
grim.. no tak bude tyrana zakomplexovanym pacifistom. v com je akoze rozdiel? 
-
Dede
Medium Star
Je rozdiel medzi týraním a zábavou, už hádam nebude také šlehať aby bola krvavá...Grim napísal:...nemám rád tieto sviatky so sexuálnym podtónom...samé vajcia a šibáky...nemám rád tieto brutálne a diskriminujúce sviatky...samé pitie alkoholu a mlátenie bezbranných žien do ktorého nútime aj deti pod zámienkou odmeny...aký príklad im dávame?...a potom sa čudujeme, prečo je každá piata žena v domácnosti týraná sadistickým alkoholikom...
-
Digital
Guru
nieviem prečo ale nikdy nepolievame ani nešibeme, dojdu stary rodicia , povymiename si sladkosti a toť vše 
Tak nakoniec som si ten korbáč zohnal, aj s vodou som to celkom dobre vymyslel (do vrchnáku v PETke som zrobil diery).. a síce ráno bola veľká tréma, ale vzhľadom na to, že to bola moja prvá vážnejšia šibačka, prebehla na počudovanie celkom dobre.

-
Anem
Star
Tak blíži sa nám zas a znova Veľká Noc
Ja obehnem asi len 2-3 ženy