plz help ....
Red Alert 3
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Red Alert 3
mam problem po prejdeni za komancov prvych 6 misii ma vyhodi do windoowsu, to iste robi aj po prejdeni za amikov prve 3 misie, da sa to nejako riesit ?
plz help ....
plz help ....
-
hrban
Addict
Re: Red Alert 3
je to RA3 bez datadisku??? aký OS, (aj verzia 32/64) orig hra/crack, patche atď
poď, poď, nehanbi sa... dnes nemám náladu vyťahovať veštecké náčinie a z polievky ešte zatiaľ veštiť neviem ...
/edit tak napíš ako si to riešil
/edit2 karmaonanista choď si rovno hodiť slučku...nezájem o tvoju stupiditu
poď, poď, nehanbi sa... dnes nemám náladu vyťahovať veštecké náčinie a z polievky ešte zatiaľ veštiť neviem ...
/edit tak napíš ako si to riešil
/edit2 karmaonanista choď si rovno hodiť slučku...nezájem o tvoju stupiditu
-
mamo4ever
Light Star
uz netreba uz som to napravil
Chlapi viete mi poradiť?
Chceme hrať s kamošom red aler 3 cez lan mame aj hamachi aj patch 1.12 aj sa pingujeme aj firewal sme vypli ale za toho boha sa v tej hre nevidíme viete mi poradiť, čo mám ešte spraviť aby sme sa v tej hre videli?
Chceme hrať s kamošom red aler 3 cez lan mame aj hamachi aj patch 1.12 aj sa pingujeme aj firewal sme vypli ale za toho boha sa v tej hre nevidíme viete mi poradiť, čo mám ešte spraviť aby sme sa v tej hre videli?
-
Soviet
Darca
Mozno rozne CDkeye? nemate obaja rovnake? Vtedy to zvyklo na dvojke blblnut.
No toto ma nenapadlo ale to by sme sa videli to by sa nedalo pripojiť lenže mi sa neviíme
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2011, 22:24)
teraz už som to rozbehol cez tunngle a píše mi že máme rovnaké cd klúče ale to mi na hamachi nepísalo keď som to včera hral tak neviem mam preinstalovať a zmeniť key??
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2011, 22:24)
teraz už som to rozbehol cez tunngle a píše mi že máme rovnaké cd klúče ale to mi na hamachi nepísalo keď som to včera hral tak neviem mam preinstalovať a zmeniť key??