windows XP

Informácie o software, ankety...
Misinko18
Amateur
Amateur

windows XP

Príspevok od používateľa Misinko18 »

ahojte zajtra sa chystam preinstalovat xp na pc, a moja otazka znie ked mam originalny windows a nahodim tam normalne keyko s nalepky , udrzi si windows stale originalitu ? alebo treba opat volat do microsfotu popripade poslat e-mail aby mi ho overili ? dakujem za info
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: windows XP

Príspevok od používateľa h.olub »

nie netreba, oni si to vedia overit aj sami, napr. cez aktualizacie........hlavne je aby dana licencia bezala len na 1 PC, alebo na viac podla obmedzenia.....to uz niesom isty
Acer01
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Acer01 »

Neviem ako na XP ale ked som ja daval vistu do ineho NB tak mi vypisalo ze serial cislo sa uz pouziva tak som musel aktivovat system cez audiotextove cislo...
Pri aktivovany serial cisla som vybral audiotext,tam mi vyhodilo nejaky kod,ktory som po telefone natukal a postupne mi povedalo druhy kod,ktory som ja natukal do NB a overovanie prebehlo uspesne.... :) origos vistu mam na 2 NB.... (z jednym serial cislom)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Pokiaľ si nemenil MB alebo HDD, tak to prebehne v pohode aj netom. OEM verzia je viazaná. Krabicová sa dá použiť aj na výmenu MB. Samozrejme pokiaľ bude registrácia z iného PC, tak to neprejde.
Napísať odpoveď