help me out, spolusediaca :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lgt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lgt »

caute, mám problém, ktorý ma statne trápi...
Všetko začalo keď nás triedna v škole začala presádzať, zasadila ma :D k jednému dievčaťu s ktorým som už kedysi sedel.. no poznáte to vtedy som ešte nemal takú odvahu oslovovať hocikoho v triede.. len kamošov (puberta ja viem :psssst: ). To som celý deň sedel a neprehovoril ani pol slova. Dnes je situácia iná.. nemám problém sa prihovoriť niekomu o koho mi nejde, na hodine dávam zadrby, ktoré sú súce na riaditeľa... no s dievčatami som si stále neistý. :? dosť sa hanbím a nemám to sebavedomie, kt. mi treba aby som sa prihovoril trochu viac. postupne búram bariéry, už sa jej dokážem pozerať do očí. :D (ja viem som pateticky). zo začiatku to šlo v pohode, no po par dňoch som sa do nej proste musel buchnúť. čím ďalej tým viac strácam sebavedomie.

minule sa jej kamoš spytal ci sa nechce presadit k nejakej kamoske a ona ze nie ze so mnou jej je dobre, že ma má rada. nevedel som čo si mám myslieť, čo povedať. deň na to (alebo v ten istý deň už neviem) ma čaká na fb prekvapko v podobe statusu: "mam najlepsieho spolusediaceho ;)".
ja som skoro spadol zo stolicky ked som toto zbadal. :smt081 . vecer som jej teda napisal ci tym myslela mna, ona ze samozrejme. ja ze to mam aj ja najlepsiu spolusediacu. a tak sme zacali chvilu kecat o ping-pongu (nasa spolocna zaluba).na druhy den(dnes)som sa jej ako stale pozdravil ale tak nesebaisto ze som si siel otrepať hlavu o stenu na hajzloch.

moje sebavedomie je na bode mrazu, jedným z dôvodov je aj môj vzhľad.. niesom žiadny krásavec a navyše aj nadváhu mám.
potreboval by som radu čo dalej, ako sa s ňou baviť, proste povzbudit alebo tak nieco.. o týchto veciach sa bavím len s jedným kamošom ale on je do nej zabuchnutý už dlhšie ako ja.. nechcem mu to povedať aspoň zatiaľ nie. Čo by ste robili vy?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: help me out, spolusediaca :(

Príspevok od používateľa Pilifo »

Je jasné, že minimálne kamaráti by ste mohli byť, takže nevidím dôvod, prečo sa jej neskúsiť prihovoriť. Súdiac podľa toho, že sa jej páči sedenie pri tebe, pričom ste sa asi ani normálne nerozprávali :D asi naznačuje, že sa jej môžeš páčiť aj ty... :wink:
lgt
Novice
Novice

Veď ja by som chcel byť aspoň kamarát ale mi povedz ako sa premôcť keď nemám ani toľko odvahy sa s ňou aspoň 5 min. baviť :?
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

spoluziacka - ruky prec. moja rada. daj si odnej pokoj. viaceri ti to tu potvrdia.
dk.samper
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dk.samper »

ono..ak sa popáli,vie to dosť bolieť potom..vidieť ju každý deň..robí to nedobroty..ale ak nie,tak sú vkuse spolu..
lgt
Novice
Novice

ja viem.. ale chcel by som to aspoň skúsiť aj keď z toho nič nebude a podľa mňa by som u nej aj tak nemal šancu. skôr by som potreboval vedieť ako s ňou debatovať aspoň 5 min.
sumsumienka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sumsumienka »

Ja mam podobnu skusenost... v deviatom rocniku este na zakladke som sedela s chlapcom, s ktorym som sa nepoznala, nikdy sme sa spolu nerozpravali.. a ak mam byt uprimna, slo mi na nervy, ze s ostatnymi nemal problem v komunikacii, len ku mne bol strasne hanblivy... aj ked som sa ja snazila, nerozhybalo sa to, proste potom sme sa uz na seba vobec ani nepozreli... hoci na pokeci/icq ma doslova bombardoval spravami, ze ma lubi, pozyval ma von.. az po skoro pol roku sme sa zacali normalne bavit a odvtedy spolu chodime... dnes je to uz vyse dvoch rokov a mozem povedat, ze z neho vsetka hanblivost opadla a niekedy mam problem mu "zavriet usta" :D ...
Moja rada znie : pozbieraj odvahu a prihovor sa jej, za pokus nic nedas, uvidis, ze to bude len lepsie.. ziskas kamosku, mozno nieco viac, nenechaj ju cakat.. spytaj sa jej aky mala den, ako sa ma, co robila cez vikend, aky mala vecer... mas kopec moznosti, spytaj sa jej na zaluby, co pocuva... pripadne jej mozes podstrcit papierik s peknym pozvanim von alebo nieco podobne..verim, ze nieco vymyslis, vela stastia
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

piš si snou na FB stale .. resp. nie stale to by ju mohlo až otravovať ... ale tak občas jej napiš ... cez hodiny sa jej prihovaraj otom čo sa učiťe a tak .. nejaku matiku . či ti nevie vysvetliť niečo a tak .. to by bol prvy krok ku zlepšeniu sebavedomia si myslim ... a tak ... cez prestavku ju velmo neotravuj cez prestavky byvaju radi dievčata pokope atak ...
ak chceš tak napiš kolko vam je rokov to by pomohlo k tym radám .
lgt
Novice
Novice

ďakujem pekne! konečne nejaké slová čo ma povzbudili!
dodala si mi odvahu :)

edit: 14, som skoro o rok starsi ako ona(tento mesiac mala 14 ja mam o par mesiacov 15). no cez prestavky sa zgrupuju dievcata to je pravda :D
fb neni problém tam mám odvahy dosť :lol:
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

S dobrym pristupom mozete fakt skveli kamarati.
Drzim palce a teraz sa uz nemas preco neprihovorit...pre nu budes zlaty aj ked tresnes blbost :D
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

tak si s ňou píš aj cez hodinu - lístočky :D prípadne na ne aj niečo nakresli.
lgt
Novice
Novice

no to by bolo asi divné, ja neviem no :D každopádne zajtra vyskúšam nadviazať hlbší kontakt, wish me luck :)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

silmaril ma super napad!!!! Listky su uzasne!Ja to robievam....ale s kamoskami...ale s takym spoluziakom...no..dala by som si povedat...napisat XDDD skus to...iste ju nadchnes :) (ako mna tento silmov napad)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

lgt napísal:no to by bolo asi divné, ja neviem no :D každopádne zajtra vyskúšam nadviazať hlbší kontakt, wish me luck :)
tak to sprav nejakým zaujímavým a originálnym spôsobom - napríklad, nakresli jednoduchý komix (zaberie ti maximálne 2 minúty - povedzme 10 okienok, kde budeš ty a ona a budete môcť dopisovať čo kto hovorí...
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Listočky au uplne najlepšie, skús jej len tak napísať na lístok "ahoj" a skuste si pokecať cez lístočky a ono to opadne :-)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ako sa premôcť ? Choď si otrepať hlavu na WC...

Ak ťa má rada, čo evidentne asi áno, tak jej to môžeš povedať hocijako a nič si u nej nepokazíš nie ? Myslíš, že ona nemá žiadny problém sa rozprávať ? Možno má ešte väčšie klepáky, ako ty :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

:!: citim zradu... viz priloha... :!:

Janio: Gratulujem k 6 polickam :minus: :smt059
Prílohy
Friend_zone_motivator.jpg
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Este tu nik nespomenul vas spolocne oblubeny ping-pong. Chodte sa "pohrat" niekedy poskole. :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:!: autorovi temy, VYSER sa na kamaratstvo, vypal po nej, a ked na to nemas gule, tak si sed ticho v lavici so sklopenymi usami.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ujasni si v sebe:

a) chces ju ako priatelku
b) chces ju ako kamaratku

ak a - nuz neodporucam v skorych rocnikoch
ak b - dostat sa do friend zone je lahka vec jednoducho nechaj kecat ju, staci nahodit temu na cokolvek k comu ma co povedat (napr. co sa deje vo svete alebo v TV, v skole ci v jej osobnom zivote)

alebo sa jej podla vzoru Peter_Retep-a spytaj ci ma rada banany...
Napísať odpoveď