http://www.dieantwoord.com/
Nechcel som to dávať do vtipov aj ked to je jeden velký vtip. Hladal som tento názov nikde som tu takúto tému nenašiel, tak ju zakladám.
Čo si o tom myslíte ? Mna to celkom pobavilo , dokonca som si aj ten album stiahol. Myslim že majú aj celkom úspech a dosť aj koncertujú.
Videá:
Die Antwoord
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Die Antwoord
tak toto je uplne najviac ultimatny hip hop co som kedy videl. fakt sa mi to paci *thumbsup*
chlap ma ppci tetovania
edit:// ta zenska je fakt pekna
chlap ma ppci tetovania
edit:// ta zenska je fakt pekna
Ja som o nich dozvedela asi pred rokom, keď na MTV išiel ich klip "Enter the Ninja", a som neverila vlastným očiam
ale kupodivu je to chytlavé ...a také smiešno - počúvateľné
a ešte som si spomenula že v jednom rozhovore s nimi ,spevák povedal že :" The History of South Africa is Nelson Mandella, District 9 and Die Antwoord " 
-
JohnFrusciante
Star
nie je to nejako extra môj štýl ale zaujalo ma to.. vypočul som si voac songov aa musím povedať, že... ...sťahujem
vďaka za tip
vďaka za tip
narazil som na nich dávnejšie, paradoxne na jednom nemenovanom metalovom fóre 
rozporuplné dojmy... haluzná kapela, pokiaľ by to mysleli s hudbou vážne tak by to bol shit, no keď je to zo srandy tak sa to dá občas vypočuť...
rozporuplné dojmy... haluzná kapela, pokiaľ by to mysleli s hudbou vážne tak by to bol shit, no keď je to zo srandy tak sa to dá občas vypočuť...
miestami neuveritelne texty, kde som sa nemohol prestat smiat. can i touch you friend? 
najviac sa mi paci, ze cele je to chlapikovo performance, ale velke nahravacie spolocnosti mu to zozrali aj s navijakom.
najviac sa mi paci, ze cele je to chlapikovo performance, ale velke nahravacie spolocnosti mu to zozrali aj s navijakom.