niekto mi chodí na PC :(

Informácie o software, ankety...
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

niekto mi chodí na PC :(

Príspevok od používateľa D.I.K. »

čavťe hojkari

mám taký problém ,či skôr tušenie že niekto mi chodí na PC keť som neňi doma,poviem vám ako som na to prišiel:

včera som išiel o 8:00 do Bratislavy a prišiel som z nej asi tak o 18:30 ,neská ket som si pustil notebook tak mi tam vyskočila nejaká tabuľka ,ja som na ňu klikol a spustilo mi to históriu aktualizácie definícii vírusov a spywarerov ,a tam som si všimol že posledná aktualizácia bola spravená včera(19.4.2011) o 12:36 .lenže vtedy som bol v Bratislave ,no a teraz neviem ci mi niekto zistil heslo a hrabe sa mi v PC alebo je to len chyba ,tak som vás chcel poprosiť že či nepoznáte nejaky program ktorí takéto niečo kontroluje , napríklad kedy sa pusta PC alebo koľko razy bol za jeden deň pustení a tak
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: niekto mi chodí na PC :(

Príspevok od používateľa Denco »

Nainštaluj tam nejaký keylogger (zaznemenáva stlačenia kláves). Nastav ho, nech sa ako skrytý spustí pri štarte (klávesovú skratku na znovu otvorenie si nastavíš sám) a potom keď zapneš notebook, tak si pozrieš logy.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

aky mas OS? prepokladam ze windows (kto by uz len kupoval AV na linux) tak si zapni logovane systemovych udalosti a cez event viewera pozries - akym sposobom to si uz lahko vygooglis v zavislosti od verzie windowsu
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Keď si neželáš, aby ktokoľvek zapínal za tvojej neprítomnosti PC, tak si daj heslo na úrovni BIOSu.
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lokkju »

pre kontrolu datumu a casu zapnutia/vypnutia systemu staci otvorit SchedLgU.txt .
xp32 bit ho maju v adresari windows. vista, 7, xp64, server 2003 v adresari windows\tasks .

edit:
teda za predpokladu, ze bezi sluzba taskmgr.exe.
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D.I.K. »

javatar napísal:aky mas OS? prepokladam ze windows (kto by uz len kupoval AV na linux) tak si zapni logovane systemovych udalosti a cez event viewera pozries - akym sposobom to si uz lahko vygooglis v zavislosti od verzie windowsu
mám Windows 7 profesionál
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Ja som to vyriešil zaheslovaním BIOSu :wink:
Napísať odpoveď