Rozprávkový les

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rozprávkový les

Príspevok od používateľa Romanko »

Ahojte
Mozno sa vam to bude zdat ako hlupost ale snad sa najde par ludi co to pochopia.
Volakedy bolo na dedinach alebo v mestach "tradicia robit rozpravkovy les" no zial to upadlo . v Nasej dedine sa to tiez robilo no zial upadlo to a tak najako ma napadlo ze by som to urobil a ozivil tuto tradiciu aj pre moje/nase deti.
A preto by som vas poprosil neviete porad ktore postavicky by mohli zaujat ? ake hry? ake odmeny?
Co by mohlo zaujat novodobe deti . :)
110mat110
Light Professional
Light Professional

Re: Rozprávkový les

Príspevok od používateľa 110mat110 »

daj nejaky presnejsi popis co by to malo byt, som z dediny ale toto mi nic nehovori
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

pre terajšie neposlušné deti..?..neviem osobne niesom nejaký scenarista dramaturg a neviem čo ...ale myslím si že čím zaujimavejšie a dnešnej dobe blízkejšie veci to budú tým to možno aj bude lepšie a začne sa to obnovovať len netreba byť monotónny lebo doba speje inde..ja by som spravil niečo pre deti formou výuky do buducna...čomu sa vyvarovať ale aby to bolo stvárnené v rozprávke.... nemyslím teraz robiť karkulku upravenu na kur*u ..ale niečo čo môže byť zaujímavé...a hlavne chytľavé aby to nebolo len na jedno posedenie ..
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Ja si zas myslim, ze by mohol spravit take ako to bolo vtedy. To sa mi paci viac ako nieco moderne. U nas to byvalo, ja som bol sice na tom len raz, ale pacilo sa mi. Viem, ze tam chodili tam rodicia s detmi po "checkpointoch" z rozpravky do rozpravky. Sutaz si ale pamatam len jednu. Bol takej malej studnicke/proste stojata voda a v nej boli nahadzane ryby uz neviem z coho a na nich boli magnetky. My sme mali udice na ktorych bol tiez magnet a mali sme ich odtial vytahovat.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Na novodobe deti plati to co na nas ked sme boli maly. Len ich tazsie do toho vyburcovat. Aj ked je pravda ze nepoznaju vela rozpravkovych bytosti ktore pozname my. Koniec koncov tiez nepoznam vela rozpravkovych bytosti ktore poznaju moji rodicia. Ale na to nezalezi, zly drak, krasna princezna, statocnost, sikovnost a pod. su vlasntosti na ktore tie deti chytis. Ja som za aby sa organizovali taketo akcie kde rodicia s detmi musia vyjst von a zmysluplne travit cas so svojimi detmi.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Jednoznačne perníková chalúpka a s ňou spojená nejaká súťaž, o 100 metrov ďalej, alebo za nejakým rohom ďalšia rozprávka spojená so súťažou atď. Záleží, aké veľké deti tam chceš brať. Ak by to boli nejaké malé deti, tak odmenu musí dostať každý :)
najlepšie možno nejaký diplom, že to prešli a poriešili všetky záhady atď. + sladká odmena. Niečo ako rozprávky, ktoré bývajú na Bojnickom zámku, aspoň tak si to predstavujem.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

No pozor aby ta tie deti nezacali v pernikovej chalupke poucovat ako sa vyraba metamfetamin :lol:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

javatar napísal:No pozor aby ta tie deti nezacali v pernikovej chalupke poucovat ako sa vyraba metamfetamin :lol:
perníková chalúpka je pre škôlkarov :) Ak by ste chceli robiť drogový kartel vo Venezuele, tak to treba iné vybavenie :)
Napísať odpoveď