Marihuana - pestovanie, starostlivost, druhy...

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Marihuana - pestovanie, starostlivost, druhy...

Príspevok od používateľa Korag »

V tejto teme sa mozete opytat, na vsetko co vam nie je jasne, popripade poradit inym uzivatelom.

Tak ja zacnem: Indica vs Sativa - ucinky su mi jasne u obidvoch, len na nete som sa nedozvedel skoro nic. Napiste hlavne vlastne skusenosti, ake s tym mate, popripade poradte co sa vam viac lubilo a co by ste radsej osporucili na pestovanie.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Marihuana - pestovanie, starostlivost, druhy...

Príspevok od používateľa mr_margera »

Sativa - vhodná na outdoor, dorastie do veľkej výšky (aj 5m),samozrejme záleží na genetike, skôr sa jedná o úzku a vysokú rastlinu, ktorá moc nevetví, typické sú úzke listy. Zvyčajne má nižší obsah THC ako indica, spôsobuje skôr energický high, žiadne bomby do hlavy, pohoda..

Indica - vhodná aj na indoor, dorastá do výšky do cca 2m aj bez strihania, husto kríčkatie, tvorí veľa vetiev, masívne listy. Obsah THC je zvyčajne vyšší ako u sativy. Kvety bývajú husto obsypané kryštálmi živice, spôsobuje fyzický high, teda úplný stoned stav :)

a potom sú ešte rôzne krížené vzorky, ktoré obsahujú napr. 75%indica-25%sativa a šľachtia sa preto aby sa pri optimálnej výške rastliny dosiahol čo najlepší výnos a vysoké percento THC.
:)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Korag napísal:co by ste radsej osporucili na pestovanie.
uhorku, papriku, rajciny... :cookies:
Poznam jedneho typka, co pestoval v kute na zahrade a odsedel si 3 roky.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Týpek musel mať žičlivého suseda.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Vsak to. Nikdy nevies, kto u teba zazvoni, aj ked to vobec necakas.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja tiež mám podobnú skúsenosť, nejdem rozpisovať:
"Ujo a Vy čo to tu pestujete?"
"Ale to vnuk si tu voľajakuô kiwi nasadil..."
"Ujo a viete, že Vy tu marihuanu máte?"
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

pryja napísal: a odsedel si 3 roky.
Málo, málo, málo :( .....
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Pinhead napísal:
Málo, málo, málo :( .....
Idealne by bolo 25?
Korag
Professional
Professional

pryja napísal:uhorku, papriku, rajciny... :cookies:
Poznam jedneho typka, co pestoval v kute na zahrade a odsedel si 3 roky.
O to sa ty neboj, ja to pestujem doma len tak 2 tyzdne, kedy mi ani policajti za to nic neurobia lebo to nema v sebe este THC. a nasledne si to zasadim hlboko do lesa, kde nikto nechodi...poznam takych miest viac. A keby aj nasli tak mi to tam maximalne pokradnu.
BTW Este raz: zbytocne mi tu nespamujjte, ja som zadal temu a jasne som sa vyjadril, nasledky za to uz nerieste to je moja vec>

//autoeditácia príspevku (21 Apr 2011, 20:22)
mr_margera napísal:Sativa - vhodná na outdoor, dorastie do veľkej výšky (aj 5m),samozrejme záleží na genetike, skôr sa jedná o úzku a vysokú rastlinu, ktorá moc nevetví, typické sú úzke listy. Zvyčajne má nižší obsah THC ako indica, spôsobuje skôr energický high, žiadne bomby do hlavy, pohoda..

Indica - vhodná aj na indoor, dorastá do výšky do cca 2m aj bez strihania, husto kríčkatie, tvorí veľa vetiev, masívne listy. Obsah THC je zvyčajne vyšší ako u sativy. Kvety bývajú husto obsypané kryštálmi živice, spôsobuje fyzický high, teda úplný stoned stav :)

a potom sú ešte rôzne krížené vzorky, ktoré obsahujú napr. 75%indica-25%sativa a šľachtia sa preto aby sa pri optimálnej výške rastliny dosiahol čo najlepší výnos a vysoké percento THC.
:)
Je mi to jasne a co tebe osobn, ktore ti viac padne?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

co na tom, ze to nema thc? v momente ked to zasadis do zeme, je to vyroba omamnych a psychotropnych latok. co sa tyka odrody, tak hlavne treba sledovat aka je narocnost na zrucnosti pestovatela a ako sa tomu dari v podobnych klimatickych podmienkach. ked si este v zivote nic nedopestoval, je jedno ci je to sativa alebo indica. a vobec ked vidim ako k tomu pristupujes tak sa na to radsej vyser. moze to byt aj na kraji sveta, ak sa nahodou o tom dozvedia gumy tak si pis, ze si ta pockaju kym si to prides skosit a skor nez budes z lesa von, mas zeliezka na rukach. vela stastia...
Korag
Professional
Professional

ViRuS napísal:co na tom, ze to nema thc? v momente ked to zasadis do zeme, je to vyroba omamnych a psychotropnych latok. co sa tyka odrody, tak hlavne treba sledovat aka je narocnost na zrucnosti pestovatela a ako sa tomu dari v podobnych klimatickych podmienkach. ked si este v zivote nic nedopestoval, je jedno ci je to sativa alebo indica. a vobec ked vidim ako k tomu pristupujes tak sa na to radsej vyser. moze to byt aj na kraji sveta, ak sa nahodou o tom dozvedia gumy tak si pis, ze si ta pockaju kym si to prides skosit a skor nez budes z lesa von, mas zeliezka na rukach. vela stastia...
Prosim ta milion ludi ktorych poznam ktori to tiez pestuju a este sa im nic nestalo, tak mi stale nerad, co sa mi stane, ak hento, ak tamto. Do toho lesa nikto nechodi, nie su tam ziadne cesty a ak by tam aj nahodou fizli boli, tak by som isiel uplne inou stranou, tak to prosim ta uz neries.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Urcite z toho bude brutalny model, pri tolkom prisune slnka, zivin a vody niekde v lese :mrgreen:
Korag
Professional
Professional

moosha to je outdoor co je na tom ze to bude v lese? Navyse to dam do stareho hnoja, kde je tych zivin az az...Slnko tam svieti cely den, takze ani s tym by som nevidel problem.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pozri, outdoor pestovany na Slovensku moze byt bud zly, alebo este horsi. Malokto ma gule na to, aby si ten krik zasadil normalne na dvore, kde sa o to mozes starat 24/7 a rastlina ma vsetko co potrebuje. Vacsina expertov si najde miesto v lese, o ktorom "nikto nevie", posadi tam odrezky od kamarata z dediny a kariera dilera sa zacina :roll:
Korag
Professional
Professional

Mne je to jedno mysli si co chces ale ked budem mat z toho sisky tak ti dam vediet ci je to zle alebo este horsie. Ja nevidim jediny dovod preco by to nemalo byt paradne a ak nebude, tak aspon budem vediet, ze na dalsi rok je zbytocne sa zasa do toho pustat.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Aj ja som raz nasiel take opustene marihuanove pole, kde 'nikto nechodi' , A bolo tam tych krickov neurekom....podla toho ako sa rozrastali usudzujem, ze sa im darilo fajn, ale som laik :P
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Jak tak čítam tak fakt sadenie v lese 10 alebo viac km od mesta alebo osady je to najhoršie..načo to má byť veď z takej veci ani nič nemôžeš mať ...to si radšej dovol založiť jednu skriňu na klúč s tichým ventilátorom a lampou a jedna rastlinka ti tam dá toľko vecí za 3-5 mesiacov ako outdoor v lese za 4 roky!...ak nechceš dealovať tak ti stačí niečo také..a pritom aj obsah THC tam budeš mať lebo smradlavé outdoory dokopy nič v sebe nemajú a môže to byť aj neviem aká odroda ...keď sa o to nestaráš dennodenne tak z toho nič nemôže vyrásť..ale každopadne tak istý ako to tu hráš si nebuď ...takto ako ty to berie každý jeden človek ktorého nakoniec predsa len lapia...čiže v pohode si tu daj aj svoje tel. číslo, adresu, nejaké blízke kontakty čo sú vtom s tebou.. vieš aby ťa mali na muške. :DD len bacha kamarát lebo takým prístupom sa môžeš veľmi rýchlo dostať dakde.....radšej si pekne kúp od nejakých blbých dílerov toľko č osi schopný skonzumovať a nie sadiť a pestovať..!!
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kedze to chces pestovat na Slovensku, tak to spada pod pravidlo 6: http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html a tym padom temu zamykam :)
Zamknuté