Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Každú stredu 5-11 su off údržba 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hotwire
edit: to slo pre Royalflusha
edit: to slo pre Royalflusha
-
Greece Titan
Light Star
Caute. Mám WOTLK 3.3.5a. Chcem mat AJ TBC a tak som si stiahol instaler no ten mi rovno da moznost bud len odinstalovat alebo hrat a ked dam hrat tak sa nic nestane.. som aj premenoval ten priecinok s wotlkom a nic.... ako to mam nainstalovat 
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2011, 20:24)
super tak som to premenoval na "Gejm" co bolo uplne divne slovo ale prve co ma napadlo a islo to instalovat... tak som to instaloval a ked sa mi to po niekolkych hodinach nainstalovalo tak mi to dalo verziu 3.0.1.... akoze velmi ma to udivilo.... co stym?
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2011, 20:24)
super tak som to premenoval na "Gejm" co bolo uplne divne slovo ale prve co ma napadlo a islo to instalovat... tak som to instaloval a ked sa mi to po niekolkych hodinach nainstalovalo tak mi to dalo verziu 3.0.1.... akoze velmi ma to udivilo.... co stym?
Asi si stiahol TBC/Classic čo ti už hneď hodí na 3.0.1, musíš si stiahnuť WoW 2.0.0 Installer.
-
Greece Titan
Light Star
nasiel som na strankach toho servera torrent na uz aj opatchovany ale diks...
World of Warctaft Patches
cavte znova som si po nejakej dobr nainsštaloval wowko ale mam taky problem ma mverziu 3.0.1 8874 a potrebujem ju dostat na 3.3.5a ale neviem najst nikde vsetky patche na enGB verziu tak by som vas poprosil ak mate hodte mi ich sem diky moc. Viem že tu už taká téma je ale neviem to v nej nájsť díky.
neviem ci su poskodene patche ale vzdy ked sa snazim z 3.0.1 8874 dat na 3.0.2 9056 tak mi to vyhodi ze Blizzard Updater was unable to read the file "D:\World of Warcraft\Data\enGB\backup-enGB.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at D:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "Data\enGB\Credits_LK.html", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)
a neviem skratka co dalej s tym neviem najst nikde odpoved ani patche co mi idu uz som to aj preinstaloval a WOW, WOW TBC aj WOW WOTLK mam originalky neposkode a predtym som to v pohode hraval tak nevim no mate nejake napady ? diky
a neviem skratka co dalej s tym neviem najst nikde odpoved ani patche co mi idu uz som to aj preinstaloval a WOW, WOW TBC aj WOW WOTLK mam originalky neposkode a predtym som to v pohode hraval tak nevim no mate nejake napady ? diky
Chcem sa opytat je taky addon ze ak mi zapne napr...instant spell,enchant alebo nieco podobne tak mi to hodi do stredu obrazovky??
PowerAuras tam si nastavíš čo chceš 
-
Permonik1998
Light Star
Re:
bacil napísal:WoW je hra ktora fakt stoji za to. Neoplati sa ti vsak hrat na neoficalnych serveroch. Maximalne tam najdes 200 ludi. Takze je to ako keby si tam bol sam. Na official serveroch moze byt aj 6000 ludi takze najst niekoho na q a instance nie je problem.
Myslim ze su aj dobre Free servery ja osobne hram na tejto a musim povedat ze je to fakt dobry Free server kazdy den nieco okolo 4000 hracov.... Deimos-PvP a Phobos-PvE ....... je to na patchi 3.3.5a .... realmlist : set realmlist http://www.twinstar.cz .....
Stranka : http://twinstar.cz .... Neviem preco ale ja osobne hravam na Phobos-PvE [Player versus Environment] .... mne sa pacia viac PvE ako PvP a BG-ecka
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2011, 22:41)
Korag napísal:hladam nejaky dobry free server, podmienky:
-musi bezat na patchi 3.3.5a
-xp rate a vsetko jak na officu
-pvp
-dobra komunita viac ako 1000 hracov, dobry PC server
Ak mi viete poradit viac takych, budem len rad...doteraz som hral na twinstari ale tam je registracia na deimos(pvp server) uz zamknuta
No tak Presne ako Pre teba vysity server bude ten http://twinstar.cz .... xp rate je bllizlike server bezi na 3.3.5a a ked sa budes registrovat tak si zvol svet Deimos to je PvP
Kde najdem nejaky addon, ktory mi zmeni UI? Dik 
-
adr0z
Zablokovaný
Myslím , že na curse.com je ich požehnane vela
Inak , ja odporúčam hrať na verzii 2.4.3 TBC , je to asi najlepší patch čo sa wow týka .. nejde o eq , ale o skill , je tam najvačší class balance z celého wow .. nie ako wotlk , že si spravíš macro , máš eq a spammuješ macro a čakáš na crit , na 2.4.3 to chce trochu brainu .. [odporúčam deffender alebo ArenaTournament]
-
Janio
Zablokovaný
Korag odporúčam Anthoriu...
BTW - adr0z úplne súhlasím WoTLK a vôbec Cata je úplne o ničom... Mám eqip tak bum bum trepem jedná radosť. Lenže na TBC už nehraje veľa ľúdí a ja čo mám 80ky už by som znovu neexpil
(Teda určite nie na low servery )
BTW - adr0z úplne súhlasím WoTLK a vôbec Cata je úplne o ničom... Mám eqip tak bum bum trepem jedná radosť. Lenže na TBC už nehraje veľa ľúdí a ja čo mám 80ky už by som znovu neexpil
-
adr0z
Zablokovaný
Na TBC hrá pomerne málo ludí , ale tak parťáka na 2v2 aj 3v3 si nájdeš bez problémov , a ani 5/5 s4 nieje problém dať ..
Ahojte
Neviem, či sa tu už tento problém riešil, ale bolo by asi hlúpe to hľadať na toľkých stranách. K veci. S kamarátom sme sa rozhodli, že začneme spolu hrať WoW WotLK. Stiahol som teda US verziu WoW, WoW BC a WoW WotLK. Nainštaloval som hry v rovnakom poradí, stiahol US patche až do verzie 3.3.5a (12340), keďže na tejto verzii beží server, kde chceme hrať. Pre správnosť všetky patche vypíšem:
3.2.0
3.2.0 (10192) -> 3.3.0 (10958)
3.3.0 (10958) -> 3.3.0 (11159)
3.3.0 (11159) -> 3.3.2 (11403)
3.3.2 (11403) -> 3.3.3 (11685)
3.3.3 (11685) -> 3.3.3a (11723)
3.3.3a (11723) -> 3.3.5 (12213)
3.3.5 (12213) -> 3.3.5a (12340)
Po nainštalovaní som upravil realmlist, spustil hru cez Wow.exe, prihlásil sa a vypísalo mi to túto chybu:
Hru som odinštaloval a ešte raz skúsil všetko odznova, no chyba zostala. Pozeral som aj na nete, ale žiadne riešenie som nenašiel. Väčšinou radia spustiť hru cez Launcher, lenže keď ho spustím, tak to začne ťahať ten update 4.x.x.
Nevie niekto ako vyriešiť tento problém?
Neviem, či sa tu už tento problém riešil, ale bolo by asi hlúpe to hľadať na toľkých stranách. K veci. S kamarátom sme sa rozhodli, že začneme spolu hrať WoW WotLK. Stiahol som teda US verziu WoW, WoW BC a WoW WotLK. Nainštaloval som hry v rovnakom poradí, stiahol US patche až do verzie 3.3.5a (12340), keďže na tejto verzii beží server, kde chceme hrať. Pre správnosť všetky patche vypíšem:
3.2.0
3.2.0 (10192) -> 3.3.0 (10958)
3.3.0 (10958) -> 3.3.0 (11159)
3.3.0 (11159) -> 3.3.2 (11403)
3.3.2 (11403) -> 3.3.3 (11685)
3.3.3 (11685) -> 3.3.3a (11723)
3.3.3a (11723) -> 3.3.5 (12213)
3.3.5 (12213) -> 3.3.5a (12340)
Po nainštalovaní som upravil realmlist, spustil hru cez Wow.exe, prihlásil sa a vypísalo mi to túto chybu:
Po kliknutí na Restart sa hra vypne, otvorí sa Update okno a začne sťahovať update na 4.0.0.12911. Keď som chcel skúsiť ešte raz nainštalovať posledný patch, vypísalo túto chybu:Patch Required
Press the restart button below to exit World of Warcraft and download the patch.
Zaujímavé na tom je, že kamarát má presne tú istú verziu hry, aj patche, keďže sme to sťahovali z rovnakých linkov a jemu to ide všetko bez problémov.This update does not need to be applied. It requires version 3.3.5.12213 of "WoW.exe", but you already have version 3.3.5.12340.
Hru som odinštaloval a ešte raz skúsil všetko odznova, no chyba zostala. Pozeral som aj na nete, ale žiadne riešenie som nenašiel. Väčšinou radia spustiť hru cez Launcher, lenže keď ho spustím, tak to začne ťahať ten update 4.x.x.
Nevie niekto ako vyriešiť tento problém?
Neinštaloval si náhodou aj tento Patch WoW-3.3.5.12213-to-3.3.5.12340-enUS? Ak hej, skús to ešte raz reinstall a už neinštaluj ten patch, zastav sa na Wow (x.x.x)-to-3.3.5.12213.
Inštaloval, lebo server ide na tej verzii. Keď nainštalujem len 3.3.5 (12213) tak mi to pôjde?
-
Permonik1998
Light Star
prosim vas poradte mi... nainstaloval som si wow Battle chest a ked sa mi to doinstaluje tak mi stale spusti cataclysm.... cital som o tom ze downpatch je tazko zohnat takze asi by som mal prerusit autoinstalaciu Launcher.exe a namiesto toho vlastnorucne postahovat ptache a instalovat nee?
rados915: Skús sa ešte lognúť cez Acc tvojho kamaráta. (Možno máš v ACC Manager nastavený zlý Datadisk)