Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa wladas »

jin napísal: javatar: stále v chlade.
ale nevysvetlil si dovod tohto konania...na uskladnenie to logiku ma ale na nasakovanie elementu? pochybujem
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mne melasa pretečie na tesnenie aj cez vortex a potom sa tá korunka trocha hýbe :/ asi moc nakladám :D wladas na phunneli sa ti nestalo ešte žeby ti pretiekla melasa?
wladas
Redeemer
Redeemer

na phunely je to nerealne ;)
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

javatar napísal:Ja som u nich urobil objednavku vcera ale stale tam mam status ze vytvorena - treba ju neakym sposobom potvrdit?
nie, nepamätám sa, že by som dodatočne ešte niečo potvrdzoval , po vytvorení obejdnávky som sa už o nič nestaral :) len som kukol na mail, kde som mal číslo objednávky a cenu ,
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tak jo... vortexy kupene, elements tiez - vecer zarobim... shiazo ma caka v brne... tesim :-)
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

takže..dneska som to skúšal fajčiť Shiazo s 2ma bambusákmi a...hm...dym bol síce o niečo výraznejší ale začal nehorázne štipať...som si myslel že mi zhorí hrdlo...
wladas
Redeemer
Redeemer

nedotykali sa ti kamene alobalu?
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

vieš čo ,snažil som sa to naložiť tak, aby sa nedotýkali ..ale možno na niektorých miestach áno
Merco_
Professional
Professional

Takže záhada vyriešená :)
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

jj vyzerá to tak :) dneska som nakladal ale už tak pomenej a v poho :) neškriabalo to :P som rád :)
Merco_
Professional
Professional

Jop treba len skúšať. Ach ešte 7 dní a skúšam Sex on the beach :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Sorry, ze vam skacem do debaty :)
Co staci takemu beznemu nevyznajucemu sa cloveku na zaciatok si kupit? Aku fajku odporucate a tabak? Fajcit som fajcil, ale chcel by som si aj pre seba nejaku kupit, no v tomto sa moc nevyznam. Cenovo okolo 30-40eur
Vopred dik ;)
Maki
Darca
Darca

soviet: http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... cts_id=354 - nic nou nepokazis... sam idem nieco podobne v lete kupit ako druhu faju ... co sa tabaku tyka... Al Fakher ako zlata stredna cesta... prichute uz zalezia od teba... k tomu kokosove alebo bambusove uhliky..
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

jin k tvojej hadici(sheecool...) bude pasovať na aladina ? ak treba tesnenie ine povedz.. citni dole preco
TeXnoFile ja by som skorej na uhlik tipol, predsa shiazo nieje tabak teda by sa nemal pripalovat - mozno melasa nehadam sa
wladas ok dajme tomu kupim si namiesto vortexu phunell no vsetky su KAYA ja mam aladin bude sediet ? ak nie neake tesnenia ci to mam rovno vzdat(teda zahodit aladina a kupit KAYu neaku)...
k tesneniam minule som si kupoval v jednej cajovni tesnenia komplet vsetky povedal som mu ukazal na aku vodnu potrebujem.. trafil len jedno a to akurat pod korunku na vazu trafil väčšie a na hadicu menšie tomu sa hovori personál
jin,wladas ja len ci to mate odskusane
ešte sa vyjadím k závislosti... niekto to tu uz vystihol je to o ludoch - kamaratoch co su s tebou... ja mam mojho aladina doma vyumyvaneho vystaveneho jednine je ze sa nanho sem-tam usmejem(zamerne som pouzil zivotne- naňho a nie naň- sak aladin sa rata do rodiny)najradsej by som mu dokupil surodenca mozno spominanu sestricku KAYu alebo mladsieho brata z radu evolution .. niesu VF ked uz sa donich investuje nadherne ??? kupim shiazo a elements uhliky doteraz som frcal na RZU (je to pohodlne nemozem zato..)a korunku(pockam si na vyjadrenie..)casom novu hadicu a neaky tryskovy... neviem pochopit ludi co si kupuju vodne za par eur fajcia to bez realneho pozitku ja si radsej vodnu nedam nez budem tahat sam ,RZU este neaky neidentifikovatelny tabak cez gumou smrdiacu 13cm vysoku vodnu - to uz je nabeh na chorobu z VF .... vodnu som tento rok fajcil 7x to hovori za vsetko - aj to som ich vsetky mal v priebehu 24h ked som bol pozret kamaratov...
Maki
Darca
Darca

mico: chaotickejsi prispevok sa nedal napisat?

co sa tyka tesneni a tak... aladin mava to iste tesnenie aj na korunku aj na hadicu... oboje tenke, pretoze vrchy byvaju hrube a rovnako aj konce originalnych aladin hadic... pokial mas tensiu koncovku hadice, tak jednoducho kupis hrubsie tesnenie - ako ma kobra... rovnako napriklad na vortex potrebujes hrubsie tesnenie - z mod bowlu - aladinacke tenke priesvitne nebude stacit(alebo mozes skusit dat na seba 2 - na zahranicnych forach som cital aj taku alternativu, nakolko je ale pouzitelna ti z vlastnej skusenosti nepoviem)... rozhodne to nevzdavaj a nekupuj kaya faju len preto, ze ti nesedi korunka - vzdy sa to da riesit vlhkou servitkou a dokupenim prislusneho tesnenia... ...
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

Maki sorrac ale v tuto hodinu maximalny vykon(nehovorim otom ze je po velkej noci-pondelku )...moj aladin urcite nema tie iste tesnenia aj ked velky rozdiel nieje ja by som aj tak najradsej kupil od zakladu vsetko nove a nemusel sa stym srat.. uz mam dost ze mi stratili originalne tesnenie na hadicu.. teraz riesim dvoma..
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

neviete mi napisat ci tato hadica bude pasovat na VF aladin?
http://www.sultana.sk/e-shop/28-prislue ... ierna.html

//viem ze sa to da vyriesit tesnenim ale nechcem to tak riesit, radsej chcem hadicu ktora bude pasovat s obycajnym tesnenim na aladinku, aby som mal istotu ze to bude tesnit dobre
wladas
Redeemer
Redeemer

co sa tyka tesneni tak ja mam oblubene od znacky Mya a nepouzivam ich len na Mya fajke ale aj na TopMarku
tesnenie je z ovela kvalitnejsieho materialu nez aladinske tesnenie, ktore mi pripada ako nieco medzi gumou a umelou hmotou
Mya tesnenie je cisto z gumy.

Ine tesnenia na korunku nepouzivam. Teda este mod samozrejme. To Mya tesnenie padne na phunnel ako rit na serbel len ho tazko zozenies.
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

hmmm možno trošku OT ale onedlho mi príde Shiazo kokos a Shiazo Broskyňa, tak ak chcete môžem tu opäť hodiť review =)

ešte ak si pamätám tak sa tu diskutovalo že ktoré uhlíky sú lepšie či bambusové alebo kokosové. No mám oba a môžem povedať, že u mňa jednoznačne vyhrávajú kokosáky. Síce sa rozpaľujú o niečo dlhšie ako bambusáky ale sú menej trúsivé, kôli tvaru vydržia horieť omnoho dlhšie, prídu mi rošku výhrevnejšie a hlavne aj keď niesú dokonale rozpalené nemajú takmer žiadnu príchuť. Bambusáky pokiaľ nie sú úplne perfektne nažhavené , majú taký hnusný dechtový podtón v chuti z ktorého ma vždy rozbolí hlava. (viem že sa tu asi opäť rozpúta búrlivá debata a všetci ktorým vyhovujú bambusáky ma začnú kameňovať ale i tak by som odporúčil kokosáky )
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

no, objednal som shiazo čerešňu, vortex, tarbuš a "zopár" bambusákov, doteraz sme fičali len na samorozpalovacích tak potom možem pridať nejaké to review
Napísať odpoveď