Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Zatiaľ je 7:2 pre Sullivana a dnes sa dohráva o cca. 14:30
Z dnešnej ponuky je ťažko vyberať...ale tak aspon ten Manchester 
Dnes som urobil malú výnimku, stavil som na futbal a podľa svojho pocitu.....Trnava - Slovan 2:3 (0:3)
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... OB0ulyY%3D
btw. mal som smolu, že som nestavil skôr, keď bol kurz ešte 2,45 - to ma obralo o 5 eur zisku
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... OB0ulyY%3D
btw. mal som smolu, že som nestavil skôr, keď bol kurz ešte 2,45 - to ma obralo o 5 eur zisku
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak to chce odvahu tipnut na slovensky futbal 
Tak Slovan je Slovan - peniaze, aké dostávajú hráči si musia zaslúžiť, vrátil sa im do obrany Dosoudil, Trnava od začiatku jarnej časti má problémy so zraneniami...
///Eisbaren ma pokúšal, až som neodolal.....
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... giJ7znQ%3D
///Eisbaren ma pokúšal, až som neodolal.....
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... giJ7znQ%3D
-
Betarik
Professional
jose mas na dnes nejaky tip ? 
betclic
Cawko chcem sa spitat o tu akciu ze vlozite 20e a ak prehrate tak vam ich vratia mozem podat na 1 tiket viac ako 1 zapas !
Cawko chcem sa spitat o tu akciu ze vlozite 20e a ak prehrate tak vam ich vratia mozem podat na 1 tiket viac ako 1 zapas !
-
chipp12
Light Star
no tak som po dlhom case aj ja skusil nejakych strelcov z NBA dat snad sa podari ..http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... FTw%2B8%3D
Ach ja mám ale šťastie podám si na Real pekná výhra a oni vyhrajú až po predĺžení.
Dnes to risknem s Bostonom a LAK.
Vancouver vedie v sérii 3:1 a to znamená, že dnes môže štvrťfinále ukončiť.
Bude to mať ale veľmi ťažké, pretože Chicago sa v minulom zapase konečne
chytilo a dnes bude určite bojovať.
Vancouver má určite veľkú motiváciu, pretože vlani ich práve
Chicago vyradilo v semifinále, keď prehrali 4:2 na zápasy.
8/10
Moj tip: 1
Bude to mať ale veľmi ťažké, pretože Chicago sa v minulom zapase konečne
chytilo a dnes bude určite bojovať.
Vancouver má určite veľkú motiváciu, pretože vlani ich práve
Chicago vyradilo v semifinále, keď prehrali 4:2 na zápasy.
8/10
Moj tip: 1
Dzuri - doplním ťa 
Ak Vancouer nechce hrať 7 zápasov so Chicagom, kde už viedlo 3-0, tak dnes musí bezpodmienečne vyhrať, ale tie tri víťazstva, ktoré Vancouer dosiahol boli veľmi tesne, a to nielen čo sa výsledku týka ale aj počtu striel, priebehu hry a Vancouer držal nad vodou Roberto Luongo...v poslednom zápase ho Chicago zlomilo a vyhnali inak skvelého Luonga z brány, Chicagu sa vrátili zranení hráči - Bolland, Byckell...s najväčšou pravdepodobnosťou sa dnes do zostavy vráti aj Brent Seabrook...takže kvalita Chicaga bude vyššia. Mne osobne príde kurz 1,85 na Vancouer trochu nízky, pretože to ľahký zápas rozhodne nebude. Mne osobne sa páči ponuka na Ryana Keslera (kurz 3), ktorý zatiaľ v play-off strelecký mlčí, ak dnes náhodou Vancouer postúpi, tak rozhodne by sa mal strelecky prebudiť, pretože bez jeho golov, to Sedinovci len tak neutiahnu. Aby som to zhrnul, Chicago po poslednom zápase ukázalo, že ma tri kvalitné lajny, ktore pôsobia vyrovnanešie ako útoky Vancoueru, kde všetko stojí a pada na brankárovi a na dvojčatách. Favorit je jasný, ale....
Ak Vancouer nechce hrať 7 zápasov so Chicagom, kde už viedlo 3-0, tak dnes musí bezpodmienečne vyhrať, ale tie tri víťazstva, ktoré Vancouer dosiahol boli veľmi tesne, a to nielen čo sa výsledku týka ale aj počtu striel, priebehu hry a Vancouer držal nad vodou Roberto Luongo...v poslednom zápase ho Chicago zlomilo a vyhnali inak skvelého Luonga z brány, Chicagu sa vrátili zranení hráči - Bolland, Byckell...s najväčšou pravdepodobnosťou sa dnes do zostavy vráti aj Brent Seabrook...takže kvalita Chicaga bude vyššia. Mne osobne príde kurz 1,85 na Vancouer trochu nízky, pretože to ľahký zápas rozhodne nebude. Mne osobne sa páči ponuka na Ryana Keslera (kurz 3), ktorý zatiaľ v play-off strelecký mlčí, ak dnes náhodou Vancouer postúpi, tak rozhodne by sa mal strelecky prebudiť, pretože bez jeho golov, to Sedinovci len tak neutiahnu. Aby som to zhrnul, Chicago po poslednom zápase ukázalo, že ma tri kvalitné lajny, ktore pôsobia vyrovnanešie ako útoky Vancoueru, kde všetko stojí a pada na brankárovi a na dvojčatách. Favorit je jasný, ale....
Dnes dávam handicap -4.5 na Miami Heat vs. Philadelphia 76ers. V poslednom zápase strieľali Sixers strašne a myslím si, že aj napriek tomu, že dnes hrajú doma, Heat zápas bez problémov vyhrajú. Navyše by D-Wade mal byť už 100% - ne fit a nemali by ho trápiť migrény. Bosh konečne začal podávať kvalitné výkony, takže očakávam, že hviezdna trojka zápas ovládne.
Tak a preto je pre mňa NHL vždy lotéria. Kto by včera čakal, že Chicago sa takto vzchopí. Inak gratulujem Mariánovi (2+1) konečne mu to tam padlo. 
-
guess.whoo
Redeemer
ej veru, 20e v prdeli 
ja to dnes dam na buffalo, nashville, tampa a nyr
a povedz mi kde stavis ?:D
Zákon č. 171/2005 ďalšia zbytočnosť. 
konplex: zajtra od 00:00:01 môžem stavkovat ?
Tomas0100
vsak zahranicne stavkove sa tym nemusia riadit. nie kazdy ma ucet v nike alebo fortune
vsak zahranicne stavkove sa tym nemusia riadit. nie kazdy ma ucet v nike alebo fortune
Presne tak, to len Slovensko je výnimka. Zahraničné v pohode idú.