hlava valcov
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hlava valcov
Nazdar, planujem si vymenit tesnenie pod hlavou, samozrejme ju dat aj na vybrus
a zaujima ma, ci sa da brusit zlozena hlava prave v mieste kde su oba ventily zavrete, alebo ju treba komplet rozobrat
ked ju treba komplet rozobrat, je mozne, ze clovek ktory to brusi mi ju aj rozoberie a nasledne zlozi ?
rozobral by som si ju i sam, ale nemam doma stahovak na pruziny, nastelovat vole ventilov potom uz zvladnem, pliesky si mam kde pozicat
jedna sa o motor 1.6e z R Meganu, je to ohc s vahadlami
konkretne mi odporucali p. Mraza z Dubravky v BA, alebo nejaku firmu na kopcanoch Bruko...
nahodou ak niekto robil nieco podobne, uvitam rady a podobne (aj by som danym osobam zavolal a popytal sa, ale su sviatky)
vdaka
a zaujima ma, ci sa da brusit zlozena hlava prave v mieste kde su oba ventily zavrete, alebo ju treba komplet rozobrat
ked ju treba komplet rozobrat, je mozne, ze clovek ktory to brusi mi ju aj rozoberie a nasledne zlozi ?
rozobral by som si ju i sam, ale nemam doma stahovak na pruziny, nastelovat vole ventilov potom uz zvladnem, pliesky si mam kde pozicat
jedna sa o motor 1.6e z R Meganu, je to ohc s vahadlami
konkretne mi odporucali p. Mraza z Dubravky v BA, alebo nejaku firmu na kopcanoch Bruko...
nahodou ak niekto robil nieco podobne, uvitam rady a podobne (aj by som danym osobam zavolal a popytal sa, ale su sviatky)
vdaka
Re: hlava valcov
vacsina tychto firiem robi aj komplet generalky motorov takze myslim, ze so zlozenim rozvodov problem nebude, a ked ti to uz budu skladat mozu spravit aj ventilovu volu, nemyslim, ze to bude, pri vybruse, draha zalezitost
-
Mrk
Professional
zlozenie konkretne hlavy
rozvody si dam sam
predstavujem si to nejak takto, zhodim si doma rozvody, odpojim vsetko od hlavy a donesem poskladanu hlavu niekam, kde mi ju rozoberu, vybrusia a zlozia dokopy a ja len doma nahodim nove tesnenie pod hlavu, nahodim hlavu, rozvody, ostatne tesnenia, nahodim vsetky veci spat na hlavu a dam nove naplne
kazdopadne dik, po sviatkoch tam cinknem a pozistujem viac
edit: ok v poho
predstavujem si to nejak takto, zhodim si doma rozvody, odpojim vsetko od hlavy a donesem poskladanu hlavu niekam, kde mi ju rozoberu, vybrusia a zlozia dokopy a ja len doma nahodim nove tesnenie pod hlavu, nahodim hlavu, rozvody, ostatne tesnenia, nahodim vsetky veci spat na hlavu a dam nove naplne
kazdopadne dik, po sviatkoch tam cinknem a pozistujem viac
edit: ok v poho
sry, zle som sa vyjadril, rozvodmi som myslel ventily, vacku a vsetko okolo 
-
Suffel
Guru
Ak ti nerobi problem to priniest do NR viem ti odporucit jedneho znameho ktory ti to bez problemov spravi presne tak ako to chces ty.. teda ty ju len zhodis komplet celu prinesies k nemu a on ti ju na komplet rozobere aj posklada, samozrejme ze aj prebrusi.. Robi to uz par rokov a chodia za nim ludia z celeho zapadneho slovenska.. nam robil uz par hlav a zatial velka spokojnost.. tak ak mas zaujem nieje problem sa dohodnut mozem ti dat na neho kontak pripadne sa ho aj opytat co ta to bude stat..
-
Mrk
Professional
ak a to da spravit kvazi na pockanie (tj co ja vim do 2hodin) tak mozem zvazit aj tuto moznost
-
Suffel
Guru
tak toto ti fakt neviem povedat.. len mava dost roboty takze na pockanie asi nerobi.. ale ak by si mal zaujem mozem zistit.. a chces aj menit ventili alebo len prebrusit a poskladat?
-
Mrk
Professional
kedtak len prebrusit sedla, menit urcite nie a este vybrus hlavy
-
Hellboy248
Guru wannabe
Mrk: p. Mraz z Dubravky ma nejaky servis, alebo to robi sam "podomacky" ?
-
Mrk
Professional
popravde neviem, to mi len na klube odporucili, vraj to je nejaky sustruznik