tomexx napísal:
Nj, ale pre masoveho uzivatela je podstatne to ako obrazok vypada a nezaujima ho proces ci technika tvorby. Mne sa blazerov avatar vcelku paci...
lol pre beznu lamu je to jedno
ten obrazok nevypoveda o nicom, rovnako ako moj avatar, co je v rebricku od 1 - 10 v -10 ale blazerov uff
akoze awatar bol cool napr avengingov co mu robil restorator
lammer napísal:
lol pre beznu lamu je to jedno
ten obrazok nevypoveda o nicom, rovnako ako moj avatar, co je v rebricku od 1 - 10 v -10 ale blazerov uff
akoze awatar bol cool napr avengingov co mu robil restorator
OK, uz sa mi nechce hadat. Ja som tiez grafik ale taktiez mam na toto svoj nazor, takze end...
tomexx napísal:
Nj, ale pre masoveho uzivatela je podstatne to ako obrazok vypada a nezaujima ho proces ci technika tvorby. Mne sa blazerov avatar vcelku paci...
Tomexx: Dik...
Lammer: Som lama... a na to, ze som lama som hrdy!
Bez ohľadu na to, či je človek Joshua Davis alebo niekoľko úrovní pod ním, môže vyjadriť svoj názor na hocijakú vec... A buď si názory/pripomienky vezmem k srdcu, alebo na to seriem (ale v tom prípade si predsa nedávam verejne hodnotiť tvorbu, nie?!)
Hlavne nechápem význam vychvaľovania "divných" prác - tu predsa nejde o (ne-)slušnosť...
Lulka napísal:Bez ohľadu na to, či je človek Joshua Davis alebo niekoľko úrovní pod ním, môže vyjadriť svoj názor na hocijakú vec... A buď si názory/pripomienky vezmem k srdcu, alebo na to seriem (ale v tom prípade si predsa nedávam verejne hodnotiť tvorbu, nie?!)
Hlavne nechápem význam vychvaľovania "divných" prác - tu predsa nejde o (ne-)slušnosť...
hh momentlane som nepochopil co si presne chcela povedat, len tu par ludi kritizuje niekoho pracu, ked ich praca je absolutne o nicom
Ja nekritizujem!!! Ja som len povedal svoj nazor... a stale som ho nezmenil... podla mna to neni praca s ktorou sa da prezentovat. Ok, chapem je to PRVY vytvor, ale nezda sa mi to normalne. Ved to tu teraz budem davat svoje prve vytvory v kazdom grafickom programe (ci uz 3d, alebo 2d) a budem cakat, ako to vsetkych zaujima? Asi nie...
blazer napísal:Ja nekritizujem!!! Ja som len povedal svoj nazor... a stale som ho nezmenil... podla mna to neni praca s ktorou sa da prezentovat. Ok, chapem je to PRVY vytvor, ale nezda sa mi to normalne. Ved to tu teraz budem davat svoje prve vytvory v kazdom grafickom programe (ci uz 3d, alebo 2d) a budem cakat, ako to vsetkych zaujima? Asi nie...
tot vse
chcel sa pochvalit s prvou vecou. ked cloveka odradis na zaciatku, tak ho to poznaci a mozno prestane a preto to nerobim ale lama jak ty to asi tako pochopi
ten obrazok je nic len nahodne pokombinovane sucasti photoshopu. je pekne ze sa tesi z toho obrazku, ale ako by si napr reagoval keby som tu dal skript "hello world" v php, s nazvom Moj prvy vytvor v php. tak by si ma zrusil az strach...
mastermind napísal:ten obrazok je nic len nahodne pokombinovane sucasti photoshopu. je pekne ze sa tesi z toho obrazku, ale ako by si napr reagoval keby som tu dal skript "hello world" v php, s nazvom Moj prvy vytvor v php. tak by si ma zrusil az strach...
ne povedal by som ze pekne zacinas (aj ked teba by som poslal )
chcel sa pochvalit s prvou vecou. ked cloveka odradis na zaciatku, tak ho to poznaci a mozno prestane a preto to nerobim ale lama jak ty to asi tako pochopi