toto som zažil aj ja na svojom Fortrone 500w...pri hraní hry som zacítil štiplavý gumový smrad a tak som pc radšej hned vypol...išiel som hned po zdroji a po odkušaní (teda spojením natvrdo dvoch pinov) išiel v poho a aj namerané hodnoty boli o.k. Ked som ho namontoval naspeť do pc, tak zasa smrad.. tak som ho nakoniec rozobral a pod cievkov som našiel "prasknutú a vytečenú" jednu súčiastku, takú modru kocku s popisom F 2.2K 100V. skočil do jednej predajne, tam mi ju dali a zdroj fachal v pohode...(pre istotu som ho už ale vymenil )
ps: ak budete chcieť tak ju odfotim hodim sem....
madonn, na to si ako prišiel. vždy som doteraz štartoval zdroje prepojením PSON a GND (piny 13 a 14)
PWR_OK = pin kde zdroj hlási stav DC úrovní.
Máš pravdu. Teraz som si to overil na internete a je to tak. Myslel som to takto: PS-ON zapína zdroj a keď PW-OK vyšle signál, že je všetko OK (teda že je "zapojený pin" 8 ), tak zdroj sa zapne. Mal som si to pred tým ako som to napísal overiť. Dík za upozornenie, .
Mas v tom chaos.
Zdroj sa zapne pri prepojeni PS_ON a GND.Nic viac nie je potrebne.
PWR_OK je signal,ktory generuje zdroj pre MB-v pripade,ze je vyska napetia v pozadovanom rozsahu.Pokial by bola mimo,MB sa nezapne.