Orange Boston navigacia
Orange Boston navigacia
Mal by som ešte problém s navigáciou alebo lepšie povedané chcem si spustiť mapy ktoré mam v mobile a vypisuje mi to že to požiadava internetové pripojenie na mobile a to ja nemám a tak by som chcel vedieť či sa to dá spustiť aj bez toho pripojenia a ak áno tak ako jednoducho chcem si otvoriť google maps bez pripojenia čiže offline lebo videl som niekde google maps 5 3D offline a vraj to podporuje aj môj mobil. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Orange Boston navigacia
tak keď vieš že taká aplikácia nejaká existuje, tak si ju skús stiahnúť a uvidíš či ide. Tie štandardné mapy čo tam máš potrebujú internetové pripojenie. Ak chceš gps čisto cez gps a nie cez internet, tak si stiahni napríklad sygic alebo iný softvér. Niekde tu bola téma o navigáciach pre symbian
takže :
1. už som si takú aplikáciu stiahol a nič stále mi vypisuje to isté že to chce internet
2. sygic som si už tiež stiahol a tiež to pýtalo internet hoci neviem prečo
3. nemám symbian ale android
1. už som si takú aplikáciu stiahol a nič stále mi vypisuje to isté že to chce internet
2. sygic som si už tiež stiahol a tiež to pýtalo internet hoci neviem prečo
3. nemám symbian ale android
-
audiotrack
VIP
ten symbian bol pochopiteľne iba preklep, jasné že som chcel napísať android
Takže ešte raz: niekde sa tu navigácie pre android riešili. A neviem teda prečo ti pýta pripojenie na net, mne sygic funguje v pohode bez pripojenia. Zapnem iba gps, a už fičí. Slovenská a česká mapa, ostatné nemám.
no ten sygic aký máš ty ten som už hľadal a nič nemôžeš mi sem hodiť link aj s mapou slovenska na stiahnutie ? nainštalovať to už viem
-
audiotrack
VIP
nemôžem, lebo by šlo o warez a ten tu nešírime. Musíš si ho nájsť sám