How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Veľká škoda, že sa na tom tvorcovia chcú nahrabať a nevedia, kedy dosť.
Nevravím, že je posledné série sú vyslovene nuda, dá sa na t to stále pozerať. Ale vtípky sú už ohraté, z charakterov je vyžmýkané, čo sa dalo (dokonca aj z Barneyho). Teraz je presne ten čas, kedy tam mali šupnúť matku a ukončiť to. A nie ešte dve série minimálne.
Kym HIMYM skonci tak Robin popretahuje aj Ted aj Barney..budez toho BeverlyHills
Ved oni ju uz popretahovali 
V serialoch sa pretahuje dvakrat - z vasne a z nostalgie.
-
Thrash/Death
Star
Robin dá nakoniec aj Marschallovi 
Uz by Ted mohol konecne stretnut svoju zenu, nakrutit 5-10 casti ako spolu ziju, zoberu sa atd. a ukocit to. Aby sa serial zapisal ako "velmi dobry" (v najlepsom treba prestat - teda v nejakej 6 serii) a vymysliet nieco nove.
...lenze, ako sa to tu uz viackrat spominalo, maju podpisanu zmluvu na 8. seriu... 
Spoiler
no podľa krátkych oznamov od CBS to vyzerá, že na konci sezóny sa Ted rozíde so Zoey a na svadbe (Punchyho?) stretne konečne matku a takisto sa stane niečo medzi Barneym a Robin (prekazené Norou?)
TED MAKES AN IMPORTANT DECISION THAT ULTIMATELY AFFECTS HIS RELATIONSHIP WITH ZOEY, ON "HOW I MET YOUR MOTHER," MONDAY, MAY 9"
"TED IS CALLED IN TO PERFORM HIS BEST MAN DUTIES AT A VERY IMPORTANT WEDDING, AND ROBIN AND BARNEY BOND WHILE INTERVENING IN TED'S RELATIONSHIP, ON THE SIXTH SEASON FINALE OF "HOW I MET YOUR MOTHER," MONDAY, MAY 16"
TED MAKES AN IMPORTANT DECISION THAT ULTIMATELY AFFECTS HIS RELATIONSHIP WITH ZOEY, ON "HOW I MET YOUR MOTHER," MONDAY, MAY 9"
"TED IS CALLED IN TO PERFORM HIS BEST MAN DUTIES AT A VERY IMPORTANT WEDDING, AND ROBIN AND BARNEY BOND WHILE INTERVENING IN TED'S RELATIONSHIP, ON THE SIXTH SEASON FINALE OF "HOW I MET YOUR MOTHER," MONDAY, MAY 16"
ako inak - - to zariadilo
dneska podareny diel nahodou.... a konecne sa objavila CockerMouse zase
:D
konecne dobra zabavna cast. Alkohol to vzdy zachrani
)
No toto bola dobra cast
nasmial som sa dost.
konecne diel ktory stal za pozretie
Robin a lilly na konci kua mat take stavy z absinthu

Robin a lilly na konci kua mat take stavy z absinthu
How I met your mother [spoilers]
Tedov beatbox, tak som sa nenasmial uz dlho
Spoiler
Tak opat tu mame posun v deji
Diel bol trochu vaznejsi, ale pacilo sa mi to a bolo to urcite lepsie ako keby tam tlacili nejake vtipy nasilu. Teraz zacinam byt zvedavy na zaver serie 
I hope I used the right screws
:D:D inak diel celkom fajn... veď už bolo načase aby sa to pohlo... séria končí o chvíľu
super cast, pre mna 2. najlepsia po Blitzgiving 
SUper cast
Som rychly ako lesny ..... strom? 
-
Space5800
Medium Professional
Musim sa pridať, parádna epizóda. Od smiechu som síce nevybuchol, ale fakt ma to bavilo pozerať 
Parádna časť tá 23. Po dlhej dobe ma chytila a bavila ma celý čas. Koniec sa blíži tak finišujú, škoda že si nedržala také tempo celá séria 
Konečne sa mi scény nezdali prehrávané a tak neprirodzene trápne. Po dlhom čase epizóda, ktorej nemám veľmi čo vytknúť.