webhosting

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
qkx
Amateur
Amateur

webhosting

Príspevok od používateľa qkx »

Ahojte, hladam nejaky webhosting pre moje stranky, ale tak jednoduche to nie je. Uz som dake 1-2 popozeral a preskusal, ale radsej nez takto skusat donekonecna sa radsej priamo spytam.

Takze co hladam - v prvom rade by to malo byt zadarmo - na nejakom obmedzeni miesta a pod. mi az tak nezalezi, urcite tam nebudem mat ziadne velke subory, max obrazky. Staci aj do 50-100mb priestor.

Hlavna poziadavka ale je, aby ma to nijako ako uzivatela neobmedzovalo - stranky si viem spravit aj sam, koniec koncov uz ich aj mam hotove davnejsie, takze nepotrebujem ziadne wysiwyg editory, predpripravene vzhlady, sablony a neviem co. Proste chcem si vsetko spravit po svojom ako ja chcem. Takze keby to fungovalo pekne jednoducho ako ze mam web u mna na disku, uploadnem vsetky subory (klasika - dake to html+css+daky javascript) a to je vsetko.

A este ak by to nahodou podporovalo aj jsp, bolo by to super. Ale viem sa zaobist aj bez toho...PHP neviem robit, a ani nemienim zacat, takze to tiez nie je podmienka.

dik za rady
propernex
Medium Star
Medium Star

Re: webhosting

Príspevok od používateľa propernex »

tak tvoje požiadavky spĺňa každý freehosting, ja odporúčam www.profitux.cz
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

všetky hostingy sú na jedno kopyto....zadarmo ti to dlho nevydrží bude to pomalé a ináč čo vlastne chceš na tej stránke mať?..osobná stránka alebo niečo komerčné?? ...aj tak zadara ti to vydrží niekde mesiac niekde ani nie mesiac a ak to chces mat len pre seba tak myslím že napr aj hosting hostuj.cz ti postačí...pre tvoje účely vyhovujú všetky tak stačí si len do googla napísať webhosting zadarmo alebo free webhosting
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ak to nechceš na verejnú propagáciu ale len na osobné účely a skúšanie tak môžeš využiť Opera Unite ;)
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

dik za rady urcite vyskusam. Ja somz atial skusal take s kecami ze stranka do 5 minut a pod, lenze tam vzdy boli tie debilne wysiwyg editory a to nepotrebujem :) Co sa tyka zadarmo, naozaj ide o osobne stranky, viacmenej aby som mal kdesi verejne pristupne moje data, ekd som si ich uz pracne pozbieral ;) Nic komerne, ani nieco kde ocakavam 1000 pristupov za den a daky brutalny traffic. Hlavne nech to nepada 3x do tyzdna, a je to spolahlive.

Ked uz mi radite, su aj nejake s podporou jsp? Googlil som a nasiel som len eatj a pipni.cz, mate niektore odskusane? Pripadne dobre skusenosti aj s inymi? dik za rady
Napísať odpoveď