Ahojte, hladam nejaky webhosting pre moje stranky, ale tak jednoduche to nie je. Uz som dake 1-2 popozeral a preskusal, ale radsej nez takto skusat donekonecna sa radsej priamo spytam.
Takze co hladam - v prvom rade by to malo byt zadarmo - na nejakom obmedzeni miesta a pod. mi az tak nezalezi, urcite tam nebudem mat ziadne velke subory, max obrazky. Staci aj do 50-100mb priestor.
Hlavna poziadavka ale je, aby ma to nijako ako uzivatela neobmedzovalo - stranky si viem spravit aj sam, koniec koncov uz ich aj mam hotove davnejsie, takze nepotrebujem ziadne wysiwyg editory, predpripravene vzhlady, sablony a neviem co. Proste chcem si vsetko spravit po svojom ako ja chcem. Takze keby to fungovalo pekne jednoducho ako ze mam web u mna na disku, uploadnem vsetky subory (klasika - dake to html+css+daky javascript) a to je vsetko.
A este ak by to nahodou podporovalo aj jsp, bolo by to super. Ale viem sa zaobist aj bez toho...PHP neviem robit, a ani nemienim zacat, takze to tiez nie je podmienka.
dik za rady
webhosting
Re: webhosting
tak tvoje požiadavky spĺňa každý freehosting, ja odporúčam www.profitux.cz
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
všetky hostingy sú na jedno kopyto....zadarmo ti to dlho nevydrží bude to pomalé a ináč čo vlastne chceš na tej stránke mať?..osobná stránka alebo niečo komerčné?? ...aj tak zadara ti to vydrží niekde mesiac niekde ani nie mesiac a ak to chces mat len pre seba tak myslím že napr aj hosting hostuj.cz ti postačí...pre tvoje účely vyhovujú všetky tak stačí si len do googla napísať webhosting zadarmo alebo free webhosting
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
ak to nechceš na verejnú propagáciu ale len na osobné účely a skúšanie tak môžeš využiť Opera Unite 
dik za rady urcite vyskusam. Ja somz atial skusal take s kecami ze stranka do 5 minut a pod, lenze tam vzdy boli tie debilne wysiwyg editory a to nepotrebujem
Co sa tyka zadarmo, naozaj ide o osobne stranky, viacmenej aby som mal kdesi verejne pristupne moje data, ekd som si ich uz pracne pozbieral
Nic komerne, ani nieco kde ocakavam 1000 pristupov za den a daky brutalny traffic. Hlavne nech to nepada 3x do tyzdna, a je to spolahlive.
Ked uz mi radite, su aj nejake s podporou jsp? Googlil som a nasiel som len eatj a pipni.cz, mate niektore odskusane? Pripadne dobre skusenosti aj s inymi? dik za rady
Ked uz mi radite, su aj nejake s podporou jsp? Googlil som a nasiel som len eatj a pipni.cz, mate niektore odskusane? Pripadne dobre skusenosti aj s inymi? dik za rady