zadrzany TP
zadrzany TP
zdravim dnes mi zobrali TP za prasknute celne sklo
chcem sa spytat mozem natom jazdit ked mi dal papier ze do 15dni?
je tam sice napisane dalsia jazda s voyidlom sa vodicovu povoluje
za podmineok-po odstraneni zavady plati ako OEV
do miesta ........ plati do 26.4.2011
lebo ak natom nemozem jazdit ako si mam dat vymenit to celne sklo? ako mam ist na vymenu?
chcem sa spytat mozem natom jazdit ked mi dal papier ze do 15dni?
je tam sice napisane dalsia jazda s voyidlom sa vodicovu povoluje
za podmineok-po odstraneni zavady plati ako OEV
do miesta ........ plati do 26.4.2011
lebo ak natom nemozem jazdit ako si mam dat vymenit to celne sklo? ako mam ist na vymenu?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: zadrzany TP
Predpokladam, ze ti dal papier na docasne soferovanie (rozumej do servisu). Pokial ale okno nevymenis, tak by si soferovat nemal. Ak sa mylim opravte ma.
Co sa tyka celneho okna, nie som si isty, ale mozes to skusit dat ako poistnu udalost.
Co sa tyka celneho okna, nie som si isty, ale mozes to skusit dat ako poistnu udalost.
no ja uz to riesim cez poistku a dal mi papier na 15dni ale teraz nemozem ist do servisu na vymenu lebo to nieje nahlasene idem zajtra..
len chcem vediet ci mozem ist normlane iba ja alebo to auto treba tahat lanom alebo nieco podobne...
kedze tam je ta veta za podmineok-po odstraneni zavady plati ako OEV
len chcem vediet ci mozem ist normlane iba ja alebo to auto treba tahat lanom alebo nieco podobne...
kedze tam je ta veta za podmineok-po odstraneni zavady plati ako OEV
-
Grim
Darca
...to ti zadržali tí v Trnave na Bratislavskej?...lebo keď si ten kto si myslím že si tak... 
-
p4ra
Redeemer
Myslim, ze ked pojdes s tym autom rovno do servisu a nahodou ta zastavia, tak by nemal byt problem. Ked pri sebe budes mat aj papiere z poistovne, mal by si byt v suchu. Tahanie a pod. zalezitosti by nemali byt potrebne.
Grim, ty si pangel?
Grim, ty si pangel?
-
Grim
Darca
p4ra - chvalabohu nie
nie niesom to jaGrim napísal:...to ti zadržali tí v Trnave na Bratislavskej?...lebo keď si ten kto si myslím že si tak...
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2011, 15:53)
a este otazocka potom musim ist na STK a EK aby mi dali nalepky na celne sklo alebo STK a EK budem musiet normlane absolvovat?
-
Point
Professional
ti to normalne prelepia zo stareho okna
ked zaplatim pokutu postovnim poukazom za ako dlho mi pride vodicak?:D alebo mam ist racej tam kam ma odkazali nebude tam celodenna rada ?
Neviem ci si aj tak nemusis ist pon, ked to chces platit poukazkou. Chod na DI (alebo tam kde ta poslali), zaplatis a dostanes ho hned, nema tam byt preco rada aj ked neviem odkial si a ako to maju poriesene.CHoBoT napísal:ked zaplatim pokutu postovnim poukazom za ako dlho mi pride vodicak?:D alebo mam ist racej tam kam ma odkazali nebude tam celodenna rada ?
bratislava a mam ist na raciansku 147 a tam asi bdue dost ludi neviem...a tak ci tak mam 15dni ze mozem jazdit na ten papier.. tusim. tak ak by to doslo do 15dni nemusel by som nikam ist..
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 21:32)
caute dnes som bol na policii pre vodicak kde som sa pytal na TP tam ma odkazali ze mam ist na polianky 5
ale na nete ani za toho .... neviem najst kde tam su policajti alebo nieco kde davaju TP neviete niekto poradit?:D
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2011, 21:32)
caute dnes som bol na policii pre vodicak kde som sa pytal na TP tam ma odkazali ze mam ist na polianky 5
ale na nete ani za toho .... neviem najst kde tam su policajti alebo nieco kde davaju TP neviete niekto poradit?:D
-
chlapec10
Addict
najblizsi pri poliankach policajti su tu:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... =UTF8&z=18
To je okresne riaditelstvo Bratislava 4
Na samotnych poliankach neviem o ziadnej policii, a to na tu ulicu vidim z okna, jedine co by mohlo aspon teoreticky mat nieco spolocne s TP na polianach je STK Slovdekra kde robia TK + EK
Na samotnych poliankach neviem o ziadnej policii, a to na tu ulicu vidim z okna, jedine co by mohlo aspon teoreticky mat nieco spolocne s TP na polianach je STK Slovdekra kde robia TK + EK
omyl, stitky o platnej TK a EK musia byt neposkodene a nepreliepane... Za dorbny poplatok a preukazani protokolov o TK a EK ti vyda Stanica EK a TK bez problemov .. (samozrejme tam kde si absolvoval TK a EK)Point napísal:ti to normalne prelepia zo stareho okna
chlapec10 napísal:najblizsi pri poliankach policajti su tu:
su presne tma kde je slovderka len odzadu v tom arealy
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2011, 16:59)
Fuxxo napísal:
omyl, stitky o platnej TK a EK musia byt neposkodene a nepreliepane... Za dorbny poplatok a preukazani protokolov o TK a EK ti vyda Stanica EK a TK bez problemov .. (samozrejme tam kde si absolvoval TK a EK)
v autoskle mi to v pohode prelepily a nic sa nepytali akurat ze ci su to jedine nalepky na prelepenie ci nemam aj dialnicnu
v autoskle ti povedia jedno, ale pani bratia v zelenom ti povedia nieco uplne ine ...
a ako zistia ze to bolo prelepovane? ja nemam ani TK a EK ideticku s SPZ vozidlom a nikto stym problem nemal.. aj ked som si bol pre technicak
je vidno ked to bolo prelepovane... ak pockas do zajtra, tak ti kludne odoftim nalepky na sluzobnom aute a uvidis ten rozdiel...
ak sa ti chce mozes
a robia policajti stym problem?
viac autoskiel ma na webe "Prelepíme nálepky: EK, TK, KO a Dialničné známky na nové autosklo."
viac autoskiel ma na webe "Prelepíme nálepky: EK, TK, KO a Dialničné známky na nové autosklo."
oni ti to prelepia, ale nikto ti nebude rucit za to ako to bude vypadat a ci to bude pre policajta postacujuce... je v zaujme majitela vozidla aby poziadal o znovuvydanie stitkov a dialnicnych znamok...
a len tak btw, drzim palce tomu, kto prelepi dialnicnu znamku bez pokodenia.. cital som, ze dialnicna spolocnost vyda novu znamku v pripade poskodenia po havarke alebo po vymene skla, len treba preukazat kupon a podobne...
a len tak btw, drzim palce tomu, kto prelepi dialnicnu znamku bez pokodenia.. cital som, ze dialnicna spolocnost vyda novu znamku v pripade poskodenia po havarke alebo po vymene skla, len treba preukazat kupon a podobne...
no ja som to riesil hlavne kvoli tomu ze to auto STK a EK neprejde ani keby chcelo a do stk a ek ostava 2mesiace ta kto predam hned ako bude vyriesena nahrada (predam to do AAA tam im to je asi fuk daju mizive peniaze zato zamaskuju chyby a bude ako kazde ine auto tam )
ja dialnicnu nemam tak to mi netrebalo lebo po dialnici by som sa stym bal ist
ja dialnicnu nemam tak to mi netrebalo lebo po dialnici by som sa stym bal ist