Vlastná diskusia
Vlastná diskusia
Ahojte !
Chcem si urobiť na webe diskusiu, ale neviem ako, poradí mi niekto ?
Chcem si urobiť na webe diskusiu, ale neviem ako, poradí mi niekto ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vlastná diskusia
keď napíšeš presne čo chceš, tak ti poradíme. Ale 'diskusia' je moc všeobecné
Chcem si urobiť diskusiu o športe, kde bude písať ľudia, a ešte chcem, aby som mohol nevhodne prispevky mazať.audiotrack napísal:keď napíšeš presne čo chceš, tak ti poradíme. Ale 'diskusia' je moc všeobecné
-
audiotrack
VIP
dobre, a aké sú tvoje schopnosti? Vieš programovať v php(alebo inom serverovom jazyku, najlepšie v tom v ktorom je napísaná tvoja stránka) a s databázami? Potrebuješ poradiť v niečom konkrétnom? Skúšal si pohľadať existujúce riešenia a upraviť ich podľa potreby alebo chceš niečo od základu vlastné?
Viem iba HTMLaudiotrack napísal:dobre, a aké sú tvoje schopnosti? Vieš programovať v php(alebo inom serverovom jazyku, najlepšie v tom v ktorom je napísaná tvoja stránka) a s databázami? Potrebuješ poradiť v niečom konkrétnom? Skúšal si pohľadať existujúce riešenia a upraviť ich podľa potreby alebo chceš niečo od základu vlastné?
-
audiotrack
VIP
tak to si si dal veľmi vysoký ciel, ak to "poradiť" fakt chápeš poradiť a nie naprogramovať za teba. S HTML to nespravíš.
Ale ja potrebujem že ako a čoaudiotrack napísal:tak to si si dal veľmi vysoký ciel, ak to "poradiť" fakt chápeš poradiť a nie naprogramovať za teba. S HTML to nespravíš.
-
audiotrack
VIP
no veď prvý krok je naučiť sa php a mysql. To ti zaberie pár mesiacov, potom sa môžeme začať baviť o návrhu a analýze
-
pipiak
Medium Star
Alebo si stiahnut nejaky open source cms system (joomla) a k nemu modul...na to nepotrebuje ani mysql ani php....(ani neviem na co by mu to bolo, ked ucividne nema vztah k programovaniu)
alebo phpbb, a bude to vypadat nejak tak ako hojko
A ked si to stiahnem, nemusím vedieť PHP ?
-
audiotrack
VIP
ani nie, ale možno tým narazíš na problémy, že nebudeš vedieť zpojazdniť databázu a všetko nastaviť
A ktoré je najlepšie ? phpBB alebo niečo iné ?
-
audiotrack
VIP
záleží čo všetko tam chceš. Čím viac toho chceš, tým to bude zložitejšie
Ale nechápem tomu phpBB, načo to je ?
-
audiotrack
VIP
Ale to je nejaký program ?
-
audiotrack
VIP
je na tej wikipedii napísané že to je program, alebo nie je? Správne, nie je to program. Keby trošku pogoogliš, alebo navštíviš ich oficiálnu stránku, tak by si predišiel množstvu hlúpich otázok
nie, je to
stiahnes si to ako rar subor, rozbalis, vsedko to nahras na FTP server, potom to cez prehliadac nakofigurujes a masbezplatný a open source systém pro vytvoření interaktivního fóra používající serverový skript PHP a podporující širokou škálu databázových systému, jako MySQL, PostgreSQL, MSSQL, Microsoft Access přes ODBC nebo Oracle
Zappir napísal:nie, je to
stiahnes si to ako rar subor, rozbalis, vsedko to nahras na FTP server, potom to cez prehliadac nakofigurujes a mas
Aha, takže všetko mám nahrať, a bude diskusia ? Ale nebude vyzerať ako ja chcem