IPL Fotodepilácia
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
IPL Fotodepilácia
Zdravím, dnes som bol na IPL tkz. fotodepilácii (trvalá depilácia) v princípe skoro to isté, čo laserová depilácia. Máte s takouto depiláciou skúsenosti ? Ja som si dal depilovať zadnú časť krku, nakoľko sa mi to nepáčilo. Túto depiláciu som si ale kúpil so zľavou údajne 70%, ale ako som tam dnes bol uvažujem či nejde len o nejaký marketingový trik pritiahnuť ľudí, pretože slečna čo to robila mi povedala, že treba túto depiláciu vykonať cca 6 krát, pretože pri každej procedúre sa odstráni cca 15-20% chĺpkov. Tak rozmýšlam, či celú procedúru neurýchlia a v konečnom dôsledku, to až tak lacno nevíde... neviem. Inak píšu že je to bezbolestné, ale pri vyššej koncentrácii tmavých chĺpkov to človeka aj dosť popáli... Nič čo by sa nedalo prežiť, ale bezbolestné to určite nieje...
Re: IPL Fotodepilácia
je pravda ze takyto typ depilacie treba opakovat tych minimalne 4-5 krat.. a inac ako, si spokojny s vysledkom?
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: IPL Fotodepilácia
No zatiaľ som absolvoval 2 termíny a na niektorých miestach mi prestávajú rásť chlpy, ale zdá sa mi že cca len na 20-25% toho celého miesta ktoré chcem vydepilovať... ešte tam plánujem ísť 3x, tak uvidíme či si potom ešte budem niečo doplácať... Zákrok trochu bolí... Ale nič také hrozné to nieje, je to ako keby vás odfotili z bleskom a ten blesk vám dal facku... Takto vás pri zákroku vyfackajú cca 10x... Sila tej "facky" závisí podľa môjho dojmu od toho aké veľké množstvo chlpkov máš na mieste, ktoré chceš depilovať od ich pigmentového zafarbenia a tiež od toho akú ma kto citlivú pokožku... Takže zatiaľ som absolvoval 2 zákroky z 5, takže hotový budem cca za 3 mesiace... Potom môžem povedať celkový dojem....