Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy

Príspevok od používateľa Zaxman »

SRneC napísal:Co sa tyka pocitov najpriemnejsia smrt je podchladenim, najlepsie v ladovej vode. Clovek ma stavy pohody, kludu a slasti.
najpríjemnejšia ? ja som sa raz preboril cez ľad do ladovej vody a te kŕče a pociť že do tvojích nôh bodá niekto 1000 ihiel naraz určite nieje príjemny a už vôbec nie slasť a pohoda
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

srnec to asi niekde čítal a zle pochopil, z časti má pravdu, podchladenie je údajne naozaj v podstate easy smrť, ale v ladovej vode človek neumiera na podchladenie, ale na šok, zlyhanie orgánov prípade samozrejme utopením, podchladenie sa myslí napr keď niekto zaspí v snehu a do rána umrzne, resp napr keď ostane niekto dorazený po nejakej nehode v snehu/lese v zime tak je to údajne fakt tak, že postupne vyčerpaný uvolnený zaspáva a už sa neprebudí
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Nn, videl som o tom dokument...

Človekovi je strašná zima... Tuším sú 3 fázy. Prvé je, keď je človeku strašná zima, trasie sa etc. Druhá, keď prestane cítiť zimu a začne mu byť paradoxne teplo (žiadne halucinácie, že človek vidí tancujúce opičky, ako z marišky, len mu je teplo ! Vtedy väčšinou človek zaspí) A tretie je smrť...

BTW - Smrť podchladením zďaleka nie je to najlepšie. Prejsť tou prvou fázou - ďakujem pekne skoro to isté čo napísal Zaxman... Najlepšia smrť je rýchla a bezbolestná. Guľka do hlavy, otrava (rýchla, žiadne také, že týždeň budem vracať) etc.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak najlepšia smrť je asi smrť v spánku. A potom guľka do hlavy, hlavne, ak ju nečakáš. A vraj aj pri utopení sa zažívajú dobré stavy.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ked vypadnes z nejakej lode alebo ja neviem sa potopi, mas zachrannu vestu tak 1000ihiel mas podla mna u riti, bojis sa o zivot mas adrenalinu tolko ze ani zimu necitis a ked postupne teplota tela klesa zrazu ti to je jedno a je ti fajn az kym odides. Ako samovrazda je to samozrejme hovadina :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:Tak najlepšia smrť je asi smrť v spánku. A potom guľka do hlavy, hlavne, ak ju nečakáš. A vraj aj pri utopení sa zažívajú dobré stavy.
ja som zasa počul, že utopenie je jedna z najbolestivejších smrtí ake možu byť, ved len skuste vydržať vo vani pod vodou čo najdlhšie
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mna by ale zaujimalo ako dlho prebieha zomieranie pod vodou, clovek ma pud sebazachovy, cize sa nadychne, ale namiesto vzduchu nasaje vodu...zomiera teda hned ked naplni pluca vodou?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Preco by mal?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Lub0$,
kdesi som čítal, že od chvíle prvého vdýchnutia vody prichádza bezvedomie za 40 až 60 sekúnd.... Vdychovaním sa voda dostane do krvného obehu, následkom čoho sa krv spení.... Bezvedomie/smrť prichádza z dôvodu nedostatku kyslíka.... Ale nič ešte nemusí byť definitívne.... Sú aj prípady, že človeka vytiahli z vody (zásadne veľmi studenej) po pol hodine a podarilo sa ho ešte priviesť k životu bez nejakých následkov (aj napriek nedostatku kyslíka nebol poškodený mozog).... Zrejme je to spôsobené tým, že v chlade sa životné procesy veľmi spomalia a tým aj spotreba kyslíka a energie poklesne....
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Utopenie je dost na hovno. Pud sebazachovy ta bude nutit vyplavat hore a ak nemas betonove papucky je sanca ze sa zachranis. Ja by som volil vlak, potom strela do gebule a na koniec obesenie
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

110mat110 - Veď práve preto sa samovrahovia chodia "kúpať" s reťazou alebo priviazaným šutrom. Stále lepšie než hodiť sa pod vlak a narobiť problémy a traumy rušňovodičovi.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Presne tak zbytočne potom ľudia čakajú 2 hodiny pre jedného debila, to ma dokáže tak nasrať :roll:

Inak smrť utopením ? A najlepšie, WTF ? Ak vám ide len o "halušky" pred smrťov, tak to je jedno, ako... Proste keď prestane prúdiť krv do mozgu (napr. pri zástave srdca po zranení el. prúdom) tak začne mať človek halušky... A topiť sa 3 min len kvôli tomu ? Mne úplne stačí, keď mi zabehne
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

lenže to či je smrť utopením príjemná alebo nepríjemná môže závisieť od daného človeka, poprípade či to robí dobrovoľne, nedobrovoľne alebo si to ani neuvedomuje...
Mne sa v detstve stalo že som si chcel merať koľko vydržím pod vodou vo vani, tak som zapol stopky, otočil sa chrbtom hore, ponoril hlavu a "relaxoval"... Po chvílke ničnerobenia (a čakania) nasledoval uplne bezproblémový stav, blaho, niečo ako spánok. Potom som sa nejak prebral, došlo mi čo sa deje a vynoril sa. (čas si presne nespomínam, ale bolo to pár minút).
Takže to, že to môže byť aj jedna z "najpríjemnejších" smrtí by som tak jednoznačne nezatracoval.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

áno áno potom si sa zobudil a ruka v kybliku, čo ? Niečo také, ako pud sebazáchovy ti nič nevraví ? Proste, keď máš malo vzduchu tak sa inštinktívne nadýchneš - vody a to, že si si tam len tak ležal a vôbec si nehltal vodu :roll: Možno to len tebe tak pripadalo a naozaj si bol ponorený 10 sec
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Pozriem na tvoju karmu a je mi jasné že odpovedať je zbytočné. Mudrlant typu qwerty a spol. čo popapal všetku múdrosť sveta
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Utopenie rozhodne nie "prijemny" sposob smrti. Ved si len spomente, ake pocity ste mali, ked sa vam pri plavani podarilo "lognut" si poriadny dusok vody. Alebo asi kazdy z nas si skusal odmerat, kolko casu dokaze stravit pod vodou na jeden nadych. No a ked dochadza vzduch, tak ten pocit za kazdu cenu sa nadychnut je teda hodne neprijemny. Kym sa nedostavi bezvedomie je to peklo.

Na NDR bolo jedno videjko, ako si nejaky uchyl nahral utopenie nejakej dievciny vo vani, a pre mna to bolo asi najhorsie video ake som kedy videl. Ovela horsie ako videa plne vnutornosti ci krvi
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Dunlop nevravím, že som zožral celú múdrosť sveta, ale nie len ja, ale aj ostatní nado mnou napísalo to isté čo ja. Proste pud sebazáchovy nijak nepoprieš a ko*ot typu, že si si len tak ležal... WAKE UP!
BTW - Moja karma nič nenaznačuje, ale máš pravdu najlepšie, keď nevieš čo povedať je neodpovedať, ale drisnúť kktinu
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mna celkom zaujala študia zo staroveku, ked popravovali ludi pomocov ka........ nenapadne mi ako sa to vola teraz :D priste ten tenky plát železa(velky nôž) padne na krk a odsekne vám hlavu. Tak som čítal že človek,vlastne telo sa môže ešte 3minuty hýbať(čo su svaly samozrejme a krče) ale že človek dokáže ešte skoro minutu vnímať okolie(pomocou hlavy) jednoducho že stále vydíte,vydávaťe zvuky,počujete až kym sa vlastne cela krv z hlavy a mozgu nevyčerpa/nevytečie. Neviem čo je natom pravdy ale príde mi to celkom reálne
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Janio: tak mi vysvetli ako sa prejavuje ten tvoj pud sebazáchovy u človeka ktorý stratí nejakým spôsobom vedomie. Hmm?
Zaxman: odseknutá hlava je pri plnom vedomí nejakých 6-8 (tušim) sekúnd. Preto aj pri popravách na gilotíne ukazovali sťatej hlave ľud naokolo, aby poslednýkrát dotyčný zažil hanbu
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Dunlop, človek môže zadržať dych lebo to sám chce ! príkaz z mozgu ! ale ked človek stratí vedomie tak sa telo automaticky potrebuje nadýchnuť a tým pádom sa aj nadýchne akurat že telo nevie že si ponorený vo vode , vtedy telo može chytiť nejaky šok ktorý ta z bezvedomia preberie, ale neviem si tiež moc predstaviť že ležim vo vani ( štyl utopenec) je mi fajn , mam pociť blaha(potom neni dôvod na omdletie) a zrazu sa zničoho nič preberie a vynorí ?

možno sa len nad niečim zamyslel pri tej dlhej dobe a potom sa trošku prebral že : preboha ved sa potápam ! ale to potom neni bezvedomie, bezvedomie je že človek odpadne/spí !! aspon ja to takto chápem (už sa mi parkrať zčernalo pred očami ale naštastie som vždy padol na mäkké a nič tvrdé :D
Napísať odpoveď