Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
podte si zahrat na velkonocny turnaj nedelu viac inf. na cs.minet.sk
Stiahol som si skiny do CS:S s FPSBANANA dal som materials do materials models do models vsetko postupne...a zapnem CS:S a mam tam ten vzhlad zbrane ale su na na zbraniach Fialovo/Ruzove kocky ....
Pomôzte mi prosim ... pomohlo by mi keby ste vipisali konkreten co ku comu patri mozno som to zle priradil....
Pomôzte mi prosim ... pomohlo by mi keby ste vipisali konkreten co ku comu patri mozno som to zle priradil....
-
lekoklatik
VIP
a ten "first blood" na deathmatch je tam na ktorú pču? Aby to neustále spamovalo?dev111 napísal:podte si zahrat na velkonocny turnaj nedelu viac inf. na cs.minet.sk
s WH tam behajú jedna radosť a ďalšie srandy. lol.
Cavte mam jeden velky problem.Ked zapnem cs tak netgraph mi ukazuje 99-100 fps.Akonahle sa pripajam na server tak mi zacne skakat 30-20-60...Ked som uz na serveri a nestrielam tak mam 99-100 fps ale ked zacnem strielat tak mi moc skace niekedy az na 50fps a neviem preco mi to robi.Graficku mam dobru monitor mam 22 palcovy a urobil som si aj nastavenie 100 fps pre ATI (podla navodu na internete).Ak volado viete tak poradte diki
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Keď sa ti načitáva server je normálne, že máš 20-30fps tam veľa nepotrebuješ. V hre sa najlepšie hra na najmänšom rozlišku (aspoň u mňa)... A že máš 50fps v hre to je asi netom, lebo to mám aj ja a mám docela výkonný ntb... 
no ale ja mam 100 fps len ked zacnem strielat tak mi skace..internet mam down 600 kb a skusal som aj naistalovat najnovsie ovladace na grafiku a nepomohlo
ping na serveroch mam max 9
-
*****HERO*****
Guru wannabe
robi ti to preto, lebo mas zly pocitac a keby som vedel aky (HW, OS, Steam/NS), mozno by som ti vedel pomoct.
inak FPS s netom nijak nesuvisi
inak FPS s netom nijak nesuvisi
Aky mas procesor?
Zdravim.
chcel by som sa opytat preco v CS:S ked si ulozim server mi vypne hru... napisemi ze program prestal pracovat.. neviem preco ale kamaratovi hra s toho cedecka uklada servery v pohode
Dakujem.
chcel by som sa opytat preco v CS:S ked si ulozim server mi vypne hru... napisemi ze program prestal pracovat.. neviem preco ale kamaratovi hra s toho cedecka uklada servery v pohode
Dakujem.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
lebo mas NonSteam verziu s nejakym blbym patchom, ktory pravdepodobne ma nejaky problem s tvojim PC. NonSteam verzie CSS maju vzdy nejaky problem s tymto a je na to tusim aj nejaky specialny fix, tak si to skus vygooglit.
Dik za pomoc HERO, vzdy kazdemu pomozes. 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a co akoze ocakavas, ze ti mam na to napisat? najprv si to po sebe precitaj a skus zhodnotit popis svojho problemu. dalej, predtym ako tu ides hadzat svoje sarkasticke poznamky si uvedom, ze ked hras na NonSteame, mas s takymi problemami pocitat, ako aj pri kazdej nelegalnej verzii hry. bud si schopny a riesenie si vies na spravnom mieste najst a ked nie, mas si to zaobstarat legalnou cestou, kde budes mat aj support priamo od vyrobcu. necakaj, ze tu budeme riesit tvoju cracknutu ktovieako opatchovanu hru.
ale o to nejde, lebo ja nie som svina a keby som vedel, tak ti poradim. to, ze tvojmu kamaratovi ide "ulozit server" (co si tiez nie som celkom isty co to ma znamenat) a tebe nie je sice pekne, ale ked nevieme ake mate stroje a co to je vobec za verziu CSS, tazko hladat pricinu.
ale o to nejde, lebo ja nie som svina a keby som vedel, tak ti poradim. to, ze tvojmu kamaratovi ide "ulozit server" (co si tiez nie som celkom isty co to ma znamenat) a tebe nie je sice pekne, ale ked nevieme ake mate stroje a co to je vobec za verziu CSS, tazko hladat pricinu.
-
xjojox2246
Star
Counter-Strike --> SAY //neukazuje co si ostatny pisu...//
Čaute,
kamoška mi včera napísala že či neviem prečo v Counter-Strike neukazuje co napiše /normalny chat/y/ alebo teamovy chat/u/
a ostatny ľudia čo su na servery to normalne vidia čo na píše a ešte že ona nevidí čo si pˇišu na servery
Hadam že Ste pochopili o aky problem ide
nevie nahodou niekto čo stym??
kamoška mi včera napísala že či neviem prečo v Counter-Strike neukazuje co napiše /normalny chat/y/ alebo teamovy chat/u/
a ostatny ľudia čo su na servery to normalne vidia čo na píše a ešte že ona nevidí čo si pˇišu na servery
Hadam že Ste pochopili o aky problem ide
nevie nahodou niekto čo stym??
*****HERO***** napísal:a co akoze ocakavas, ze ti mam na to napisat? najprv si to po sebe precitaj a skus zhodnotit popis svojho problemu. dalej, predtym ako tu ides hadzat svoje sarkasticke poznamky si uvedom, ze ked hras na NonSteame, mas s takymi problemami pocitat, ako aj pri kazdej nelegalnej verzii hry. bud si schopny a riesenie si vies na spravnom mieste najst a ked nie, mas si to zaobstarat legalnou cestou, kde budes mat aj support priamo od vyrobcu. necakaj, ze tu budeme riesit tvoju cracknutu ktovieako opatchovanu hru.
Ok, budem reagovat na tvoj prispevok, Stroj mam lepsi, moze to byt aj Windowsom 7 a on ma len stare Xpecko.. a je to verzia 18.
moj problem je ze ak sa napojim na hocijaky server na ktorom je nejaky mod napr. Zombie, JailBreak atp. mam ping 50-53 viac mi to neda ani menej. skusal som od nastavenia rate ceez precistenie kompu tuneupom az po reinstalaciu windowsu. zvlastne je ze mi to zacne robit po tyzdni od nainstalovania antivirusu do vtedy mam v pohode ping 20-30 ale akoby presne o tyzden mi to skocilo na 50 neviete v com je problem ?? tipujem ze to bude nieco s firewalom alebo nieco v nete proste chyba je u mna ale neviem kde
Dakujem za rady este info o mojom PC -> windows 7 home premium ( original kazdy tyzden stahujem aktualizacie ) RAM: 4GB graficka karta: nvidia geforce gt 320
procesor dual core cpu E6600 3.06 GHz. pripojenie na internet 512 kb/s. Momentalne pouzivam VIPRE Antivirus.
procesor dual core cpu E6600 3.06 GHz. pripojenie na internet 512 kb/s. Momentalne pouzivam VIPRE Antivirus.
Zeby odozva??
Zdrasvujem. Mam taky problem: ked spustim cs 1.6 tak mi ju nespusti iba napise akysi error 
-
lekoklatik
VIP
znenie erroru je: "Môj zlatučký užívateľ. Daj si jednu poriadnu bombu na oko a skús na hojko.com napísať znovu, s popisom erroru!" ?
W_loadwadfile:couldt load gfx.wad