Nešťastná súhra náhod?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
it_novice
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Nešťastná súhra náhod?

Príspevok od používateľa it_novice »

Dobrý deň,

Začnem vekom, 19, aby ste vedeli že to myslím vážne. Takže pred nedávnom cca 4 mesiace dozadu som šiel na autobus, a videl som ako sa stala búračka. Nejak ma to netrápilo, ale proste k nohám sa mi dokotúľala hlava nejakej obete. Skoro som sa dogrcal. Neviem ako by ste zareagovali vy, ale čo už. Predýchal som život išiel ďalej. Po týždni som si na to ani nespomenul. Všetko by bolo v pohode, ale ja neviem prečo ja mám takú smolu, ale o dva mesiace na to, som videl ako nejaká ženská bola do póly v aute, a do toho jej auta zo zadu nabúrali smetiari. Pravdaže jej to nejak natrhlo telo, rebrá jej prepichli hruď či čo, proste neviem, nó nechutný pohľad. To sa mi ale pripomenul aj ten incident pred tým a všetko to dokopy. O tom že to už som nezniesol netreba hovoriť a okrem toho že som tam svojimi ústami označkoval stĺp verejného osvetlenia, som aj odpadol na zem. Tak ma tam kriesili a pri tom páde som si buchol hlavu takže tri dni pozorovania bla bla a tak ďalej. Pravdaže mi vnucovali aj psychológov, dáku tu odbornú pomoc a podobne. Kopec všetkých tých pohľadov že chudák čo videl a podobne. Nejak to prešlo, no potom sa dačo stalo minulý týždeň. Už som sa ako tak spamätal a podobne keď sa stala taka už nie moc hrozná vec. Pred mojimi očami zrazilo mačku, krv na všetky strany a podobne. Keď už som bol v tom stave jasné že si spomeniete na všetko to okolo.
No a mne vysvitlo že pri tej prvej nehode sa zrazil modrý citroen C4 a citroen C3. Pri tej druhej nehode zasa tá ženská vystupovala z C3. A tu mačku prešla tiež C3. No a mňa tak napadlo že keďže si chcem kúpiť auto či to je dáke znamenie či si ho kúpiť alebo nie.
Čo myslíte?
lumir
King
King

Re: Nešťastná súhra náhod?

Príspevok od používateľa lumir »

prosim ta.. a odkial ze si?
.
+ mohol by si tu pravidelne aktualizovat tvoje plany na cestovanie min. tyzden dopredu??

to len aby som vedel, kam si mam/nemam planovat sluzobky :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

v prvom rade: ty asi ludom nosis smolu :D

ale k veci: nie je to ziadne znamenie. vsetko je len o tvojom skille (jasne mozu sa stat buracky ze naburaju do teba a to nemas sancu ovplyvnit). Dalej nie som psycholog ale keby som videl tieto veci ja tak ma to trochu rozhodi a mozno sa to stalo aj tebe a rodi sa u teba nejaka fobia z aut maybe (poznam typka co ma fobiu zo zubnych kefiek, lebo kamos sa mu jednou zadusil - chalan ma z toho dost vazne mindraky). Ono osobne by som za psychologom isiel a mozno ti fakt povie ze tieto veci nejake nasledky zanechali a mozno pojdes za dve hodiny domov vysmiaty ako leco :) takze rada: skusit psychologa (krista ved by ma natiahlo keby som videl ludsku hlavu dokutalat sa ku mne)
it_novice
Expert
Expert

Tak ja potrebu psychológa nemám. Zažil som aj horšie pred pol rokom na narodeninovej párty kamoša buchol plyn našťastie tam bol len jeden človek, dovolenky už neplánujem, od mojich piatich nemávame vianočný stromček, vlakom už nechodím, v autoškole si losovali kto bude mať so mnou jazdu, ale suma sumárum mne sa v živote nič nestalo takže to moc neriešim. Ide mi len o to aké auto si kúpiť a najbližšie dva týždne neplánujem ísť nikam mimo okolia BA.
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

neverim co citam, ja obvykle na take veci ako osud, karma a neviem ake taketo blbiny neverim, ale pri tebe som asi na 2 sekundy pripustil, ze nieco take teoreticky moze byt. Aby sa ti take veci stali v takom kratkom casovom obdobi .... neuveritelne.

Ja osobne by som urcite navstivil psychologa, povedal vsetky myslienky. Nedrz to v sebe, inak otom budes stale premyslat a bude sa ti to vraciat. Drz sa.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Zaloz si firmu a webstranku, ja neviem ultimate-experince a zaloz biznis, znudeni milionari sa budu s tebou iba prechadzat, jazdit v aute alebo lietadle alebo sa poplavite lodou a zaziju veci co nikdy nezazili..... clovece si milonar :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Celé mi to znie tak trochu nereálne ako z filmu nezvratný osud....
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

SRneC napísal:Zaloz si firmu a webstranku, ja neviem ultimate-experince a zaloz biznis, znudeni milionari sa budu s tebou iba prechadzat, jazdit v aute alebo lietadle alebo sa poplavite lodou a zaziju veci co nikdy nezazili..... clovece si milonar :lol:
alebo mu zacnu vo velkom posielat svokry a manzelky :lol:
ale inak zaujimave, sa vravi ze nahody neexistuju, ale nechcem babrat, clankov je o tom po nete dost
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

vidím že fantáziu na nechutnosti máš dobrú - skús začať písať texty pre nejaké grindcore alebo brutal death metal kapely.
ináč ti neverím ani pol slova :D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

No lenže všetci ho tu posielate za psychiatrom, lenže on sa pýtal o auto, nie o to či by to mal riešiť odborne, keďže aj na začiatku písal, že mu to ponúkali, ale odmietol. :roll:

Inak nič také, ako osud alebo to, že ťa to nejak varuje neexistuje. Tu skôr už pripadá to, že nosíš ľudom smolu :lol: (just kidding) Proste si bol len v nesprávnom čase na zlom mieste nič viac ;)

BTW - To je naozaj pravda, alebo len sranda ? Ako sa k tebe mohla prikotúľať headka, keď si bol v autobuse nie ? Inak dosť zaujímavé to je, ako z nejakého amerického hororu :D

// Áno headka, dobré čítaš... Čo je vlastne na tom ? Pokiaľ ja viem, tak head je v aj hlava nie ?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

it_novice : a potom si sa zobudil?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hell yeah... citroen is a devil's machine... :roll:

zhoda nahod, ziadne znamenie...
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Mna najviac dorazilo, ze typkovi sa stali veci, po ktorych by vacsinu ludi bud vystrelo, alebo by sa nad nimi pri najmensom zamysleli a on riesi, ci si ma kupit take auto alebo nie :D

Ale inac tiez tomu neverim, pride mi to moc pritiahnute za vlasy
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

To musel byt velmi dobry indoor :smt033
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

co ked to bol stale ten isty citroen ? :twisted:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

..
Prílohy
wtf.jpg
wtf.jpg (26.34 KiB) 2548 zobrazení
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Preco do sekcie LVP pises ake auto si mas kupit? :D
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Toto je asi najkurióznejšie položená otázka ohľadom toho či kupovať alebo nekupovať auto. :smt112
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

To sa ti stalo vies preco?Lebo v C3 sedia furt zeny,ktore nevedia absolutne soferovat.
C3 su male auta a ony si myslia,ze sa im bude lepsie cuvat...ale vzdy to doseru...Otcovi nadrbala taka jedna nasu Astru,ked cuvala :(
Myslim,ze si bol len v nespravnom case na nespravnom mieste...a je jedno,ci si auto kupis alebo nie...sibnute C3 sa tu budu pohybovat asi furt XD
it_novice
Expert
Expert

nejdem odpovedať konkrétne takže súhrn odpovedí na to čo som si všimol.

Išiel som na autobus a nie autobusom to je rozdiel, s tými ženami máte pravdu docela, v osud a nešťastie neverím čo sa týka toho že sa mi to stáva často proste sa mi to stáva. Tému som dal sem lebo 90% patrí sem a 10% do inej témy a pokiaľ viem tak 90>10 :-D som docela dobrý v matike. Dnes sa zase daňco stalo ale zaťažovať vás tým nebudem. Odbornú pomoc hľadať ako som už vravel nechcem cítim sa fajn, takéto veci sa stávajú deň čo deň. Kto neverí nech neverí, rád by som Vám to dajak dokázal ale nemal som pri sebe foťák aby som si spravil fotku z hlavou. To je asi tak všetko hmm a asi len predsa tu C3 nie.
Napísať odpoveď