Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?

Príspevok od používateľa Janio »

Ako prvé musím podotknúť, že nechcem nijako urážať ženy...

Peter prosím ťa, ak ty rozmýšľaš vajcami tak napíš "Ja rozmýšľam" nie "My" Ok ? Ja sa obzriem za každou peknou sukňou (a tu určite aj každý zdravý chlap) Ale určite nerozmýšľam pri tom vtákom jasné ? To by vyzeralo úplne inak pozriem sa, lebo sa mi to páči a koniec. BTW - Ženské idú po emóciách ? To sa mi zdá blud (aj keď ženy sú citlivejšie, ale toto wtf?) My chceš tvrdiť, že ženy sa nepozerajú ? Majú nálepky na očiach ? Takže muži a ženy sú na tom úplne rovnako, ako my...(len pár výnimiek) Prečo potom ten kto má perfektné auto, zlatú kreditku tak ich má habadej ? Nechcem zovšeobecňovať, ale v dnešnej dobe myslí väčšina žien na majetok, a až potom je to niečo viac... Takže nedá sa o nich vravieť, že sú ženy, ale kur*y :)

Vigor ak to bolo na mňa, tak neplačem, len ukazujem tú tmavšiu stránku :)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

janio: vynechajme kategorie zlatokopky, hydinu a podobnu haved jo. Bavime sa o normalnych zenskych ktore stretavas denne tucty. V jednej teme som napisal. Zenskej staci ze nevyzeras ako uplny chudak (tym rozumej Quasimodo). Jasne keby si bol krasavec tak to mas lahsie, ale furt by si im musel dat emocie a ked im ich nedas holt smola. Zeny su proste na to naprogramovane - hladaju silneho dominantneho chlapa, ktory bude za ne rozhodovat a s ktorym sa budu citit dobre. (podotykam, bavime sa stale len pri baleni zien a prvotnych pociatkoch vztahu - ked ste v manzelstve, resp v trvalom spoluziti uz je to ina vec).

a k tomu ze nemyslime vtakom: oukej mozno trochu nie ale vacsinou za nas rozhoduje nas verny kamarat - suvisi to s hormonami ktore ti do mozgu v takych chvilach vystreluju z celeho tela. keby si mohol tak ten organ vyuzivas vzdy ked sa da - si predsa chlap :lol:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Tak po tom upresnení s tebou súhlasím... Ja som skôr narážal na tie ženy v mojej (predpokladám aj v zajacovej) kategórii (cca 14-17) Je fakt ťažko nájsť normálnu babu, zobral by si takú čo nechodí do školy a pomaly každý druhý deň je ožratá v bare etc ? :roll: S týmy múdrejšími (väčšinou staršie) nie je problém... Pri normálnych to nie je ani o výzore, hlavne je, aby sa dotyčný nesprával ako kkt a nebude mať problém

No hej veď každý by ho využil, ale to, že to skončí len pri pozeraní značí, že nerozhoduje junior, ale ja nie ? :D
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Janio napísal:Ale prosím Vás, všetci tú píšete na zajaca, aký je sprostý... Pritom má aj trochu (trochu viac) pravdy v tom čo povedal...
Netreba to ani nijako dokazovať, stačí si prečítať témy v tejto sekcii, koľko ľudí tu vyplakáva, ako žieňa ho nechala a išla za iným... A nie od jedného aktívneho užívateľa som to už čítal, aké sú ženy + aj jeden výrok, ktorý si celkom pamätám (Niečo v tom zmysle, že žena sa k dobrému mužovi ide vyplakať a k zlému vyspať? Alebo také niečo) Takže asi tak :)

Vďaka za uznanie ;)

Ešte k tej záležitosti a troška dovysvetleniu: Ľudia sú rôzni. Niektorí ľudia sú fyzicky nadmieru príťažliví (bez ohľadu nato, či je to žena alebo muž), iní podobnou krásou nedisponujú, sú priemerne/podpriemerne pekní (u podpriemernosti ani nehovoríme už o "kráse"). Dokazovať Vám to hádam nemusím, je jednoznačné, že ak na ulici vôkol vás prejde nejaká sexy žena, bez váhania sa za ňou obzriete. Na druhej strane, silno pochybujem, žeby ste sa zachovali rovnako aj v prípade, ak by okolo šla nejaká nepekná (dajme tomu trošku pri sebe) žena. Nemusíte si pritom o tej žene myslieť nič zlé. Skrátka vás nezaujala, prečo by ste sa ňou zapodievali? Prečo by ste si ju obzerali? Skrátka, nevzbĺkol tam ten základný oheň, potrebný nato, aby si dotyčná žena získala váš kúsok pozornosti.

Tým chcem len povedať, že fyzická krása a príťažlivosť je prvým, najzákladnejším elementom pre výber partnera. Nespochybňujem, že ak by ste po čase prišli nato, že dotyčná slečna(alebo muž) je intelektuálne dosť ...na nízkej úrovni, nevie sa vyjadrovať, chová sa ako sedliak atď... žeby sme svoj vzťah k nemu prehodnotili, a možno tak od vzťahu upustili. Nie vždy je to však pravda!
Príťažliví ľudia sú teda omnoho častejšie predmetom pozornosti opačného pohlavia, pričom oni sami si ju nemusia vynucovať (narozdiel od priemerných/podpriemerných ľudí). Stávajú sa predmetom ich záujmu, rovnako tak nadobúdajú status ich potenciálneho partnera.
Priemerný človek musí vynakladať omnoho viac úsilia, pričom mnohokrát sa mu to nemusí ani vyplatiť.

V konečnom dôsledku, netvrdím, že nepekný človek si nemôže nájsť partnera/ku, avšak má to omnoho komplikovanejšie. Ako som už spomenul, výzor je pre obe pohlavia prvotnou a hlavnou charakteristikou. Klamali by ste, ak by ste povedali, že by ste chodili s človekom, ktorý sa Vám nepáči, avšak intelektuálne a povahovo je veľmi vyhovujúci. Skrátka nie...tak to nefunguje.
Krásny, ale hlúpy = možnosť existencie vzťahu
Nepekný, ale nadmieru múdry (chápte aj ako povahu) = nemožnosť existencie vzťahu.
Peter_Retep
VIP
VIP

ty generalizujes... hovoris akoby to bolo jedno pohlavie a nerobis rozdiel medzi muzmi a zenami - a presne preto si ziadnu asi nenajdes. Ty veris tomu co je pre teba lahsie. Povedat si - nie som pekny a preto na mna baby zvysoka seru, namiesto toho aby si vstal a zamakal na sebe.
Zajačik
Light Star
Light Star

Peter_Retep napísal:ty generalizujes... hovoris akoby to bolo jedno pohlavie a nerobis rozdiel medzi muzmi a zenami - a presne preto si ziadnu asi nenajdes. Ty veris tomu co je pre teba lahsie. Povedat si - nie som pekny a preto na mna baby zvysoka seru, namiesto toho aby si vstal a zamakal na sebe.
Lebo to platí pre obe pohlavia rovnako .. no, možno pre ženy trocha menej, ale zásadný rozdiel tam nie je.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ak ho lubim tak sa mi paci, co paci - je pre mna najkrajsi na svete, a nech si vsetci trhnu nozickou aj so svojimi skwelymi teoriami:) jo laska je mocna carodejka:)
ale inak suhlas, atraktivny clovek skor zaujme, teda aspon do momentu kym neotvori usta ..
heh kedysi som tiez produkovala prispevky tohto typu-trapna pycha, teraz to uz vnimam trochu inak, a to jest ze je to iba telesna schranka a viac sexi je pre mna jeho mozog nez vypracovane svalstvo a atraktivny dizajn .. samozrejme doslova vyzraneho hrocha by som tiez nechcela, to tiez dost vypoveda o jeho zivotnom style, vlastnostiach (ci skor deficite urcitych vlastnosti)
ale tak ako krasa je relativna, peknych ksichtikov je na mrte a nemozem si pomoct ale nechavaju ma uplne chladnou
takze ak mam vraviet za seba, prvym najzakladnejsim pravidlom pri vybere potenc.partnera je pre mna inteligencia, uprimnost, zmysel pre humor, dobre srdiecko, a atd etc proste vnutorna krasa, taky clovek je pre mna ako diamant
detto v nemalej miere, ludia tychto kvalit vecsinou aj disponuju uzasnou charizmou, teda tazko si ich nevsimnut a nemusia byt ani ktovieako pekni

//autoeditácia príspevku (24 Apr 2011, 3:50)
Zajačik napísal:
Lebo to platí pre obe pohlavia rovnako .. no, možno pre ženy trocha menej, ale zásadný rozdiel tam nie je.
ano je naozaj neodskriepitelne, ze svetu vladne silny kult krasy..
ale to uz je na kazdom z nas ktorou cestou sa vyberiem
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ithory napísal:takze ak mam vraviet za seba, prvym najzakladnejsim pravidlom pri vybere potenc.partnera je pre mna inteligencia, uprimnost, zmysel pre humor, dobre srdiecko, a atd etc proste vnutorna krasa, taky clovek je pre mna ako diamant
tak v tomto ti neverím ani prd. Buď si totálna špata alebo sa tu skôr hráš na niečo, čo nie si. V prvom momente ti musí byť človek sympatický, musí z neho niečo vyžarovať, musí mať na sebe niečo "fyzické", čo ťa zaujme, inak sa na takého človeka ani nepozrieš. A pokiaľ s ním neprehovoríš, tak jeho dobré srdiečko ti je ukradnuté. To, čo si napísala prichádza potom, je to niečo ako ďalšie palivo, ak napr. inteligencia, zmysel pre humor,... tam nie, plameň (záujem) sa stráca...

V tomto súhlasím s Janiom, Zajačikom a dopĺňa to Peter.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Raz som sa rozpraval s jednou zenou o jej vztahu a ona tvrdila, ze ju jej priatel zacal pritahovat az popar mesiacoch balenia. Ale tak ako to presne myslela uz asi nezistim. Podla mna nemusi priamo pritahovat, skor ide o to aby neodpudzoval - zvysok uz doplna peter_retep.
Peter_Retep
VIP
VIP

na otazky lasky a veci s tym suvisiacich som expert :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ďalší postreh.

Odrádza ma keď dotyčná nepoužíva internet, resp. je nekontaktovateľná/nezastihnuteľná, hovorím o online komunikácii.
Ja osobne mobilný telefón vôbec nepoužívam - nie je mi tento typ komunikácie sympatický.
Doba je taká aká je a či chcem alebo nechcem, za displejom trávim veľmi veľa času, či sa to už týka školy alebo práce.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

A čo takto pozrieť sa smerom ku bežnejšiej celosvetovej komunikácii? Mobil majú aj deti, a ako byť dosiahnuteľný bez mobilu? A v Brne/Prievidzi? Kde je vlastne problém v chápaniu významu komunikácie? :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Teraz ma napadlo: zaručene by ma vedel odradiť zlý chrup, jednoducho povedané na hovno zuby. Môže byť krásna aká chce, ak však nemá normálne zuby, tak to nie.
pinco
Darca
Darca

Racius, tak to teda u mňa je to úplný opak. Neznášam, keď sa ženskej neviem dovolať, ale na facebooku, ICQ a neviem, kde ešte všade, je online. Ja mám radšej viac osobnú komunikáciu a keď už nie zoči-voči, tak aspoň chcem počuť hlas, pretože na chate sa toho dá veľa zakryť a takisto klamať.
Zajačik
Light Star
Light Star

Ešte k tej mojej problematike sa vrátim.

Priemerne/Podpriemerne pekný človek si nemôže (resp. tá šanca je tam malá) nájsť partnera ktorý je nadpriemerne pekný, pohľadný, sexy.
Krásny človek (povedzme v tomto prípade žena) si je plne vedomá svojej krásy, ktorá je jej nástrojom na získanie kohokoľvek. Prečo by sa zapodievala s nepekným človekom, keď vďaka svojej "zbrani" môže siahať na omnoho vyššie méty: na krajších ľudí, bohatších atď.
Podpriemerne pekný človek je tiež len ...človek. A tým pádom v ňom budú tieto krásne ženy aj patrične vzbudzovať vášeň a emócie, túžbu. No jeho predispozície mu neumožnia nikdy takýto typ ženy získať. (resp. v rapídnej väčšine). Samozrejme, ak tá pekná žena potom bude povahovo ako totálna slepica, hus a pod. , pretrvanie vzťahu je vo hviezdach a ak má chalan aspoň štipku rozumu, rozíde sa s ňou.

Tak či onak, bez ohľadu na všetko, výzor je kľúčom k odomknutiu "dverí za ktorými sa skrýva vzťah". Povaha jednotlivca a jeho správanie je už len doplňujúcou zložkou, istým stmeľovacím prvkom, ktorý môže vzťah buď posilniť, alebo oslabiť.
pinco
Darca
Darca

zajačik, tu opät príliš generalizuješ. To, čo je pekné pre teba, nemusí byť pekné pre mňa. Aká to je napr. pekná žena? V tejto téme http://www.hojko.com/zena-ktora-sa-vam- ... 4-840.html môžeš vidieť, ako jednotlivci vidia peknú ženu. Pri niektorých mi až sánka padne, čo to za škratu tam vycapili.

Často sa stretávam s tým, že práve sympatický, mladý, vyšportovaný chlap, nesie so sebou vypasenú priateľku o ktorú by som bicykel neoprel. A naopak. Nadherná žena ide za ruku so strašidlom.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

pinco napísal:tak v tomto ti neverím ani prd. Buď si totálna špata alebo sa tu skôr hráš na niečo, čo nie si. V prvom momente ti musí byť človek sympatický, musí z neho niečo vyžarovať, musí mať na sebe niečo "fyzické", čo ťa zaujme, inak sa na takého človeka ani nepozrieš. A pokiaľ s ním neprehovoríš, tak jeho dobré srdiečko ti je ukradnuté. To, čo si napísala prichádza potom, je to niečo ako ďalšie palivo, ak napr. inteligencia, zmysel pre humor,... tam nie, plameň (záujem) sa stráca...

V tomto súhlasím s Janiom, Zajačikom a dopĺňa to Peter.
no ved fyzicky, ale skor ma zaujme, sibalsky pohlad, gesta, usmev nez pekne crty .. pozri ja neviem napr taky willis, ten bol asi tazko niekedy pekny, ale to fluidum:)

aprp zajacik, "Prečo by sa zapodievala s nepekným človekom, keď vďaka svojej "zbrani" môže siahať na omnoho vyššie méty"

vies preco? lebo laska:) a ze prachy a krasa nie su vsetko, ale to musi clovek dospiet do urciteho bodu poznania, mne to tiez trvalo velmi dlho
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Sorry za OT:
ithory napísal:ale skor ma zaujme, sibalsky pohlad,
:smt047
ithory napísal:gesta
:chapes:
ithory napísal:usmev
:smt059
a tu to mas vsetko v kope: :aasmile27: (no offense)
K teme: Napoleon bol maly skaredy a kolko mal nemalzenskych deti? Peter_Retep je tiez urcite viac sikovny ako pohladny. Ano - vyzor moze chlapovi pomoct. NA ZACIATKU. Tu jeho vyhoda konci. (plati vseobecne, nie absolutne)
Zajačik
Light Star
Light Star

javatar napísal:Sorry za OT: :smt047 :chapes: :smt059
a tu to mas vsetko v kope: :aasmile27: (no offense)
K teme: Napoleon bol maly skaredy a kolko mal nemalzenskych deti? Peter_Retep je tiez urcite viac sikovny ako pohladny. Ano - vyzor moze chlapovi pomoct. NA ZACIATKU. Tu jeho vyhoda konci. (plati vseobecne, nie absolutne)
Bol malý škaredý, ale výhodu mu dávala moc, prestíž a postavenie ktoré zastupoval.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Ani to by mu nepomohlo keby nemal sebavedomie. Sice bez neho by sa ani nestal tym cim sa stal ale to je o inom. To najdolezitejsie pri baleni zeny je sebavedomie, nie krasa. Ani ten najkrajsi chlap nema uspesnost u zien 100% a bez sebavedomia by nemal ani 10%. U chlapov je to ine - tam je krasa dolezitejsia.
Napísať odpoveď