Vlastná diskusia

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Zappir
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Vlastná diskusia

Príspevok od používateľa Zappir »

bude, ak budes mat pri tom nahravani zapojeny kablik jednym koncom v uchu, druhym v USB a intenzivne mysliet na to ako chces aby to vypadalo.. ..jasne ze nebude, musis si to ponastavovat alebo naprogramovat od zakladov k obrazu svojmu
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Prečo nepoužiješ http://blueboard.cz/ . To je tak pre teba akurát. Na phpbb zabudni, keď si nie si ani schopný vyhľadať aký je rozdiel medzi webovou aplikáciou a programom...
TLAK
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa TLAK »

tak toto nema chybu.

//autoeditácia príspevku (25 Apr 2011, 17:15)
Chod na most a :samovrazda:
a pred tym si stiahni styl na phpBB, chod na nejaky freehosting nahraj to, daj tam slovencinu, a potom mi posli link ako to dopadlo.
INAC
Na google velmi nemusis, staci youtube kde ti vsetko spolu s registraciou na freehostingu, tvorbou databazy a instalovanim na ftp ukazu tak,
ze aj ja som to cele pochopil za chvilu(to by pochopil aj debil.)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Ach jaj, to boli casy ked som si spravi lsvoje vlastne phpBB forum. :D Len som tam nieco dosral, potom pisalo errory [v tych casoch som nevedel nic] a zrusil som to. :lol:

Ale pre Teba bude asi fakt najlepsi blueboard.cz.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Zappir napísal:bude, ak budes mat pri tom nahravani zapojeny kablik jednym koncom v uchu, druhym v USB a intenzivne mysliet na to ako chces aby to vypadalo..
Toto ale vôbec neznie zle, takáto vec by bola dokonalá a Uplink by prišiel o robotu. :smt007
marekK50
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marekK50 »

Prečo robíte zo mňa blázna ? Už to mám !

//autoeditácia príspevku (11 Máj 2011, 19:42)
Zappir napísal:bude, ak budes mat pri tom nahravani zapojeny kablik jednym koncom v uchu, druhym v USB a intenzivne mysliet na to ako chces aby to vypadalo.. ..jasne ze nebude, musis si to ponastavovat alebo naprogramovat od zakladov k obrazu svojmu
Kde sa dá ten kablik kupiť ? Rad by som chcel takí, ty ho máš ? je to dobre, koľko stojí ? Kde si ho kupil ? ďakujem !
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hwip »

marekK50 napísal:Prečo robíte zo mňa blázna ? Už to mám !

//autoeditácia príspevku (11 Máj 2011, 19:42)

Kde sa dá ten kablik kupiť ? Rad by som chcel takí, ty ho máš ? je to dobre, koľko stojí ? Kde si ho kupil ? ďakujem !
Možno aj preto, že si asi v živote nevidel Krátky slovník slovenského jazyka.
©_ME
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ©_ME »

hwip napísal:
Možno aj preto, že si asi v živote nevidel Krátky slovník slovenského jazyka.
ako povedal TLAK: chod na most a :samovrazda: :D .
marekK50: Ale ked ti o ide, posli link, nech sa spolocne pobavime. Ale nemysli si ze my to myslime zle(ó prepac hwip za moju stylistiku a gramatiku :indian: ), ale hoci kazdy raz zacinal, kazdy aj inym sposobom. Najprv sme vyuzili aspon toto: http://www.google.sk (staci kliknut :shock: )
potom ked sme potrebovali aj video-instruktaz toto: http://www.youtube.com
a potom sme sa obratili na forum. Nevravim, ze som sa nikdy nespytal na fore nic, co by nebolo najditelne na googli aj s vysvetlenim, ale potreboval som dajmetomu lepsie vysvetlenie konkrétnej casti, zväčša nie celého programu/projektu. Forum je dobra vec, ale netreba ju spamovat vecami, ktorych je kilo na google. (Vies, bud tu mame vsetci pravdu, a strielame si z teba lebo tato tema je tu viac ako par mesiacov, a ty si stale nepokrocil ani zo spoluprácou so stránkou google.sk /mimochodm nedavno menili riaditela/ alebo si neuznany genius.)
Rada do zivota: Riad sa výrokom:
Som dosť hrdý na to, že niečo viem, aby som mohol byť skromný kvôli tomu, že neviem všetko.
- NABOKOV, Vladimír

A mimochodm, vsimol si si aj ty, ze tu chyba tlacitko IRONIC v pridavani prispevku?
Napísať odpoveď