A pri zamýšlaní sa telu netreba dychať?Zaxman napísal: možno sa len nad niečim zamyslel pri tej dlhej dobe a potom sa trošku prebral
Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
Re: Smrť obesením a iné spôsoby samovraždy
Dunlop: Tiež sa mi to akosi nechce zdať. Len si tak v klídku zaspať ponorený vo vode. 
-
javatar
Hardcore addict
Tipol by som to na toto http://en.wikipedia.org/wiki/Mammalian_diving_reflexDunlop napísal:Po chvílke ničnerobenia (a čakania) nasledoval uplne bezproblémový stav, blaho, niečo ako spánok.
K teme: Sedativa + sacok na hlavu, smrtelna davka ktorejkolvek euforickej drogy, no najlepsie by asi bolo zohnat plynny kyanid (par sekund, ziadne bolesti). Ale nechystam sa zabit....
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ale dunlop prosím ťa... Bežný človek vydrží bez vzduchu (netrenovaný) 30 sec a má potrebu sa nedýchnuť plavec, dajme tomu 3 min a nadýchnuť musí sa nadýchnuť. Mňa veľmi zaujíma, ako mohol netrénovaný človek (čiže ty) vydržať bez vzduchu pod vodou MINUTY! A nemať pritom žiadnu potrebu nadýchnuť sa, kde si zrazu uvedomí, že je odpadnutý a sa topí bez pokusu nadýchnuť sa, a zrazu vynorí a pohoda...
Je bežne známe, že keď sa človek topí a je pod vodou tak sa jeho telo (alebo ako to nazvať) nadýchne. Proste to je v mozgu, pretože chce žiť a on nevie, že je stále pod vodou tak sa nadýchne a hltá vodu.
Preto nechápem, ako človek, ktorý by mal vydržať tak 30 sec pod vodou vydržal MINUTY (možno viac, ako skúsení potápači) bez potreby nadýchnuť sa a potom si sám vlastne uvedomí, že odpadol tak sa preberie a vynorí sa... Keby som mal 3 roky tak ti toto nezožerem
A aby to nebola len moja červená karma tak tu máš od "zelených" napísané to isté čo ja:
Je bežne známe, že keď sa človek topí a je pod vodou tak sa jeho telo (alebo ako to nazvať) nadýchne. Proste to je v mozgu, pretože chce žiť a on nevie, že je stále pod vodou tak sa nadýchne a hltá vodu.
Preto nechápem, ako človek, ktorý by mal vydržať tak 30 sec pod vodou vydržal MINUTY (možno viac, ako skúsení potápači) bez potreby nadýchnuť sa a potom si sám vlastne uvedomí, že odpadol tak sa preberie a vynorí sa... Keby som mal 3 roky tak ti toto nezožerem
A aby to nebola len moja červená karma tak tu máš od "zelených" napísané to isté čo ja:
Utopenie je dost na hovno. Pud sebazachovy ta bude nutit vyplavat hore a ak nemas betonove papucky je sanca ze sa zachranis.
Choď si písať rozprávky niekomu, koho oklamešlovek ma pud sebazachovy, cize sa nadychne, ale namiesto vzduchu nasaje vodu...
Z teba by bol politik, obkecávať a argument žiadny... 30 sekund? Pekne tahaš informacie z rukava... Môžeš začať tu http://www.hojko.com/kolko-sekund-vydrz ... %A5%20dych
A tie ostatné žvásty sú stále o tom istom, áno človek keď sa topí tak si uvedomuje že sa niečo deje a preto reflex... Ale čo ak si to človek neuvedomuje? čo vtedy? A ak sa mozog dostane do nejakej hladiny že spotrebuváva (spolu so znížením frekvencie srdca) ovela menej kyslíka? ale už ani prosím nepíš, silou mocou sa snažíš rozdávať rozumy pri tvojich základných znalostiach...
A tie ostatné žvásty sú stále o tom istom, áno človek keď sa topí tak si uvedomuje že sa niečo deje a preto reflex... Ale čo ak si to človek neuvedomuje? čo vtedy? A ak sa mozog dostane do nejakej hladiny že spotrebuváva (spolu so znížením frekvencie srdca) ovela menej kyslíka? ale už ani prosím nepíš, silou mocou sa snažíš rozdávať rozumy pri tvojich základných znalostiach...
-
javatar
Hardcore addict
Dunlop ma pravdu - ked ti ide o zivot adrenalin sa postara o rychlu spotrebu kyslika ale ked si v klude vydrzis o dost dlhsie. Taktiez to zavisi od toho ci si kratko predtym nebol v kyslikovom deficite, ako velmi sa pohybujes a podobne.
Janio: ak chces vydrzat 2min+ bez dychu staci aby si predtym asi minutu rychlo dychal kratkymi nadychmi a vydychmi (az sa ti bude tocit hlava - mierna otrava kyslikom). Potom budes mat minimalne 30 sekund pocit ze dychat jednoducho nepotrebujes.
Janio: ak chces vydrzat 2min+ bez dychu staci aby si predtym asi minutu rychlo dychal kratkymi nadychmi a vydychmi (az sa ti bude tocit hlava - mierna otrava kyslikom). Potom budes mat minimalne 30 sekund pocit ze dychat jednoducho nepotrebujes.
Ved je to bezna prax freeridovych potapacov a rekorderov ktory sa pretekaju kto dlhsie vydrzi pod vodou...nieje to sport ani tak o fyzicnej casti tela, ale o psychike, meditacia, relax, uvolnenie tela celeho, iba v takom stave clovek dokaze vydrzat aj nemozne. Ved svetovy rekord je nepochopitelnych 19minut a 21 sekund.
-
Janio
Zablokovaný
Hou ja som nenapísal, že presne 30 sec... To číslo je viac menej strelené, ale písal som, kedy človek začne pociťovať potrebu nadýchnuť sa (podľa seba) Nie, že viac nevydrží, ale fakt toto čo píše dunlop mi príde, ako nevydarená rozprávka 
Lubo a to ten dotyčný aj rozchodil ?
Čo som našiel na nete tak 17 minút :http://magazin.atlas.sk/spektrum/kurioz ... 79331.html
Ale to je volovina, pretože dýchal kyslík a to potom by som bol aj ja taký frajer
Lubo a to ten dotyčný aj rozchodil ?
Ale to je volovina, pretože dýchal kyslík a to potom by som bol aj ja taký frajer
-
matokoncim
Amateur
obesenie ale teaz sa nwm rozhodnut je tu toho viac co sa mi paci:)
kašli na to človeče... samovražda nie je riešenie.matokoncim napísal:obesenie ale teaz sa nwm rozhodnut je tu toho viac co sa mi paci:)
niekto tu odpisal podrezanie zil vo vani, myslim si ze krajsie leharo z tohoto sveta neexistuje, je to pomale, nic ta neboji, odides ani nevies ak este predtym vydrbes dve flase cerveneho, das si cigaretku v teplej vodicke..... no krasa, byt ubohy primitiv a slaboch co chce odist zo sveta vazne by som rozmyslal nad tymto, mozno este vysoku budovu, pre posledny intenzivny zazitok...
inak ten nastroj na odseknutie hlavy co hore niekto myslel ze zacina na K je Gilotina
alebo dve zastruhane ceruzky do nosa a drbnut sa o stol
alebo vstreknutie vzduchu do zily a vzduchova embolia... ale sa mi zda ze to boli...
dufam ze to tu nikto nevyskusa, nic z tejto temy!! mali by sme zle svedomie vsetci
inak ten nastroj na odseknutie hlavy co hore niekto myslel ze zacina na K je Gilotina
alebo dve zastruhane ceruzky do nosa a drbnut sa o stol
dufam ze to tu nikto nevyskusa, nic z tejto temy!! mali by sme zle svedomie vsetci
-
matokoncim
Amateur
nad vanou som rozmislal aj ja ale nemusi to vist ze vytecie malo krvi...a aj tak by t o bolelo podla mna aj pod vodou a obesenie ked neodhadnem vysku aodtrhne sa mi hlava? mi je zle ekd tocitam...neni nato niaky vzorec?:)
zily sa pri samovrazde rezu zasadne pozdlzne, nie kolmo, nejdu tak dobre zasit
ked ti utrhne hlavu, tak ti to moze byt jedno, ale podloz pod seba igelit, hlavne ak tam je koberec, strasne zle sa to cisti
este k tomu vlaku, vyber si nejaky lokalny motorovy vlak, nic nevie nasrat cloveka viac ako ked ides ICckom na opacny koniec republiky a mate neplanovanu viachodinovu prestavku, lebo nejakeho typka musia zbierat na kilometri...
ked ti utrhne hlavu, tak ti to moze byt jedno, ale podloz pod seba igelit, hlavne ak tam je koberec, strasne zle sa to cisti
este k tomu vlaku, vyber si nejaky lokalny motorovy vlak, nic nevie nasrat cloveka viac ako ked ides ICckom na opacny koniec republiky a mate neplanovanu viachodinovu prestavku, lebo nejakeho typka musia zbierat na kilometri...
viac hodin to trva nie kvoli zbieraniu ale kvoli PISANIU PROTOKOLOV 
-
matokoncim
Amateur
:)vlak nie to by som druhim nerobil.... a ked sa odrtrhne hlava tak by som este vnimal niaki cas?
hmm pozdlzne a ekd sa netrafim?ale staci asi par klat stlacit gumenne koliesko na zapestie a zili hned vyskocia a na priec ked sa prereze cela zila? ze sa rozdeli na 2casti
hmm pozdlzne a ekd sa netrafim?ale staci asi par klat stlacit gumenne koliesko na zapestie a zili hned vyskocia a na priec ked sa prereze cela zila? ze sa rozdeli na 2casti
-
moosha
Darca
Ano, dost dlho na to, aby si si uvedomil ze samovrazda bola ta najvacsia hlupost, aku si mohol urobit.
-
matokoncim
Amateur
to budem este pozerat na ostatnu cas tela ekd sa oddeli hlava?:D
-
Grim
Darca
...podľa toho, ktorým smerom ti spadne hlava a ktorým smerom sa otočí...
Ale lepsie je to tak, ako pisal audio v uvode tejto temy - ked si prilepis ruky k hlave, tak sa ti neodkotula, este aj budes vyzerat stylovo a zaposobis ako silak ktory si hlavu sam odtrhol.
keď už samovraždu tak zmyselnu
naprašiť to lietadlom do parlamentu
alebo niečo podobne