Nešťastná súhra náhod?
-
Peter_Retep
VIP
Re: Nešťastná súhra náhod?
ty vole prosim povedz co sa stalo ja som fakt zvedavy 
Je jedno ake auto si kupis,slo vodicky v Ctrojkach...
Hej a daj,ze co sa ti stalo.Je to napinave
Hej a daj,ze co sa ti stalo.Je to napinave
Ano povedz čo sa ti stalo.
aby som nebol OT tak je to len zhoda náhod
aby som nebol OT tak je to len zhoda náhod
preco sa odhlasil ked ho tak potrebujeme 
poveeeeeeeeec nebuuuuuuuudz
poveeeeeeeeec nebuuuuuuuudz
tak to som teda zvedavý akou rýchlosťou tie autá v meste museli ísť, že pri náraze trhalo ľudí na kusy a smerom k tebe odfrnglo hlavu... a tie vaše smetiarske autá musia mať asi tiež tryskový motor keď to pri náraze do auta spôsobilo nastupujúcej žene otvorenú zloeminu hrudného koša....
Tak teória a prax je niečo divné. Viem že podla tej a tej učebnice je tá a tá kosť tak a tak silná ale ver mi že v praxi sa to ľahko láme a trhá.
A včera sa nestalo nič príjemné. Akorát že som bol v obchode. Poznáte te to jeden z tých malých dedinských obchodíkov s vrčiacimi chladničkami. No a práve o tú chladničku ide. Začalo sa z nej dymiť. A tetka hlúpa do toho kopala. Ja niekedy neviem kde berú tí ľudia rozum. A schytala ranu. Našťastie tam bol dajaký sanitár. A tetka má len voľajaké popáleniný. A to som šiel len po mlieko.
A včera sa nestalo nič príjemné. Akorát že som bol v obchode. Poznáte te to jeden z tých malých dedinských obchodíkov s vrčiacimi chladničkami. No a práve o tú chladničku ide. Začalo sa z nej dymiť. A tetka hlúpa do toho kopala. Ja niekedy neviem kde berú tí ľudia rozum. A schytala ranu. Našťastie tam bol dajaký sanitár. A tetka má len voľajaké popáleniný. A to som šiel len po mlieko.
prosim prišpendlite to hore ako dolezite a ty it_novice hlavne prispievaj! 
-
Peter_Retep
VIP
ako bez urazky a bez srandy ti rovno hovorim spisuj si tieto zazitky a vydaj nejaku knihu, ako na karmu a podobne veci neverim ale pri tebe urobim vynimku 
-
KaptMichal
King
Možno keby si toho avatara zmenil tak by si zvrátil svoj nezvratný osud

-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem pochopit ako pri zrazke V MESTE, teda pri relativne nizkej rychlosti dvoch aut s podobnou dokaze odtrhnut cloveku hlavu a este sa dokotula k tebe... Mimo mesta pri vyssiej rychlost to je realne, ale skor nejaky nakladiak s osobnym autom.
zda sa mi to ako z filmu, pride mi to nerealne zazit toho tolko ... kazdopadne, ci si vymyslas alebo nie, C3-ku nekupuj, je to sracka 
tak ked idu 2 auta proti sebe rychlostou 50-60 km/h tak vysledna rychlost pri naraze je teaoreticky 100-120 km/h + zavazi hmotnost auta (ako pises nakladiak)
a k tym nahodam: skusil by som navstivit nejakeho odbornika na aury (alebo na temne energie ci co to je) alebo niekoho podobneho
a k tym nahodam: skusil by som navstivit nejakeho odbornika na aury (alebo na temne energie ci co to je) alebo niekoho podobneho
To je teda riadny bullshit. A k teme si myslim ze tiez dobry matros autor pouziva. Nedalo mi nezareagovat.. a tešim sa na pokračovanie tejto fantasty.Spixy napísal:tak ked idu 2 auta proti sebe rychlostou 50-60 km/h tak vysledna rychlost pri naraze je teaoreticky 100-120 km/h
prd bullshit. Nauc sa matematiku a fyziku zo zakladnej skoly - a sice to, ze pri celnom naraze sa rychlosti scitavaju.
Presne tak pri čelnom náraze sa rýchlosti spočítavajú a ak dakdo do teba zo zadu narazí sa tuším odčitavajú (ak nie opravte ma )
ked 2 auta idu 50km/h a zrazia sa celne, tak to chcete porovnavat s narazom 100km/h do stojacej prekazky?
.
auta maju deformacne zony, ktore velku cast energie pohltia (2 auta = 2 deformacne zony). v mythbusters s tym robili pokusy a rychlosti sa nescitavali:)
.
auta maju deformacne zony, ktore velku cast energie pohltia (2 auta = 2 deformacne zony). v mythbusters s tym robili pokusy a rychlosti sa nescitavali:)
lumir samozrejme sa do toho započítava aj plocha ktorou sa autá zrazia potom výsledná sila je samozrejme menšia ako keď narazíš v
100 km/h do stojacej prekážky s menšou plochou nárazu
100 km/h do stojacej prekážky s menšou plochou nárazu
Nauciť fyziku by si sa mal ty. Zrazenie dvoch objektov celne v 50km/h sa rovna narazu do steny v 50km/h a nie 100km/h. A rychlosti sa uz vonkoncom nescitavaju.ppt napísal:prd bullshit. Nauc sa matematiku a fyziku zo zakladnej skoly - a sice to, ze pri celnom naraze sa rychlosti scitavaju.
rychlosti sa sčítavajú !! ale musíš započítať do výslednej sily narazu aj plochu ktorou sa auta zrazili
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ale hovno sa nespočítavajú. Rýchlosti sa sčítavajú! Je jasné, že treba tam zarátať ďalšie veci, ako veľkosť plochy, možno hmotnosť, ale určite keď idú 2 auta 50 km/h a sa zrazia tak nebude to v 50 km/h ale viac