• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
xmatkoo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: • AirSoft •

Príspevok od používateľa xmatkoo »

kamos ma ,,taku slabsiu,, nejaku pistol... dal mi to do ruky a strelil som si do nohy :D
odvtedy to nemam rad :D
Jozo211
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jozo211 »

cawte,chcel by som poradit ze kolko € by som platil postovne a colne keby ze si stohoto obchodu objednavam veci v hodnote 120€,a tie ceny su s DPH alebo bez?
http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Postovne sa tam plati podla vahy a nie podla hodnoty veci ty inteligent. Alebo ma podla teba nejaka profesionalna sada tesneni a ventilov vaziaca 50 gramov rovnaku hodnotu postovneho ako nejaky 10 kilovy machine-gun v akcii? :slap:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Zdravim, uvazujem ze zacnem s airsoftom, cital som nejake clanky no stale mam chaos v znackach...chcel by som M4, iked neviem od akej znacky, ale velmi ma oslovila tato http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=876 ... no je velmi draha a ta znacka je myslim si ze tiez dost kvalitnejsia...ale necham si poradit na ten zaciatok, kedze som airsoft este nehral
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D.I.K. »

čavte hojkary

neská som so pozeral online obchod Airsoftmorava ,všimol som si tam jednu sniperku za výhodnú cenu ,tak som sa rozhodol že ako skončí zákon o zbraniach (1.mája) ,neviem presne ako znie ale je tam že zbrane sa nemôžu predávať cez e-shop ,no ale našťastie to konci ,no ale o tomto som nechcel

chcel som sa opýtať či sa dá na sniperku

http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2250

dá primontovať tato optika

http://www.municak.sk/takticka-vystroj/ ... oka-montaz

alebo

http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2262

pretože ja na tej zbrani nevidím žiadne koľajničky o ktoré bi sa dala pripevniť optika, tak čo na to hovorite vi?? , pretože , doteraz som hrával Airsoft s mp5 ,hralo a sa mi do cela dobre ale rozhodol som sa skúsiť niečo iné ,robiť snipera a kriť spoluhráčov zo zálohi
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Nechcem buzerovať ale :
1. Tie linky nefungujú lebo sú zle skopčené
2. Gramatika - vY , bY , krYť , zálohY atď.
3. Objednával som z moravy asi 3 zbrane a nikdy žiaden problém takže si myslím že do prvého mája čakať nemusíš ak objednávaš z Česka
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

neviem ,mne tie odkazy fungujú,ale ja som len chcel vedieť či na tu sniperku sa dá pripevniť optika ,lebo som na nej nevidel tie koľajničky
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ked si precitas popis tej zbrane ktory je pod obrazkami tak hned v druhej vete mas napisane, ze telo ma kolajnicky na ktore sa dava optika.. ja mam akčko..mali by mat rovnake alebo aspon podobne tela s touto svd ..a ja na tele nemam ziadne kolajnice.. v tom pripade treba kupit taku montaznu listu za 200sk da sa kupit aj na airsoftmoravii
D.I.K.
Medium Expert
Medium Expert

ja vime že to tam je napísane ,ale ket som si pozeral obrázky tej zbrane žiadne koľajnice som tam nevidel

//autoeditácia príspevku (25 Apr 2011, 16:55)
tak ,našiel som obrázky optiky na tej sniperke

http://i186.photobucket.com/albums/x274 ... 009130.jpg
http://www.arniesairsoft.co.uk/reviews/ ... /svd04.jpg

len teraz neviem či tie tičky (či čo to je) budu k tej zbrani alebo ich treba dokúpiť

//autoeditácia príspevku (25 Apr 2011, 21:08)
a ešte poslednú vec bi som chcel vedieť ,že či je to naozaj pravda čo povedal Momo46 ,že sa dajú objednávať zbrane airosftmorava na dobierku ,aj keť tu je ešte stále ten zákon
Momo46
Professional
Professional

To ti nikto nepovie na isto ale v Česku ten zákon neplatí takže maximálne zvezú teba ale tie balíky sú zabalené v čiernej fólii a myslím že posielajú kurierom takže v podstate nič nehrozí :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tu listu k optike treba dokupit, aj ja som si ju kupoval k AKcku.
mango33
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mango33 »

Čaute airsofťáci :)
V poslednej dobre, som vela rozmýšlal o airsofte. Chcel by som začať hrať tento fascinujúci šport :)

Na začiatok si nechcem kupovať hned airsoftky za (premna) nadmerné sumy.
Chcel by som si preto kupiť niečo lacnejšie a kedže nemám vlastný príjem, tak si to ani nemôžem dovoliť :D..
Chcel by som od Vás preto radu, či si mám kúpiť radšej manuálnu brokovnicu (Napríklad..http://www.airsoftarmy.sk/product/stti- ... 47a1-2671/) , alebo lacnejšiu elektrickú pištol (napríklad..http://www.airsoftarmy.sk/product/uhc-m92f-ele-1794/).

Môj limit je cca 50 € Ak by ste boli taký dobrý a poprípade mi odporučili iné zbrane v uvedenej cenovej reláciíí (aj plynové, v prípade pištole) , budem len rád :)
Zatiaľ dakujem :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Mango33 - byť tebou tak radšej ešte pošetrím a za necelých 100e už máš napr. elektriku JG G36 na inzerát.
V prvom rade sa zďaleka vyhni všetkému, na čom je napísané UHC - je to totálna sráááááčka. Ak už nutne potrebuješ zbraň teraz, tak poprezeraj burzu na wargames a pohľadaj. Akákoľvek slušná čína bude lepšia než manuál. Ak máš málo prachov alebo ťa láka CQB, tak si kúp manuálnu brokovnicu (ale takú, ktorá strieľa 3BB naraz).

Len tak pre informáciu - airsoft je krásny šport, resp. životný štýl. No pre nezarábajúceho človeka je aj troška finančne náročný - hlavne počiatočná investícia. Aby si si mohol na lokálke aj niečo slušné uhrať, potrebuješ minimálne AEG za cca 100e + okuliare za cca 7e (neopováž sa ísť hrať s lyžiarskymi okuliarmi!!!!!) + nejaké BB od Guarder (zabudni na ICS - sekajú sa v hlavni a nepodávajú zo zásobníkov). Neskôr bude treba došetriť na slušnú nabíjačku za cca 35e a dať prekáblovať zbraň + mosfet za cca 20e. Suma sumárum to chce počiatočné prachy aspoň 130e, ideálne 200e a to stále vravíme o ojazdenej zbrani čínskej produkcie.

Aby som ťa neodradil - ja som v 12. rokoch behával po Hodžovom Námestí s kamošmi s guličkovkou od vietnamcov a hrali sme "airsoft" priamo na námestí v Ba. Teraz sú to už len úsmevné spomienky. No ak máš partiu a chcete hrávať spoločne, tak si kúpte kľudne aj brokovnice od vietnamcov na tržnici (cca 7e?), balík BB od guarderu (cca 10e) a kvalitné okuliare (cca 7e) a choďte sa vyblázniť do lesa alebo do nejakej starej budovy. No na lokálke, nie to na serióznej akcii, si s tým moc nezahráš. Na to budeš potrebovať zbraň s minimálne 350fps pre CQB. (dá sa vyhrať aj s nižším FPS, no to už chce vysokoskúseného hráča, najlepšie celý tím).
A hlavne - na vlastnenie airsoftky alebo jej nákup potrebuješ mať 18rokov a viac. Strieľať z nej môžeš pod dohľadom plnoletej osoby, no nesmieš ju legálne vlastniť.
Momo46
Professional
Professional

Teraz majú v muničáku akciu na JG G36 za 80 € a na tú zbraň som zlé slovo nepočul :) Požič si tých 30 a budeš spokojný :)
mango33
Amateur
Amateur

:D toto sompotreboval počuť..už týžden snorým po nete a hladám a hladám odpovede na moje otázočky :D
Ono je to viacmenej tak, že tie peniaze by v zásade až takým prlbémom neboli, ale bojím sa vrážať peniaze dotoho..čo ked ma to náhodou nebude baviť (aj ked o tom véélmi pochybujem) ale neviem či by som hned zo začiatku mal kupovať také drahé zbrane...možno, ak ma to naozaj zaujme natolko, že v tom budem chcieť aj pokračovať a nebudem v tom vidieť len detské hranie, sa dám aj na elektriku...uvidím :) budem každopádne šetriť...a ak by sa podarilo našetriť aspon tých 100€ tak by som bol zo sebou maximálne spokojný a ako malé decko by som hned bežal kupiť si elektriku :D:D
Zatial dakujem za rady :)
Ved ja sa ešte ozvem neskôr :D
Momo46
Professional
Professional

Práveže sa stáva aj to že začinajúci si zoberie manuál a nebaví ho to a nemá šancu oproti súperovi , radím ti zober tú elektriku je to fakt výborná kúpa a keby ťa to nebavilo predáš to lahšie ako nejaký manual :)
mango33
Amateur
Amateur

Ja by som ju sakraa rád zobral :D ale tu pokakanu akciu maju tuším len do 10.5 a ja dovtedy tie peniaze mať nebudem :/
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak si aj tak našetri cca 100eurokorún a kúpiš ju za necelú stovku na inzerát, prípadne na wargames zľavu z muničáku za cca 90euri. :) A fakt sa viac oplatí AEG než manuál - ak budeš hrať proti aspoň priemerne vybavenému protivníkovi a ty si začiatočník. Na druhej strane - ak je protivník blbec, tak môže mať aj vytunené AEG a traja ľudia ho roznesú na kopytách s manuálom. No to vyžaduje už nejakú tú skúsenosť a spoločnú taktiku atď.
keg987
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa keg987 »

Zdravím ,
chcem sa spýtať skúsenejších ( konkrétne stoporka :D ) ktoré okuliare sú vhodné na začiatok ... ide mi hlavne o cenu .. chcem zobrať za akciovú cenu JG g36c z muničáku+BBčka guarder(0,23 -sú vhodné pre výkon tejto zbrane ? nebudú lepšie 0,25 ?)+ tie okuliare len neviem teraz aké .. hlavne o tú cenu ide... ale zase aby vydržali viac ako lyžiarske :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

keg987: vďaka za prejavenú dôveru :)
do toho géčka určite 0,25. Ľahšie gule len do manuálov alebo do granátov. Okuliare - závisí podľa ceny. Mne sa veľmi osvedčili Uvex - Ivo. Cena okolo 10eur, tuším menej. http://www.municak.sk/takticka-vystroj/ ... liare-i-vo Menej vhodné pre CQB - nie sú utesnené okolo očí a pri fest blbom zásahu BB môže vniknúť pod sklo. Ja ich používam a som plne spokojný. Pomerne sa málo rosia, sú ľahké a cena je super a výzor tiež nie je zlý.

Na CQB sú skvelé Uvex - ultrasonic. Cenovo sú drahšie, no ak budeš hrávať len a hlavne CQB, tak neváhaj. Výzor ako potápač, + demaskujúca farba, no v CQB je kamufláž aj tak pomerne zbytočná a ak by ti biela veľmi vadila, tak sa dajú v pohode zafarbiť liehovými fixami. Ja som začínal s nimi a to hrávam iba v lese. Dosť sa potia, preto som do tej tesniacej gumy spravil vetracie diery = menej zahmlievania, no menej vhodné na CQB.

Ak máš prachov dosť, tak choď do značky ESS - model Ice je vhodný do lesa a ako štýlové slnečné okuliare. Modely podobné ultrasonicom od Uvexu sú zas super na CQB. No cenovo je to už niekde inde (rádovo okolo 70e a viac).

Snáď pomohlo :)
Napísať odpoveď