Velkonocny pondelok-ako olievat?
Re: Velkonocny pondelok-ako olievat?
Podľa mňa to, že ženy šibú, či už poobede alebo nasledujúci deň, je len výmysel ich samotných. Emancipácia, nič iné.
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
A ty chceš s nimi hrať šach, že?redliner napísal: hlavne rozumovo že ?
s dnesnym pocasim stacilo zeny vyhodit z domu a nepustit ich dnu....
niezeby som sa na tom podielal...
niezeby som sa na tom podielal...
-
martinez13
Light Professional
ja teraz už len z voňačkou trošku im šprcnem na hlavu/šaty a je to.. kedysi som chodil s troškou vody, ale to boli iné časy ako teraz.. každý rok je to slabšie si myslím, čo som pozeral tak cesty boli prázdnejšie ako min. rok
ináč korbáč som nikdy asi nepoužil
ináč korbáč som nikdy asi nepoužil
-
Janio
Zablokovaný
Nezáviďredliner napísal: hlavne rozumovo že ?
//Och nie, len K- mi nedávaj
BTW - Nechala ťa nejaká 18 (13), že máš mindráky mikrák ?
-
mirak2
Hardcore addict
nahanat trinastky kvoli sexu je rovnako divne ako hrat s nimi sach...mozno aj viac...Dede napísal: A ty chceš s nimi hrať šach, že?
dal by som ti este raz k-, ale uz doobedu som tak urobil, prosim niekoho, aby to urobil za mna, dakujemJanio napísal: Nezáviď
a este pridam do OT v tejto silno duchaplnej teme: este 18tky su totalne mimo ako psychicky, tak aj fyzicky (vrstvy mejkapu a pushupka nie su znak dospelosti) a vy tu velebite 13tky omFg...
//lumir akokolvek sa na to pozeram, nevidim na 13tkach ani stipku niecoho, co by mi davalo dovod vobec rozmyslat nad nimi
//janio, jo mal som 18tku, ale ked som mal 18 a neplanujem si znova zacat s niecim, co ma menej ako 20r. a nieco za sebou...a nepovazujem to za mindrak...a mikrak ma mozu volat iba kamarati, co ty nie si
takze som uspesne doma konecne..nadrbany som kvalitne a to idem este dnes k priatelke no co uz nasilu som musel vypit:DDD
a olievat najlepsie necakane rovno do tvare alebo na chrbat ladovou vodou tam to vraj boli najviac:)))
a olievat najlepsie necakane rovno do tvare alebo na chrbat ladovou vodou tam to vraj boli najviac:)))
-
lowmanek
Light Professional
fuha dnes sme teda olievali...tak jak sa na dedine patri
isli sme k prvemu domu po ceste a potom nejak po rade a od 4teho uz ani neviem ze sme olievali ale vlievali do seba kvalitne
a u nas to nejak ani neupada, nasa dedina ma 300 obyvatelov a 2 velke skupiny sme chodili olievat a vlievat a tym co sme ich olievali flasky nestacili takze usudzujem ze to este nestraca na kvalite, kazdopadne od zajra sa uz treba biflit 
-
tomaxx_199
Medium Professional
Hiii a ja so m kazdu zenu oblieval na hrud ale dufam ze daco poslo na tvar ale som ajtak rad 
Uspesne na to drbem uz 14 rokov.